selam kızlarrrrr nasılız bugün ? semuşum cemrem kujum öptüm sizleri çok çok
baharcım öncelikle teşekkür ederim yazdıklarımızı beğenmene sevindima.s canım benim bizim ürettiklerimiz yüzünden üretememek olman beni üzer.. ben kendi adıma söylüyeyimki;hayatım boyunca hiçbir dizi setinde bulunmadım,bir dizi sinema filmi vs nasıl çekilir ne aşamalardan geçer bilmiyorum ve hiç bir senaryo örneğide görmedim ama tv de tek devamlı seyrettiğim dizi olduğu içinde Bizim evin Halleri Dizisi'ni hiç kaçırmadan seyrediyorum.a.s deryamda böyle güzel bir başlık açınca kendi kendime dedimki ben olsaydım bu seyrettiğim dizide seyrettiğim bu 1 hafadan sonra önümüzdeki bir haftada neler olabilir bunları hayal ettim ve yazdım ama hiçbirzaman yazdıklarımın birebir çıkmasını beklemedim çünki senaryoyu ben yazmıyorum benim yazdıklarım bir tahmindi olabilir düşüncesiydi hayaldia.s şimdi seninde aynı şekilde yazmanı isterim çünki herkesin hayal dünyası farklıdır sendende beklerim güzel senaryolar..ve sende bir hayal kur ve sen olsaydın 1 hafta sonrasında neler olurdu onu yaz dizideki ile birebir olması gerekmez aksine farklı olması daha iyi olur bakın aslında böylede çekilebilirmiş deriz ve seviniriz baharcım ŞenizŞenizŞenizkızlar senaryolar muhteşem olmuş hepinizin emeğine sağlık ........eeeeee siz böyle üretince benim aklıma hiç bişey gelmiyor tabi...artık bende başka bir hafta üretmeye ÇALIŞIRIM(Hiç sanmıyorum ama denerim hiç olmazsa) hepinizi kocamannnnn öpüyorummmmŞenizŞenizŞenizŞeniz
hoş bulduk kızlar Şeniz niye kızz avatarımın nesi var ne güzel işte yerimseniben asıl siz o burda olsaydıda o size cevap yazsaydı onu isterdiniz ya neyse... artık benim yazdıklarımla onun resmiyle yetineceksiniz neyapalım.. naniknanikhoşgeldiniz kıslarrrr ŞenizŞenizsemuş benim kıs senin avatarı gördükçe çetin çetin he:bbo::bbo:
hoş bulduk kızlar Şeniz niye kızz avatarımın nesi var ne güzel işte yerimseniben asıl siz o burda olsaydıda o size cevap yazsaydı onu isterdiniz ya neyse... artık benim yazdıklarımla onun resmiyle yetineceksiniz neyapalım.. naniknanik
ne güzel sevindim benim için öp o bıcırıkları çetin abiniz sizi öpüyo çocuklar hemde kocaman kocaman ŞenizŞenizŞenizdizideki bütün oyuncuların ismini biliyorlar ya onda senin avarınıda görünce anne çetin diyor:roflol::bbo:
hoş gelmişen safalar getirmişen Şeniz inşallah canım güzel bir hafta olur :))ben gelmişem güzel bacılarımgününüz aydın haftanız güzel olsun :)
iyiyim canım benim bende seni kocaman öptüm ŞenizŞenizŞenizselam kızlarrrrr nasılız bugün ? semuşum cemrem kujum öptüm sizleri çok çok
kızlar istermisiniz misket boşanma için kemiranı tutsun avukat olarak :S olurmu olur
kızlar istermisiniz misket boşanma için kemiranı tutsun avukat olarak :S olurmu olur
off off o zaman güner-lara(kemiran)karşılaşması olur vaaaaoov ortalık karışır
kıs günerin avukatıda aykut olmasın laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?