• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim Bebeklerimiz

pamukelf
OZGEM
onetimes
ozge83
sell_inn
sinemm
elanor77
gözyaşı
tutcshee
yaprak
....... hepinize tesekkür ederim arkadaslar uzun zamandir yoktum bi bakayim dedim baya bi cok kisi yorum yazmis .. elleriniz dert görmesin..
darisi olmiyanlarin basina insallah

maşaallah ikiside çok tatlılar allah bağışlasın
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
[/SIZE][/QUOTE]

ağladıktan sonraki gülüşüne bayıldım valla, burun kıpkırmızı, kirpikler islak, MAŞŞALLAH canım allah bağışlasın, anasına babasına hayırlı bir evlat olur inşallah...

MERHABALR ARANIZA YENİ KATILDIM AMA BEBEKLERİNİZİN RESİMLERİNİ GÖRÜNCE BEN DE HEVESLENDİM
İŞTE BENİM ÇOKOPRENSESİM Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

ya ben bi tane resim görüyorum.ondada süslü küçük kızım yazıyoo:????iki tane niye göremiyorum:uhm: :uhm: yalnız bu kız hakkaten çok güzel maşşallahh...:1yes2:

Lentem Allah bağışlasın.Çok şirin ama ben de tek küçük kızının resmini görüyorum.Ha bu arada benim oğluşum 3,5 yaşında damatlığa kabul edersen ben razıyım geri getirmem merak etme canım :))

Kizimin sizler icin resmini eklemek istedim, ayrica imzamda videolari var izleyebilirsiniz...

Yeni Halleri :

En son resimlerden potpori:)

ayyy ben yerim onu yaaa.allahım bune tatlılık böyle.allah nazarlardan saklasın cnm.

Resmine bakılırsa şeker mi şeker Allah bağışlasın..

Videolarını göremedim zira you tube de problem yaşıyorum.. 2 gündür videolar açılmıyooo!.. Off yaa!..

uyyy bu çok tatlı ya yerim ben bunun yanaklarını tombiş tombiş maşallah......allah bağışlasın

Back