- 17 Temmuz 2022
- 773
- 21
- 24
-
- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
İlk başta kimse bir şey demdi şimdi mi akıllarına geldiNişanlım oturduğu ev akrabasının evi
Evin sahibi de 11kişi anne babadan kalma
ev kirası ödemiyordu
Bende orada oturuz dedim evin içini yenilecek filandı
sonra bizim akrabalar o evde kira filan kaç dendi ev kirası yok dedik
Dün evi yenilmek için 11. Kardeşle konuşmaya gitti bu sefer kadın kira istemeye başladı yenilenmemsine rağmen eve dokunma demiş kirada istiyorum demiş 6000tlden 5000tleye indirdi
Ev eski ev yeni gelin için oturulacak bir ev değil yenilenmedi sürece nişanlımda beni öyle bir eve getirmek istemiyor
Herşeyimiz ters gidiyor deprem bölgesi birde evde bulunmuyor
Ne demek şimdi mi akıllarına geldi? 11 kardeşin hepsi söz birliği yapmak zorunda değil ki, belki en baştan beri içinde vardı da birşey demiyordu.İlk başta kimse bir şey demdi şimdi mi akıllarına geldi
Kiralık eve tabi ki kira odemelisiniz. Üstelik size ait olmayan evi nasıl yenilemeye kalkıyorsunuz?Nişanlım oturduğu ev akrabasının evi
ev kirası ödemiyordu
Dün evi yenilmek için 11. Kardeşle konuşmaya gitti bu sefer kadın kira istemeye başladı yenilenmemsine rağmen eve dokunma demiş kirada istiyorum demiş 6000tlden 5000tleye indirdi
Ev eski ev yeni gelin için oturulacak bir ev değil yenilenmedi sürece nişanlımda beni öyle bir eve getirmek istemiyor
Akraba evi nişanlımın annesinin dayısının evi nişanlımda dayısı sayılıyor ona bağlı o ve diğerleri bir şey demedi ayrıca eve girdiklerini ev ahırdı nişanlım biraz düzelti az çok oturacak hale geldiKiralık eve tabi ki kira odemelisiniz. Üstelik size ait olmayan evi nasıl yenilemeye kalkıyorsunuz?
Akraba evi nişanlımın annesinin dayısının evi nişanlımda dayısı sayılıyor ona bağlı o ve diğerleri bir şey demedi ayrıca eve girdiklerini ev ahırdı nişanlım biraz düzelti az çok oturacak hale geldiKiralık eve tabi ki kira odemelisiniz. Üstelik size ait olmayan evi nasıl yenilemeye kalkıyorsunuz?
Nişanlım oturduğu ev akrabasının evi
ev kirası ödemiyordu
Akraba evi nişanlımın annesinin dayısının evi nişanlımda dayısı sayılıyor ona bağlı o ve diğerleri bir şey demedi ayrıca eve girdiklerini ev ahırdı nişanlım biraz düzelti az çok oturacak hale geldi evet çok değil zaten başka bir ev bakacakNazar demeyelim de kadının aklına gelmiştir şu devirde başkasının evinde ne zamana kadar bedava oturmayı düşünüyordunuz? Ayrıca 5000 çok para değil gene vicdanlı davranmışlar
Nişanlınız nasıl annesinin dayısının dayısı sayılıyor? Gerçekten anlamadım bunu.Akraba evi nişanlımın annesinin dayısının evi nişanlımda dayısı sayılıyor ona bağlı o ve diğerleri bir şey demedi ayrıca eve girdiklerini ev ahırdı nişanlım biraz düzelti az çok oturacak hale geldi
Yani yabancı değil sizin annenizin dayısına ne dereniz?Nişanlınız nasıl annesinin dayısının dayısı sayılıyor? Gerçekten anlamadım bunu.
Yani yabancı değil sizin annenizin dayısına ne dereniz?Nazarlık bir şey yok .
Babamın evinde otursam yine de kirasını öderim .
Sizin ki dayısına dayısı bide (o kısmı anlamadım ).
Anasının değil, babasının değil. Tabiki kira isterler ve enn doğal hakları. 11 kişinin hakkı var orada.Nişanlım oturduğu ev akrabasının evi
ev kirası ödemiyordu
Anasının değil, babasının değil. Tabiki kira isterler ve enn doğal hakları. 11 kişinin hakkı var orada.
şu devirde bedava ne kaldı?
Ahir gibi olan yer nasil duzeltilir abartiyorsunuz basbayaayrıca eve girdiklerini ev ahırdı nişanlım biraz düzelti az çok oturacak hale geldi