Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
hem ona hem misketin bön bön bakışlarına...nemideye sakıza saf saf konuşmalarına...yani anlayacağın tambir sinir küpü ettiler beni oturduğum yerdn....

misket başta sinir olmıştum bakışlarına nemide sakız dersen onlarda bir tuhafnaniknanik

bugünkü bölümden birşey anlayan varsa banada anlatsın neydi öyle gerilim dolu bir müzik asık suratlar rüzgar durmadan miskete laf geçiriyor.güner dilayla ne kadar benziyoruz sohbeti yapıyor ayy baydı ve kalktım şimdide sonunu merak ediyorum

kızlar benim aklım eski behde.pürneşe nasıl ama habire sadıkla falan ugraşıyo.sonra bugunkü rikkat peyami olayı yani çadır çok ama çok komikti :) asıl bomba bölüm yarın ayy çatlıcam yaa sanki ilk kez izler gibi merak ediyorum :içelim:

pek bişi olmadı canım herke evden çıktı en son rüzgarla şeyda çıktı biliyosun rüzgar yine bi bakış attı misketle günere misket çok üzüldü ve orda bitti...haaa birde unutmadan rüya gedi havaalanında kendi kendine düşünüyo ve tam arkasındada çetin kendi kendine düşünüyor....anlayacağın bugün sadece nemidenin evinde çekim yapmışlar....

kızlar bu gün rüya diziye geri döndü eski rüyamız değil ama olsun bu yeni gelen arkadaşta eminim çok başarılı olacaktır dizide... hoş geldin yeni rüyaa.s. ben bunu günler öncesinden söylemiştim rüyanın diziye yeniden dönebileceğini ne güzel bir duygu bu yüzünü görmediğim tanışmadığım insanlarla aynı düşünceleri paylaşıyor olmak :dance::teytey:

ya misket nerdeyse hiç konusmadı rüzgar hep laf soktu kimsede bişey anlamamış gibi he hı diyo Allahım kıza resmen hakaret ediyo gerçi haketmiştide misket

anca bön bön baktı sende başka bir şey yok herkes saf ayana yatıyor kimse demiyor bunlar bir zaman birbirlerini seviyordu diye :bbo::bbo:

Vallaha ben bu bölümde neredeyse fenalık geçiriyordum..Rüzgar garibim çöktü birden. Sonrada demediğini bıraktı miskete. Resmen oynak dedi ya... Ben yeni rüyayı nedense çok sevdim içim ısındı hemen. Nevada böyle olmamıştı. Kızın isminide vermediler.. Neyse artık mecburen yarını bekliyeceğiz. Birde füsun misket bayılınca daha bayılmak için erken. 3 ay dan sonra bayılmalar başlar dedi. İsmet hemen düzeltti açlığını bahane etti. Farkettiniz mi şeyda rüzgarın evet bende bebek istiyorum demesine hiç sevinmedi. Önceden tabii canımın içi der öpmeye çalışırdı... Nispet yapardı miskete. Şeyda çok değişiyor ve dahada değişecek kendini kullanılmasınada izin vermeyecek....Rüzgarı terk edecek bence

ne kadar olsada bukadar ağır konuşmaları haketmedi misket.....rüzgar evlendiğinde misket öylemi yaptı...

bana kalırsa şeyda bebek falan istemicek öyle görünüyor baksanıza rüzgarın onu kullandığının farkında inşallah hamile falan kalmaz yoksa sonraki bölümlerde rüzgar mecburen bağlı kalır şeydaya

anladıki şeyda rüzgarın kullandını evet terk edebilir aman ettsin rüzgar misket barışırlar :1ninca:

bende rüyayı sevdim.bu arada çogunlukla katılıyorum msjınıza çok güzel özetlemişsiniz.ama rüzgarı terk etme kısmına katılmıyorum.

sağol canım a.s. yaaa arkadaş özeti vermişde.rüyanın çantası kaybolcakmış rüya cihanı arıycakmış sonra cihan ve çetin karşılaşcaklarmış ve cihan safa ve nevanın ayrılcagını söyleyince çetinde kalcakmış :uhm:
çetin gitmicekmi gerçekten nerden anladın denizcim bu arada gözün aydın alçılar çıkmış :teytey:

şadan bilimyor nemide fusun felan gerisi biliyorlar

şimdide rüya ile çetinmi birlikte olacak allahım neva depresyonda misket öyle rüzgar daha beter içim karadı valla

çitinde gitmesin seliyle evlesinler :teytey::teytey:

yok beeeeee çetin ağır adam seliyle pek yakışmazlar bence ama bu hiç iyi olmaz safa daha çok çıldırır onu görünce siz dua edinde rüya ile çetin birbirlerine aşık olmasınlarsenağlama

çetin bencede gitmeyecek. Gidecek olsa rüya ile aynı karelerde görünmezdi. Ya birde galiba rüya boradan ayrıldı. Çünkü baba beni affet geri döndüm demezdi. Birde bora neden gelmedi. rüya pişman gibiydi... Aman birde bunlarla uğraşmayalım.....

kızlar yaa bence çetin-sally imkansız bi şey olur.çünkü sally çetine 2 beden büyük gelir.nerden bakarsanız bakın sally ve ismet 40 lı yaşlarda dizide.çetinde 27 30 desek yine sally büyük yani imkansız bence :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…