Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
küs degil ki soguk aşırı soguk nedenini bilmiyorum çözemedim ama dün iyiydi galiba bana söylemediği bi sorunu var yada artık monotonlaştı beni sevdiğni çok sık söylerdi artık ben sormazsam söylemiyor vs. beni sarar sarmalardı işten gelince artık iki yabancı gibiyiz galiba annesinden dolayı çünkü annesine cevap veremediğim için ona şikayet ederdim yeni evliyken ilk 2 3 yıl böyleydi oda dinler haklısın bi tanem ama ne yapayım annemi biliyorsun derdi şimdi ortada bişey yokken normal konusurken bile annesi mevzu olunca (belki iyi bişey söyleyecem) hemen bagırıp çagırıyor herşeyde öyle normal olarak bitaem gec kaldın desen bile sanamı soracam bişey olsa duyardın vs. eskiden yani ilk 2 yıl her saat bası arar dı simdilerde beni sakın arama diyor şaşırdım boşanalım diyorum olmaz diyor seni seviyorum biraz zaman ver diyor aglıyo r bazende git istemiyorum bitti diyor ne yapacam artık bilmiyorum baska bi kadın yok eminimYa canim bak ben seni cok sewiyorm niye boyle yapiyosnki cok uzuluyorm hadi gel barisalm gbi seyler soyleyip boynuna sarlmak vs. gbi
amin haklısınbırakın su el alem ne der laflarını . evde koca yokken el alem sızı cok ıyı bı cıft gorse nolur gormese nolur . ya da cok konusan su el alem akraba akbabalar varya hanı su halınıze uzulup konusuyo mu ? Allah sıfa versın .
konuyu uazun uzadıya yazmadım çünkü arkadslar sıkıntılarımı biliyorbelki negatifimdir bilmiyorum ama sevdiğinin insana bianda böylesi zulm etmesi kolay degilkonunun ne oldugunu zaten anlamadım böyle şifreli konular olmasa ne iyi olacak
onun dışında sizin umutlu değil aşırı negatif düşüncelerinizin oldugunu düşünüyorum ve sürekli birşeylerden şikayet ettiğinizi gördüm konularınıza şöyle kabaca bakınca.
Yanlış, tam tersini yapacaksınız ki kıymetiniz olsun.hergün kapıda karşılar hoşgeldn derim sabah ta hayırlı işler diler kendine dikkat etmesini tembihlerim yemegini hazır eder hemen arkasından çayını hazırlarım onu sevdiğimi soylerim sıksık elimden geldiğince mutlu etmeye çalışırım genelde
çalışamam derken 1 2 ay öalıştım am acilde gözümü açtım markette çalışıyordum oturmama izin vermiyorlardı bide aşırı soguk romatizmalarım azdı ve acilde gözümü açtım kendime göre iş bulmak ta zor bi kaç aydır arastırıyorum saatleri tutmuyıor bazen bazen cok az veriyor bazıları sapık oluyor vs. okumus diplomalı kadın olmak avantaj yoksa çok zor annemler sıcak bakmıyor boşanmama ya anlatılacak çok sey var oglum huysuz bi çocuk aglarken nefesi kesiliyor kalbinde sorun vardı atlattık dr aglatmayın dedi bizde ilk çocugumuzu kaybettik bişey olacak diye korktuk v. neyse komek kurslarına gidecem bi mani çıkmazsa bilmiyorumtembihlerim demişinya,birde prolfıl resmınde aslında sanki sen o adamı ezmişin,sen anne o evlat gıbı,o senın ein unutma,koskoca adama bişey tembihleme,sen ona hızmet yemek hemen ardında çay falan,koşulsuz sevgi,yanı anne evlat arası gıbı,bence sizin aranızda aşk bağı bıtmiş,o sneı evde arzu edılen bır kadın gıbı görmuyor,çalışamam dıyorsunya,ya bu adam ölse ne yapacaksın,boşan demıyorum,ama bu çalışamam dıyen ve çalışmayan hanımları anlamıyorum ablamda öle,mecbur kalınca öle bir çalışısırsınki,kısacası çalışmıyorsan,takma adamı,boşanmıyorsan umursama,senın gıbı çokkk kadın tanıyorum,asla umursamıyor,çalışcak bana bakacak hiçbir yere gitmiyorum,dostu olduğunu sevgilsi olduğunu bıldığı halde,ne yaparsa yapsın,benım karnım doyoyur dıyen kadın çok,sneın yapacağın tek şey var, karar ver,ya orda onunla yaşa,takma,yada boşan çalış,hangısı doğru dersen bu sneın tercıhın,nasıl mutlu oluyorsan onu yap
yapacağın tek şey var,ona aldırmamak,bunun uzerıne yoğunlaş,telkın et kendını,oku,çalışamam derken 1 2 ay öalıştım am acilde gözümü açtım markette çalışıyordum oturmama izin vermiyorlardı bide aşırı soguk romatizmalarım azdı ve acilde gözümü açtım kendime göre iş bulmak ta zor bi kaç aydır arastırıyorum saatleri tutmuyıor bazen bazen cok az veriyor bazıları sapık oluyor vs. okumus diplomalı kadın olmak avantaj yoksa çok zor annemler sıcak bakmıyor boşanmama ya anlatılacak çok sey var oglum huysuz bi çocuk aglarken nefesi kesiliyor kalbinde sorun vardı atlattık dr aglatmayın dedi bizde ilk çocugumuzu kaybettik bişey olacak diye korktuk v. neyse komek kurslarına gidecem bi mani çıkmazsa bilmiyorum
kendine dikkat et derim o kadar sevmesem bile kocam ben böyle gördüm yani işten gelince biyemek bi çay bunlar o olmasa yapacagım şeyler çok dokunur öper koklar ama ayrı uyuyor yani oldugu yere uyup kalıyo bide sıkıntısı var galiba şey yani cinsellik konusunda kalbim şıkışıyor falan dedi bilmiyorum yani beraber oldugumuz zamanlarda ilk günkü gibi heyecanlı istekli hiç sogukluk hissetmedim bi kere ya iki defa ondada kendisi yemin etti senle ilgili degil diyetembihlerim demişinya,birde prolfıl resmınde aslında sanki sen o adamı ezmişin,sen anne o evlat gıbı,o senın ein unutma,koskoca adama bişey tembihleme,sen ona hızmet yemek hemen ardında çay falan,koşulsuz sevgi,yanı anne evlat arası gıbı,bence sizin aranızda aşk bağı bıtmiş,o sneı evde arzu edılen bır kadın gıbı görmuyor,çalışamam dıyorsunya,ya bu adam ölse ne yapacaksın,boşan demıyorum,ama bu çalışamam dıyen ve çalışmayan hanımları anlamıyorum ablamda öle,mecbur kalınca öle bir çalışısırsınki,kısacası çalışmıyorsan,takma adamı,boşanmıyorsan umursama,senın gıbı çokkk kadın tanıyorum,asla umursamıyor,çalışcak bana bakacak hiçbir yere gitmiyorum,dostu olduğunu sevgilsi olduğunu bıldığı halde,ne yaparsa yapsın,benım karnım doyoyur dıyen kadın çok,sneın yapacağın tek şey var, karar ver,ya orda onunla yaşa,takma,yada boşan çalış,hangısı doğru dersen bu sneın tercıhın,nasıl mutlu oluyorsan onu yap
onuda denedim o zaman eve hiç gelmiyor gelsede yok gibiYanlış, tam tersini yapacaksınız ki kıymetiniz olsun.
haklısın galibakızmayın hanımlar ama bazen arkdaşınızın yanında bıle eşinizin ailesi için ileri geri konuşuyorsunuz,daha geçen akşam bır ıftarda başıma geldi,utandım,yapmayın hanımlar
bak çocukluk arkadaşlrım var evli sorunlu ve boşananlar,ve sorun aynı,ve bakıyorum ne zaman bır araya gelsek benım yanımda ailesini aşağılamalr,hayır mısfır olarak bende mahcup oluyorum,daha gidesin gelmiyor,yapmayın,anlıyorum dolusnuz,ama sızın ailenız aşağılansa kocanızın erkek arkdaşının yanında ne yaparsınız,iftarda evın hanımı arkadaşım adam kardeşi ile konuştu,daha iftar açmadık,sofradayız şerf.. kardeşin bozmuş arabayı, .. filan filan,adam susuyor yok bızımksı açtı,iftar ettık,adam gittide öle sustu,bende kızdım,kocası yokken,benım yanımda yapma,cevap sen bekarsın sushaklısın galiba
haklısın ben yapmıyorum ama biraz tuhaf oluyor bizim küçük gelin annemlere bişey demez ama azarlar durur çalışmaya baslayınca degişenlerden teyzemin ilk gelinde öyle kocam ben olsam anında boşarım der sonuçta iyi kötü kocası adamakşama kadar agız kokusu çekiyor işyerinde kendinden üstte olanlardan azar yiyor sırf ekmek parası için bide karısından mı azar yiyecek o da herkesin içinde der dayımlar 14 yıllık evli ve yengem hala agzını açtımı anneannen sunu yaptı dayın şöyle yaptı vs. bilmiyorum ki onlar mı dogru yapıyor yoksa susan mıbak çocukluk arkadaşlrım var evli sorunlu ve boşananlar,ve sorun aynı,ve bakıyorum ne zaman bır araya gelsek benım yanımda ailesini aşağılamalr,hayır mısfır olarak bende mahcup oluyorum,daha gidesin gelmiyor,yapmayın,anlıyorum dolusnuz,ama sızın ailenız aşağılansa kocanızın erkek arkdaşının yanında ne yaparsınız,iftarda evın hanımı arkadaşım adam kardeşi ile konuştu,daha iftar açmadık,sofradayız şerf.. kardeşin bozmuş arabayı, .. filan filan,adam susuyor yok bızımksı açtı,iftar ettık,adam gittide öle sustu,bende kızdım,kocası yokken,benım yanımda yapma,cevap sen bekarsın sus
istisnalar vardır illa ki sizin eviniz çocuk için mutsuz bi ortamsa boşanmanız doğru olur tabiki ama bi ebeveyni eksik çocukta heleki yaşı küçükse bişeyler hep eksik kalacaktırEbeweynleri boşanmış cocuklarin durumu ortada derken?? Bu genelleme ne kadar dogru olur.kimiside cocuklarn mutsuz kawgali saygsz sewgsz ewde yasamasini yanls buluyor
Benim ewim cogunlukla mutsuz ewet yani anne baba arasnda saygszlk sewgszlik war.kizm bunun çok farknda 7 yasnda ama ona yansitmamaya calisyorm onla gülüp eglenmeye calisiyorm.babasylada normal konusuyo düşkün onada.yani boyle oluncada ben mutszm ewet ama kzm sakn bosanma anne diyor demekki bu ewde mutlu ne olursa olsn mutlu iki yabanci ebeyne ragmen.cunku onun tercihi ikisininde yaninda olmasi birbirlerini sewmeyp kirsalardaistisnalar vardır illa ki sizin eviniz çocuk için mutsuz bi ortamsa boşanmanız doğru olur tabiki ama bi ebeveyni eksik çocukta heleki yaşı küçükse bişeyler hep eksik kalacaktır
işte bende bunu demeye çalıştım hele ki kız çocuğu için baba çok önemli bi rol modeldir. sizin aranızda ne geçerse geçsin o her akşam babasını görmek isteyecektir yaşıda küçükmüş söylemek kolay belki ama katlanabildiğiniz kadar katlanın çocuğunuzun hatrınaBenim ewim cogunlukla mutsuz ewet yani anne baba arasnda saygszlk sewgszlik war.kizm bunun çok farknda 7 yasnda ama ona yansitmamaya calisyorm onla gülüp eglenmeye calisiyorm.babasylada normal konusuyo düşkün onada.yani boyle oluncada ben mutszm ewet ama kzm sakn bosanma anne diyor demekki bu ewde mutlu ne olursa olsn mutlu iki yabanci ebeyne ragmen.cunku onun tercihi ikisininde yaninda olmasi birbirlerini sewmeyp kirsalarda