Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
onu önce bende düşündüm ama çocuk bayıldı olmaz yani hastadır bence yaa bugün misafirlikteydim açtık orda ama izlemeye tahamül edemedim üzücü geri kapattırdımmmm

Selam Kizlar...noldu Bu Dizi Yine Ya...sevinemedik Misketle Ruzgarin Kavusmasina...nefes Almadi Valla Senaristler...kalp Tansiyon Hastasi Oldum Bu Dizi Yuzunden:):):)

şimdiye kadar zevkle izliyordum taki ruzgar hastalanana kadar.. neden kullanırlar hastalığı şakası bile hoş değil.. onlar film çeviriyor ama ya biz.. aynı hastalığı yaşayan biri olarak okadar zorki izlemek gözyaşlarına kapılıyorum.. sanki gidişatını görüyorum.. sanki ruzgar iyileşse kardeşimde iyileşirmiş gibi geliyor.. izlemek istemesemd eartık zorla izliyorum sadece ruzgar iyileşsin bi umut ışığı doğsun diye.. ama gerçekten hiç hoş değil yaşamayan bilemez.. film der geçerdik ama öyle değilmiş filmlerdekini yaşayan için zormuş..

canım pamuk şekercim ben üstteki yazını okumamıştım ne diyeceğimi bilemiyorum Allah yardımcınız olsun sabır ve şifa versin tez vakitte inşallah....bir önceki msj içinde özür dilerim canım ...ben dizi için öyle yazmıştım.okumamıştım msjını...bilmeden kırdıysam tekrar özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…