Bizim Bebeklerimiz

Ay anammm yerim ben bunu valla acarken sayfayi dedimki her evlat anasina guzeldir yakisiklidir bakalim gercekmi diye.Valla resimleri gorunce hak verdim cok yakisikli valla sipa :)))

maşallah yaaaaaaa.......... allah bağışlasın sıralıda olmuş..... rabbim evlatlarından yüzünü güldürsün............

Allah bağışlasın maşaAllah büyütmüşsün çocukları rabbim bizlerede kolaylıkla nasip etsin hepsine sağlıklı mutlu hayırlı uzun ömürler nasip etsin:1hug:

Bu Ne Guzel Bir Bebek Boyle Ya Ben Kiz Cocuklarina Bayiliyorum Rabbim Uzun Saglikli Bir Omur Versin Bebisine

Ayyyyyyyy Tü Tütütütütü Maşallahh çok şeker Yaaa Allah Hayirli Sağlikli Uzun Uzun ömürler Versin...........

ayyy masallah canim ya coook seker Allahim nazarlardan saklasin... Allah anali babali buyutsun... Gözleri cok guzel oyy oyyy renkli gözlere bayilirim tam bi hastayim... benimde bi kizim olursa insallah mavi gözllu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…