sagol canim cumlemizinkine insAllah AminPerim ve pembemasal gözunuz aydın olsun RABBİM hayırlı saglıklı uzun ömurler nasıp etsın...
ALLAH a hayırlu kul sızlere hayırlı evlat topluma hayırlı ınsan olsunlar...İNŞAALLAH
en son geçen sene temmuz topiğinde yazmışım tabii beni unutmuşsunuzduro zamandan bu zamana doğum yaptım ve mini minnacık bir oğluşum oldu 27 şubatta ne güzel birçok arkadaş da bebeişlerini almış kucağına ayyyy oğlum uyandı tekrar yazarım inşallah
Gecmis olsun canim. Insallah yakin zamanda sen de kendi mis kokulunu koklayacaksinKızlar,doğum yaptınız çok şükür.allah yavrularınızla geçireceğiniz nice nice sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin inşallah.Bende annem ile ilgileniyorum o yüzden geç tebrik edebildim.Annem düştü ve dirseğini kırdı ameliyat oldu.Allah a çok şükür şimdi iyi...
Mis kokulu yavrularınızı benim yerimede koklayın bacılarım.çok öpüyorum sizi..sevgiler
Kızlar,doğum yaptınız çok şükür.allah yavrularınızla geçireceğiniz nice nice sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin inşallah.Bende annem ile ilgileniyorum o yüzden geç tebrik edebildim.Annem düştü ve dirseğini kırdı ameliyat oldu.Allah a çok şükür şimdi iyi...
Mis kokulu yavrularınızı benim yerimede koklayın bacılarım.çok öpüyorum sizi..sevgiler
kızlar merhaba nasılsınızzz..
pazartesi kontrolümüz vardı ama yoğunluktan bi türlü yazamadım size.
nihayet cinsiyetimiz kesinleşti. oğluşumuz oluyo, şimdi isim arama derdine düştük babasıyla birlikte
canim masallah rabbim kucagina almayi nasip etsin. Ben oglum olsaydi eymen koyacaktim ama kizim oldu ve adi afra miray agrayi ruyamda gordum koy dediler koydum korkudan:-aysem koydu tosuncuguna eymen adini duydugumda sewinmistim. Ama oglum olursa ruyamda gormessem yine mirel koyucam ama ruzgar,levent,han, aklima gelmeyen bikac isim daha vardu onlari begeniorum.
kızlar merhaba nasılsınızzz..
pazartesi kontrolümüz vardı ama yoğunluktan bi türlü yazamadım size.
nihayet cinsiyetimiz kesinleşti. oğluşumuz oluyo, şimdi isim arama derdine düştük babasıyla birlikte
canim masallah rabbim kucagina almayi nasip etsin. Ben oglum olsaydi eymen koyacaktim ama kizim oldu ve adi afra miray agrayi ruyamda gordum koy dediler koydum korkudan:-aysem koydu tosuncuguna eymen adini duydugumda sewinmistim. Ama oglum olursa ruyamda gormessem yine mirel koyucam ama ruzgar,levent,han, aklima gelmeyen bikac isim daha vardu onlari begeniorum.
teşekkür ederim canım. eşim seçenekler arasında kararsız. ama SEYMEN ismine takmış durumdayanına ATA, EGE gibi isimler arıyo. ben hala kararsızım. galiba biz 9 ay düşüncez bu gidişle ismi.
Merhaba arkadaşlar, Forma 10 dk kadar önce üye oldum.Sizlere anlatmak istediğim durumum ve fikri olan arkadaşların olduğunu düşünüyorum.Lütfen yardımcı olurmusunuz? Ben 1.5 yıllık evliyim.Daha önce hiç bebek denememiştik ve adetime 4 gün kala korunmadan ilk kez birlikte olduk ve ben 4 gün sonra adet oldum. Fakat şuan adetime 10 gün fakat ben 5 gündür felaket bir şişkinlik yaşıyorum.Midem ve karnın sanki çatlıcak gibi hissediyorum. Elbiselerim göğüs bölgesi ve karın bölgesi dar gelmeye başladı.Yemek yemeğide kestim 1 haftadır az yememe rağmen bu belirtiler var.Sık sık idrara çıkıyorum ve belim kesik kesik ağrıyo arada. Adet belirtiside olabilir tabi fakat hiç böyle bişey yaşamamıştım öncesinde.Sizin yorumlarınızı bekliyorum arkaaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var...
Oglum bir aylik oldu kizlar. Biraz daha alistik birbirimize. Mevludumuzu okuttuk. Kilo aldi yavrum kendine geldi biraz. Sicaktan isilik oldu insallah gecer. Artik kol bacak acik geziyoruz. Yarin da mubarek ramazan basliyor. Bol bol Kuran dinliycez oglumla
Bu guzel ay herkese hayir ve bereket getirsin insallah
Oglum bir aylik oldu kizlar. Biraz daha alistik birbirimize. Mevludumuzu okuttuk. Kilo aldi yavrum kendine geldi biraz. Sicaktan isilik oldu insallah gecer. Artik kol bacak acik geziyoruz. Yarin da mubarek ramazan basliyor. Bol bol Kuran dinliycez oglumla
Bu guzel ay herkese hayir ve bereket getirsin insallah
Tesekkur ederim canim darisi basina insallahdoğum yapmıssın...,
allah hayırlı ömür versin evladına. adıyla yaşasın çok sevindim.
Kilo alinca tam isirmalik oldu canim. Teni fazla hassasmis doktor dikkat et dedi. Hergun banyo yapiyoruzoy maşallah Tunahan paşamıza, oy kol bacak açıkta tam ısırmalıktır senin oğlan
sana da hayırlı ramazanlar pericim....
Oy masallah masal prensese. Bizim de kirkimizin cikmasina bir hafta var. Pembe benim kanamam bitti namazimi kilip kuranimi okumaya basladimselam kizlar nasilsiniz bakalim biz de 5 haftalik olduk kizim simarmaya bile basladi artik bu cumartesi 40 miz hayirlisiyla sonra gez dolas insAllah:) sizde ne var ne yok bakalim bu arada kizimin ismi Masal:) herkez tuhaf tepki veriyosasiriyo ama biz cok seviyoruz o ismi kizim babasi ve benim karisimim hayirli ramazanlar kizlar kocaman optum bebes uyudu aciyim dedim Allah herkeze nasip etsin bu duyguyu Amin
maşallah masal kızımızaselam kizlar nasilsiniz bakalim biz de 5 haftalik olduk kizim simarmaya bile basladi artik bu cumartesi 40 miz hayirlisiyla sonra gez dolas insAllah:) sizde ne var ne yok bakalim bu arada kizimin ismi Masal:) herkez tuhaf tepki veriyosasiriyo ama biz cok seviyoruz o ismi kizim babasi ve benim karisimim hayirli ramazanlar kizlar kocaman optum bebes uyudu aciyim dedim Allah herkeze nasip etsin bu duyguyu Amin
Tesekkur ederim canim darisi basina insallah
Kilo alinca tam isirmalik oldu canim. Teni fazla hassasmis doktor dikkat et dedi. Hergun banyo yapiyoruz
Oy masallah masal prensese. Bizim de kirkimizin cikmasina bir hafta var. Pembe benim kanamam bitti namazimi kilip kuranimi okumaya basladimOglusla birbirimize daha cok alistik artik. Yavrucum isilik oldu teni cok hassasmis. Kilo aldi sutum yetiyormus sukurler olsun. Bebegime mevlut okuttum ramazandan once. Dualandik bi guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?