• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim Bebeklerimiz

Vay anasunu. Kızlar böyleyse anaları kimbilir nasıldır.:bigrazz:

maşallah çok güzeller yakcak ortalığı bu kızlar. küçüğü hakketten süslüymüş:yes:

Maşallah kız ne şekerler bunlar böyle. Sanki Orta Asya güzelleri. Allah sana bağışlasın

ayyyyyy Lente önce bir MAŞALLAH diyeyim Allah nazarlardan saklasın:yes: Büyük kızının çok asil bir yüzü var bakmaya doyulmuyor Allah nazardan saklasın,küçük kızında sıcakkanlı sevecen bir yüze sahip maşallah kızlarına:yes: :yes:

entelim benim masallah ne guzel kizlarin..sanslari guzel olur insallah Allah torunlarinida gormeni nasip eder insallah ..

masallah 41 kere..o kucuk ne cimcime birsey oyle gozleri acmis kocaman..Allah anali babali buyutsun..

masallah Allah nazardan saklasin..buyugun gozleri cok guzl..ama kucuk baska guzel yerim onu ben..talihleri guzel olur insallah.

masallah zepp cok tatli oglusun var..gozleri cok guzel Allah nazardan saklasin..cumlemizinkini amiin..;)

Ayy Cok Sirin Saclarida Cok Guzel. Bu Arada Halina Bayildim. Koltugunla Cok Uyum Saglamis. Cok Hos Bir Renk :)

teşekürederim:razz:
halı da deko amaaa tavsiye de etmem çok zor arınıyor lekeler.yapıştırma olduğu için eee bebek olunca leke de eksik olmuyor:yes:

kız o saçlar ne ööle.Allah almasın emii..ne şeker şey beee......:yes:

sağaol :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
bebişime 28 hafta kız dedi doktorum cinsiyettine 8'cı ay da yani 31 haftalık doğdu küçük çirkin erkek yaşamaz dediler ama saçı çok uzundu ensesinde.
bende karar vedim sacını enseden kısa kestirmeyecem diye:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Back