Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma yan gelip yatmana cok guldumbenim haftalık temizlik planım var böylelikle fazla yorulmamış oluyorum.*p.tesi: evi toplar süpürge çekerim *salı: eşyaların tozunu alır yerleri siler ve banyo-wc yıkarım *çarşamba: camların önünü siler ve çamaşır asarım *perşembe: mutfak ve oturma odasına süpürge çekerim **** cuma: yan gelip yatarım (bu günü çok seviyorum :)
bunu bende denedim hatta ders programi gibi gunleri yazdim saati yazdim hangi saatte hangi iş yapilacak falan iste baya ozendim ama cok uygulayamadim ya acaba miskimiyim neyimbenim haftalık temizlik planım var böylelikle fazla yorulmamış oluyorum.*p.tesi: evi toplar süpürge çekerim *salı: eşyaların tozunu alır yerleri siler ve banyo-wc yıkarım *çarşamba: camların önünü siler ve çamaşır asarım *perşembe: mutfak ve oturma odasına süpürge çekerim **** cuma: yan gelip yatarım (bu günü çok seviyorum :)
Masallah sende de durmak yokmus cnm ve ben su camasir suyunu cooooooook seviyorum ama astimim var ve beni cok rahatsiz oluyorum amakullanmadan da edemiyorumBen hergun evi kucuk sarzli supurgeyle cektiririm ve haftada bir buyuk makineyi acar vileda yaparim pesine toz alirim haftanin bir gununu cam silmeye ayirirm ogun camlarla ugrasirim saDce hem daha temiz oluyor banyoyu camair suyuyla slk slk silerim wc yi hergun yikarim nerdeyse mutfahim genelde topludur bulasik asla burakmam yemek yer yemez toplanacak c.suyuyla silincek o tezgah ve masa yoksa rahat edemem dusunemiyorum mutfahi o sekilde boyle iste benimkide
Cok guzel duzen oturtmussun cnm ama calisinca zor oluyor durBen haftalık plan yaptım kendime çalıştığım için o şekilde hareket etmeye çalışıyorum herhangi bir dışarı çıkma misafir gelme durumlarına göre değişiyor tabi
Cumartesi: Evi sil süpür, tozları al, balkonu yıka,çamaşırları yıka as
Pazar: Lavaboları, duşakabini, klozeti ince detaylı temizle (ince detay derken çamaşırsuyunda bekletme duşakabin çamları temizle gibi)
Hafta içi ütümü ya pazartesi ya salı yapar kaldırırım Haftaçi gün aşırı duşlardan sonra duşakabini temizlerim pis kalmaz klozeti de yine hafta içi de 1 kere temizlerim en çok banyonun üzerinde elim bütün mikropları oradan kaptığımıza inanıyorum Mutfağı fırını falan her akşam yemekten sonra temizlerim pis bırakamam takıntı bende 2 günde 1 kere de yemek yaparım böylelikle düzene oturmuş oluyorum. Camları 6 ayda 1 kere anca siliyorum perdeleri de bir yaza girerken bir de yazdan çıktığımızda yıkıyorumevde sigara falan içtirmeyiz biz zaten içmiyoruz temiz kalıyor halılarda senede 1 kere yıkanır diye tahmin ediyorum henüz 7 aylık evliyimkışında 1 kere üzerlerinden ben sildim iyice aynı temiz kalıyor
Dip köşe olayı yok bende koltuklarımın altı falan hep açıkta o yüzden her evi silmem de hallediliyor onlar gardırobuma ne ara dokunurum bilmiyorum
Bazen isyan bayrağını çektiğim oluyor sinirden ağladığımı da bilirim ama hallediliyor çok şükür Ev işi bitmez önemli olan kendimizi yıpratmamak bence sonuçta hepsi hallediliyor olur elbet önemli olan sağlık huzur bazen sallıyorum ev çok pislenmemişse 1 hafta evi silip süpürmüyorum atlıyorum diğer haftaya o gün eşimle keyfini çıkartıyorum bu daha da mutlu ediyor misalHafta içi mutfak dışında hiç bir işe zaman ayırmıyorum ütü 1 gün 1 saat maksimum sürüyor banyo işi zaten o sırada lavabodaysam duştan çıktıysam ayak üstü çabuk bitiyor yemeğimi yiyip bulaşıkları kaldırdıktan sonra geri kalan zaman benimle eşime ait hayatımı kısıtlamam iş yapacağım diye hafta içi ev bana hizmet ediyor 1 cumartesi de ben ona hizmet ediyorumCok guzel duzen oturtmussun cnm ama calisinca zor oluyor dur
Masallah ben okurken yoruldumkonuyu görünce bende yazaym dedim
ben evhanımı olduğum için hergün dib köşe temizlik yapıyorum hergün süpürürüm bigün vileda bigün elimde yer silerim tozlar banyo mutfak hergün temizlenir.gece yapmadan da bi gırgır geçer ev güzel koksun diye bi vileda geçer sonra yatarm.2 günde bir balkon yıkarm.camlarada ne zaman musait olursam kızımdab vakit buldukça
Hosgeldin canimkonuyu görünce bende yazaym dedim
ben evhanımı olduğum için hergün dib köşe temizlik yapıyorum hergün süpürürüm bigün vileda bigün elimde yer silerim tozlar banyo mutfak hergün temizlenir.gece yapmadan da bi gırgır geçer ev güzel koksun diye bi vileda geçer sonra yatarm.2 günde bir balkon yıkarm.camlarada ne zaman musait olursam kızımdab vakit buldukça