Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
o an işte annesi gilde öyle bakıyo hiç kalkmadı sonradan kalkıyo he ya dila niye çağırdı bende anlamadım heralde çok sevdi güneri konuşmak mı istedi

adam kaypak kaypak yürüyo nasıl anlamasın ki yahu neyse düştü işte çocukcağaz....

cidden ya rüzgar banyo yaparken nasıl ıslatıyormuş tavanı hayret ya
rüzgarda gelirsin yanıma görürüsün diyo:roflol:jeyyar

iyi akşamlar kızlar......nasılsınız?sohbet koyu ........
Ben şu gecikmiş gözlememi ekliyimde üstümde kaldı valla kaç gündür giremedim....ayrıca önceki sayfalarda okudum turşu olurmu hiç gözlemenin yanına demişsiniz...olur olur bal gibi olur:))))))))biz turşu olmadan gözleme tüketmeyiz şekerler....
çayıda demleyiverin bi zahmet:içelim::içelim:

iyi akşamlar kızlar.
sabah 8 den beri okuldayım ve 10 dan önce bitmiycek :çok üzgünüm:
ben haliyle bugun izleyemedim.
dertyacım ben bu videoları indiremiyorum sana zahmet bi anlatabilirsen çok sevinirim.
öpüyorum sizi kızlar özleyin beni jeyyar

bahar ayol ağaç olduk burda nirdesin kıs:mymeka:

deryacım naber canım...sileyimmi resmi ne dersin.kapatıcaklar yakında topiğini benim yüzümden:1closedeyes:klava:

"BEN" hayranı arkadaşım ....:)))))))))çok teşekkürler çaylar için....bu arada bende hastasıyım o adamın...topik lost topiğine dönecek galiba:)))))))))))))))

geldim kısss..cemre ..dedimya tarihine bak resmin o gün çektim valla..ama müsait olamadım int.uzak durdum azcık((((((

o zman şimdi misket kesin öğrenir rüzgarın hastalığını...yazıkkkkk....ya kaç gündür ağladım yine ağlıcazsenağlama

kız ben senin kadar hasta değilim:))))))) dizideki zekası delirtiyor beni...bide şu ağzını yarılayıp konuşması yokmu ....nerde doğru nerde yalan söylüyor anlayamıyorum....neyse dönelim BEH senaryolarına..bence bu hafta misket bu stresle kesin doğuma girer..7 aylık olmuştur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…