allahım inanamıyorum hamile olduğunu bile duymadım ama doğum yapmışsın maşallah sana ve kuzuna beni hatırlarmısın bilmiyorum ama ilk kk girdiğimde yazışıyorduk prolaktin yükselmesi diye şimdi benim de bir meleğim var senin adına çoook sevindim...Merhaba Bacişlerrrr,
Allah ıma binlerce binlerce şükürler olsun sağ salim doğum yaptım.Allah'ın nazarı üstünde olsun maşallah çok tatlı bir kızım oldu :))Doğuma girerken Kadınlar kulübündeki tüm anne olmak isteyen bacişler için çokca dua ettim.Allah ım inşallah kabul eder :) Şimdilik herşey yolunda.Gaz sorunu yaşıyoruz ara sıra.Ama doktor herşey yolunda dedi.Size resmini göndermeye çalışacağım.Allah ım dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın.Çok güzel bir duyguymuş.Hala inanamıyorum mucizeye :))Şimdilik bu kadar yeniden fırsat bulursam yazarım.Sizleri çok seviyorum çok öptüm :)Eki Görüntüle 1262172
Bizimki de pek dilli degil anne baba al ver diyor ama gerisi tarzanca. Arada bir bazi kelimeleri benden sonra tekrar ettigini farkediyorum ama sadece bir kere soyluyor o an icin. Bugun tespih ceker gibi yapip Allah dedi ya masallah kuzuma cok mutlu oldum. Bizimki zayif bir cocuk istah da iyice gitti nazar degdi sanirimCanım benimm okurken gözlerim doldu nerden nereye RABBIM hayırlı doğumlar nasıp etsınİNŞALLAH ben giremiyorum çok zatende forum çok degışmıs cözene kadar aylar gecer :)benden bahsedeyım oğluşum MAŞALLAH çok iyi buyumesı gelismesi sadece mevsım gecişlerinde sıkıntı yasıyoruz hava veriyorum alerjı bronsıtı var hersey normalkonusması tek tuk ama anne demıyor inadına baba tut bu ver atta gibii ama anne yok gebertecem onu diyorumkı oğlum barı emege saygın olsun bıkere anne de emzıgı agzından cıkarıyo yemınle gozumun ıcıne baka baka BABAAAA dıyor vuruyom poposuna nasıl kacıyo ALLAHım herkese nasıp et yarabbım son hallerını yukluyeyım sızı cok özledim mucckkk
Ne sarlatanliklar ogrendi bir gorsen. 16 ayimiz bitti. Bildigin cocuk oldu. Ben kulak el bilmiyor saniyordum bugun sordum hem kendi organlarini hem benimkini gosterdi hic tereddutsuz. Bu cocuk surekli sasirtiyro beni :)maşallahhh ne güzel bi duygu değilmi ne kadarlık oldu canım . benim oğlumda dediği olmadığında yada bişey yapamadığında başlıyo ağlamaya kendini yerlere atıyo çok sinirliyiz kendini dövüyor bi görsen
Kiz casperim bu prenses cok mu cok tatli pek bir guzel masallah tu tuMerhaba Bacişlerrrr,
Allah ıma binlerce binlerce şükürler olsun sağ salim doğum yaptım.Allah'ın nazarı üstünde olsun maşallah çok tatlı bir kızım oldu :))Doğuma girerken Kadınlar kulübündeki tüm anne olmak isteyen bacişler için çokca dua ettim.Allah ım inşallah kabul eder :) Şimdilik herşey yolunda.Gaz sorunu yaşıyoruz ara sıra.Ama doktor herşey yolunda dedi.Size resmini göndermeye çalışacağım.Allah ım dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın.Çok güzel bir duyguymuş.Hala inanamıyorum mucizeye :))Şimdilik bu kadar yeniden fırsat bulursam yazarım.Sizleri çok seviyorum çok öptüm :)Eki Görüntüle 1262172
Bizimki de pek dilli degil anne baba al ver diyor ama gerisi tarzanca. Arada bir bazi kelimeleri benden sonra tekrar ettigini farkediyorum ama sadece bir kere soyluyor o an icin. Bugun tespih ceker gibi yapip Allah dedi ya masallah kuzuma cok mutlu oldum. Bizimki zayif bir cocuk istah da iyice gitti nazar degdi sanirim
Ne sarlatanliklar ogrendi bir gorsen. 16 ayimiz bitti. Bildigin cocuk oldu. Ben kulak el bilmiyor saniyordum bugun sordum hem kendi organlarini hem benimkini gosterdi hic tereddutsuz. Bu cocuk surekli sasirtiyro beni :)
Kiz casperim bu prenses cok mu cok tatli pek bir guzel masallah tu tuKiz ogluma mi alsam ne yapsam Bu gunleri gosteren Rabbime sukurler olsun. Sen dogurup kucagina aldin ama ben burda nasil rahatladim nasil mesut oldum anlatamam su an aglayasim var
merhaba kızlar ben çoookkk uzun zamandır gremiyorum.bu grup niye böyle sessiz ya bu değişiklik iyi olmadı alışamadım ben foruma
maşallah kuzucuğuma...Merhaba Bacişlerrrr,
Felsefem nbr canim cok oldu gorusmeyeli.. Bak gecen sene senin dusunceni cilginca bulmustum ama simdi ayni duruma dustum. Kizim on aylikken hamile kaldim ogrendigimde kizimin d.gunuydu ve on haftalik hamile oldugumu ogrendim cildirdim agladim noldu simdi kizim onwlti aylik oldu oğlum alti aylik karnimdainsallah senin icinde hersey olumlu olmustur neler yapiyorsunuz hayat nelere gebe baksana ))
selam banu nasılsın. Çok uzun zaman oldu görüşmeyeli. İki çokkkk zorlu senenin ardından.... yine buraya geldim. Neler yapıyorsun. Bebişin oldu mu?bu grup niye böyle sessiz ya bu değişiklik iyi olmadı alışamadım ben foruma
Maşallah bu tatlı prensese. Çok büyümüşsünüz kocaman olmuş cimcime. Teyzesi yer onu. Benim küçük adamım da buSelam can bacişlerimmm, bu forumun yeni halini hiç beğenmedim ki ben yabacişler Allah a çok şükür ki 5.ayımıza giriyoruz Şubat'ın 27 sinde :) Ne zor günleri burada beraberce atlattık kimi zaman güldük kimi zaman ağladık :) ama Allah'tan hiç umudumuzu kaybetmedik.Allah ım anne olmak isteyen tüm hem cinslerimize yardım etsin inşallah :) size kızımın son halini gönderiyorum ama bakarken Maşallah demeyi unutmayın haaaa :) sizleri çok öpüyorum sevgiler selamlar :)
Doktora sormanda fayda var.Meraba kizlar bi sorum olacak cok korkuyorum benim adetlerim normalde inanilmazzz derecede sancili ve agrili gecer hastanelik olurum bu ay femera ve catlatma ignesi vuruldum igneden 19 gun adet oldum malesef ama kesinlikle ne agrim ne sancim vardi bugun adetimin 5 gunu ve inanilmazzz sancim ve ayaklarim kopacak derecede sizliyor nedir bu korkmaya basladim ve artik hastaneyede gitmek istemiyorum 3 senedir yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?