Söz Kesimi Bizde Söz Verdik :)

Dilrubaaaa

Web Tasarım Aşk'tır ! ♥
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
669
240
Bizde 6 yıllık bir ilişkiden sonra ciddi bir adım atmaya karar verdik ailelerimizin de rızası ile 6. yılı dolacak olan birlikteliğimizi 06.06.2015 tarihi ile evliliğe bir adım daha yaklaştırdık çok şükür. Fakat her şey çok güzel olmasına rağmen biz o an heyecanla resim çekilmeyi bile unuttuk. Ne yazık ki kimse ile resmimiz yok, birlikte bile yok... Başınızda sizi yönlendirecek biri muhakkak olmalı bence Yinede her şey güzeldi. Size tavsiyem hayal etmeyin çünkü o an telaştan heyecandan hiç bir şey hayal edildiği gibi olmuyor

Benim zavallı sözlümün ne yazık ki kahvesi bol tuzlu oldu.. 1 tatlı kaşığı kuzenim 1 tatlı kaşığı görümcem tuz attı ben kıyamadım atmaya.. Ve biricik aşkım o kahveyi içti. Ama videoları izledikçe içim gidiyor öyle de kötü olmuş ki. birde ben ona su vermeyi unutmuşumm yaktım sevdiceğimiii Yine de her şey çok güzeldi Allah herkese nasip etsin bu tatlı telaşları

İşte Resimlerim:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Nişanın için hediyelik yaptırmayı düşünüyorsan çok cici sabunlar yapıyorum.

ay ne guzel allah mutlu etsın darısı basıma ıns

hayırlı olsun Allah mutluluğunuzu daim etsin benim de söz törenim 20 ağustosta artık karnıma ağrılar girmeye başladı bile

Hayırlı uğurlu olsun canım benim.. En güzel en tatlı heyecanlar bu zamanlarda olsa gerek :)
Rabbim tamamına erdirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…