Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
evet kızlar o kemiran teyze....çok tatlı çıkmış....saçlarına bayılıyorum...

aaaa burdada birbirine katmış forumu kızım körsün heralde yanıyo sigaranın ucu hıh

bana bak çok konuşma sen taaaaaaaaaaaağğğaammı seni kürkümle döver paramla satın alırım akıllı ol :) yanmıyo işte o sigara hıh yansa ucu parlar fotoda
aaaa burdada birbirine katmış forumu kızım körsün heralde yanıyo sigaranın ucu hıh

kızlar banada yanmıyo gibi geldi....snki yeni yakcakmışta ağzına koymuş gibi duruyo.....

bana bak çok konuşma sen taaaaaaaaaaaağğğaammı seni kürkümle döver paramla satın alırım akıllı ol :) yanmıyo işte o sigara hıh yansa ucu parlar fotoda

kızım vah vahhhhhh genç yaşta körlük başlamış anam görmüyonmu çekiyo içine yani bariz yanıyo sigaraaaaaa çok konuşmada sinirimi bozmaaaaa sonra pişman olursunklava:

canım eğer yanmış olsaydı...duman çıkardı hiçbir yanma belirtisi yok:)))).....

canım kendi şahsi hesabı açık daha dün yeni resim ekledi.senin dedigin kendi ismine kurulan grup gerçi o da açık ama aramalarda gözükmüyormuş yerimseniben
cantuğ facebook u kullanıyomuda kapatılmıstı ben en son baktığımda acıkmı acep deniz??

kızlar sigaranın ucuna çok dikkatli bakarsanız dumanı görürsünüz daha yeni yakmış sigarayı boşuna mı içine çekiyooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…