oglumPeki sizi sevilmediğinize emin olduğunuz bir evlilik için çabalamaya mecbur bırakan herhangi bir sebep mi var ?
bide boşandıktan sonra sı ne olacak nasıl olacak mecbur görüşecez çocuk var hiç çalışmadım babamın yükü kendine agır zaten bide galiba annemler beni pek sevmiyorlar boşanmayı istedim hemde çok ama artık zor 6 yıl 2 çocuk 1 evlatın kaybı hastalıklar yıpranmışlıklarPeki sizi sevilmediğinize emin olduğunuz bir evlilik için çabalamaya mecbur bırakan herhangi bir sebep mi var ?
son 4 yıldır var haklısın düzelmeyecek ben deneyebilecem tüm yolları 4 yıl öncesinde denedim ve kredim bitti boşanmak dışında eşim nafsakayı ödememek için elinden geleni yapar çocuk biraz büyüyünce de elimden almak için elinden geleni yaparlar sinyalleri veriyorlar şaşırdım iyi bi işim olsa kimseye muhtaç olmadan yasabilsem oğlumlaburaya yazdığınız ilk konunuz sanırım 17 şubattaymış daha öncesinde de bu durum var mıydı bilmiyorum ama bu kadar ay geçmiş hiç bir şey düzelmemiş farkında mısınız ? hatta belki daha da artmış . düzeltmek gerçekten istiyorsanız artık değiştirin bu durumu . eşiniz ,annesi onlar rahatsız değil ki gene onların dediği oluyor annesi söyluyor eşiniz dinliyor falan fılan bu kırk yıl geçse de değişmeyecek ki siz yapıcaksınız
bide boşandıktan sonra sı ne olacak nasıl olacak mecbur görüşecez çocuk var hiç çalışmadım babamın yükü kendine agır zaten bide galiba annemler beni pek sevmiyorlar boşanmayı istedim hemde çok ama artık zor 6 yıl 2 çocuk 1 evlatın kaybı hastalıklar yıpranmışlıklar
boşanmak istiyorum ama nasıl zaten 1 erkek kardeşim boşandı erkek oldugu ve aldatıldıgı halde bin tane dedikodu yaptılar ailemizde boşanma yok tu romatizma hastasıyım çok yoruluyorum nasıl olacak bilmiyorumOğlunuz için şunu diyebilirim sevgisiz, huzursuz bir ortamda büyüyen çocuk ne kadar mutlu olabilir ki? Mutlu anne demek mutlu çocuk demektir bana göre. Kötü giden evliliklerde anne baba bir arada olsa bile, o sorunlu ortam siz ne kadar engellemeye çalışırsanız çalışın çocuğa bir şekilde yansıyor.
Bana burada dışarıdan boşan demek kolay, o yüzden size de mutlaka boşanmalısınız diyemem haliyle. Ama siz kararlı durduktan sonra aileniz size elbet destek olur, ne halin varsa gör diyeceklerini zannetmiyorum. Ayrıca bir işe girip çalışabilirsiniz de. Eğer mesleğiniz yoksa en kötü mağazalara, marketlere falan bakabilirsiniz. Sürekli yeni eleman açığı oluşuyor buralarda.
Tabi bunlar boşanmanız durumunda geçerli olacak şeyler. Öncelikle siz kendi içinizde karar vermelisiniz. Mutsuz bir evliliğin içinde yok olmak mı istiyorsunuz, yoksa hayatınızı değiştirmek için çabalamak mı ?
Umarım kız çocuklarını büyütüfkrn biraz cesaret verilse bunlsr yaşanmaz belkiBosanan kadınlara istihdam saglanmadikca bir seyler degismeyecek sanirim.
Ekonomik zorluklar nedeniyle istemediginiz bir evliligi surdurmenize uzuldum umarim bir çıkış yolu bulur ömur boyu boyle yasamak zorunda kalmazsiniz.
haklısın dün gece sabaha kadar düşündüm sonuçta evli olanların hiçbiri aşk böcüğü degil sabır la düzelsin diye bekleyecemEşinizi seviyormusınuz ? Eğer hala içinizde birşeyler varsa bence boşanmamalıdınız sonuçta eşiniz evine geliyor bnce hayatında başka bir insan da yoktur olumsuz şeyler düşünmek yerine biraz daha uyumlu davranmaya çalışsanız yaşanan şeyler kolay unutulmuyor ama bir yuvayı kurmak da kolay olmuyor herkezin hayatta bir imtihanı var yuva yıkmak kolay zor olan devam edebilmek
suçum olsa içim yanmayacakmadem o takmıyor
sen de takma. biricik annesıyle tartsıtın dıye sana trıp atıyor
tabi sizin için zor bir durum ama yani malesef bundan bi çıkış yolu sadece boşanmanız ... belki başkası vardır onu seviyordur onu sevdiği içinde belki boşanır diye düşünüyorum inşallah çıkış yolu bulursun.
nerede kdın kocası aldatıyor yalan söylüyor umuru degil çünkü bayramlar dahil son 10 yıldır kv desini görmüyor kafa rahatMalesef kadınlar istihdamından önce eğitimi şart sorunun kaynağı bence bu.
Mesela sizin eşinizin annesi kendisi aynı şeyi yaşasa ne hissederdi hiç düşünmüyor.
bilmiyorum aslında evlanmeden önce parmakla gösterilirdim basiretim baglandı galiba bi tek danteli iyi yapıyorumNeden kendinize bu kadar az guveniyorsunuz? Hic mi elinizden bir is gelmiyor? Onun bunun ne dedigi dedikodular cok mu onemli? Kendinizi en kisa zamanda bir is bulmak uzere donatin, isi buldugunuz anda kurtarin hayatinizi.