Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
evet hatırlıyorum canım... cevap bekliyoruz ama hala bilgilendirilmedik neye göre ve ne tür mesajlar siliniyo tam olarak açıklasalar ona göre yazarız bizde...sakın girmemezlik etmeyin heee lütfenn

denizcim sağol hayatım kelimesi kelimesine okudum ama bizim silinen sayfalarda kesinlikle böyle msjlar yoktu amaaaannn neyse canım bende nelere takılıyorum silinirse silinsin yine yazarız yine silerler sonra yine yazarız.................................................................................................

bencede hiç takılmayın silinen mesajlara....burası yarış kulvarı değil bizim muhabbet portalımız....mesaj sayısının ne önemi var...önemli olan bizlerin gönül hoşluğu...

ay çok haklısın şekerim zaten sorun msj sayısıda değil yorumlara devam yazmıyım dedim ama kopamıyorum burdan bir türlü.......................

olan oldu zaten artık boşvermekten başka yapacak bişey yok kızlar muhabbetlere devam

slm ben geldim kıslar ruyanın yanındaki sevgilisimi o binbir gecede keremin kardeşi deyilmi

bende heyacanla bekliyorum kızlar kulağım yine tvde özeti bittiği an burdan ayrılacağım:dance:

eyvahlar olsun şeydayı inat uğruna hamile bırakacak rüzgar sanırım....zaten şeydayla herşeyi inat uğruna yapıyor...bunada şaşırmamak lazım...sonunda çok pişman olacak ama iş işten geçmese bari..

şeyda kobul etmese bari of of senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…