Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerede kdın kocası aldatıyor yalan söylüyor umuru degil çünkü bayramlar dahil son 10 yıldır kv desini görmüyor kafa rahat
biyerde gördüm hoşuma gitti bide cumhurbaskanımızın resmi vardı yasakmış bunu görünce degiştirdimprofil resminiz dikkatimi çekti.
neden öyle bi resim seçtiniz merak ettim
olmaz ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorumoğlunuzu bahane edip hayatı zehir ederek yaşamaya devam mı edeceksiniz ?
böyle evlilik mi olur ..
olmaz ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
teşekkürler Allah a sıgındım artık umarım hersey düzelirİnşallah eşiniz düzelir mutlu birlikte bir hayatınız olur.
Mübarek aylardayız sürekli dua edin.
Sonuçta Allahın şaşırtığını kimse düzeltemez doğru yola getirdiğinide saptıramaz
Her zaman yapıcı iyi niyetli olsun her türlü Allah size çıkış kapısı gösterir sabredin.
Allah yardımcınız olsun.
bende eşime dedim sen benimkileri istemiyorsan bende istemiyorum diye bana burnumdan getiriyor mecbur gidiyorumÇok üzüldüm ne zor bir hayat. Allah bol sabır versin. Boşandığınızda madem ne maddi ne manevi bir desteğiniz olucak boşanmayın. Hem eşiniz olacak o öküze de -afedersiniz- hediye olur boşanmak. Madem o öyle takmıyor, sizde takmayın. Kendi başınıza ama eşsiz bir hayat yaşayın nolucak yani. o senin ailene gelmiyorsa sende gitme. onu da zorlama hiç bir şeye. Evin parasını versin sizin ihtiyaçlarınızı gidersin defolsun gitsin.
Bir yuvasına sahip çıkamayan basiretsiz erkekler yetiştirip yetiştirip sokağa salan anneler yarın ahiterre nasıl hesabını verecek bunların bilmem.
maalesefhayatı zehir ederek yaşamaya devam ediyorsunuz ..
çocuğunuz da varmış bence bu kadar çabuk vazgeçmeyin evliliğinizi kurtarmaya çalışın hemen düzelmez belki aylar alır ama oğlunuzun hatrına deneyin bnce ebeveynleri boşanmış çocukların durumu ortada bütün iyliğinizi ortaya koyup bir kez daha deneyin bence
Ebeweynleri boşanmış cocuklarin durumu ortada derken?? Bu genelleme ne kadar dogru olur.kimiside cocuklarn mutsuz kawgali saygsz sewgsz ewde yasamasini yanls buluyorçocuğunuz da varmış bence bu kadar çabuk vazgeçmeyin evliliğinizi kurtarmaya çalışın hemen düzelmez belki aylar alır ama oğlunuzun hatrına deneyin bnce ebeveynleri boşanmış çocukların durumu ortada bütün iyliğinizi ortaya koyup bir kez daha deneyin bence
haklısın ama nasıl ikna edici olunur bilmiyorumkiPeki kufur ya da hakaret war mi? Eger yoksa bencede siz ona ikna edici yanasmaya calisin boylede olmuyosa yok sayip mutlu olmaya bakin.
hergün kapıda karşılar hoşgeldn derim sabah ta hayırlı işler diler kendine dikkat etmesini tembihlerim yemegini hazır eder hemen arkasından çayını hazırlarım onu sevdiğimi soylerim sıksık elimden geldiğince mutlu etmeye çalışırım geneldeEşinizin yaptıklarını doğru bulmuyorum ama anladığım kadarıyla boşanmaya hazır değilsiniz. O halde evliliğinizi düzgün bir hale getirmek için çabalayabilirsiniz, bu da başarısız olursa kendi kendinize mutlu olmayı öğrenirsiniz. Eşiniz eve geldiğinde nasıl davranıyorsunuz kısaca özetler misiniz? Mesela eve girdi, karşılar mısınız? Surat mı asarsınız güleryüzlü mü olursunuz?
bırakın su el alem ne der laflarını . evde koca yokken el alem sızı cok ıyı bı cıft gorse nolur gormese nolur . ya da cok konusan su el alem akraba akbabalar varya hanı su halınıze uzulup konusuyo mu ? Allah sıfa versın .boşanmak istiyorum ama nasıl zaten 1 erkek kardeşim boşandı erkek oldugu ve aldatıldıgı halde bin tane dedikodu yaptılar ailemizde boşanma yok tu romatizma hastasıyım çok yoruluyorum nasıl olacak bilmiyorum
Ya canim bak ben seni cok sewiyorm niye boyle yapiyosnki cok uzuluyorm hadi gel barisalm gbi seyler soyleyip boynuna sarlmak vs. gbihaklısın ama nasıl ikna edici olunur bilmiyorumki