Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kelebek Allah bağışlasın kızını.öppp yerime yanaklarından güzelce.ne tatlılık bu ya maşallah. Allah nazardan saklasın inşallah ömrü boyunca yüzünden gülücükler eksik olmasın.
ay canım benim yaaa çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın ayyyy yerim ben onu ya ısır hemen o yanaklarını ay boncuk gözxlüm benim 41 kere maşallahhhhhhhhh
hey maşallah şuna bak yaa ay yerim ben seni ya canım bak snein bu kız bi büyüsün kasıp kavurucak ortalığı valla çok fotomodel bi yapısı var baksan şuna cimcime 41 kere maşlahha
ayyyyyy dishe inanamıyorum ne tatlı bişey bu ya ayyyy allahım şuna bak gözlere bak maşallahhhhhhhhh 41 kere maşallha allah bağışlasınnn canım çok şeker
slm canimm kizin cok guzel cok tatli,allah bagislasinn,ins omur boyu saglikli sihhatli olur yuzu gibi bahtida guzel olur,allah nazarladan korusun,sevgiler