Nikah Bizde nikah günümüzü aldık :) sarıyer beleyesi işlemleri buyrun :)

_loading_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
1.686
2
116
Diğer
Selam kızlar dün sürekli koşuşturmanın ardından tek günde aldık nikah günümüzü
sarıyer belediyesinin gün alacaklar için bilgileri fiyatları yazım merak ettiğiniz bişey olursa sorabilirsiniz.:hulya:

Öncelikle gerekli evraklar;
1- Nüfus cüzdanı aslı
2- 6 adet resim
3- Sağlık raporu
4- Nüfus müdürlüğünden nufus kayıt örneği (sadece kendinize ait)
5- İkametgah

Sabah 9 da sarıyerdeydim ben önce sağlık ocağına gittik (sağlık ocağıyla nufus müdürlüğü aynı binada ) orda kimliğimizi ve 1 adet resmimizi alıp raporu danışmadaki bayan doldurdu ordan sarıyer devlet hastanesine gittik
önce ücretli vezne var orda sıraya girdik ücretlerimizi ödedik kan testleri için ( 2 kişi 83 tl)sempatiksalakcinni
ordan bizi üst katta bulunan enfeksiyon doktoruna yolladı elimizdeki barkodu defterine yazdı şimdi karşı binada kan alma merkezinden kanlarınızı aldırın dedi eyvahedigeldismile(aynı binada değil tam karşısında) ordada sıraya girdik baya kalabalıktı 30 dak falan bekledik sonra kanlarımızı aldılar çıktık ordanda verem savaşa gittik (yürüme mesafesi 5 dk falan hepsi birbirne çok yakın zaten) akciğer filmimiz çekildi (2 kişi 20 tl) bu işlemler bittiğinde saat 11,30 falandı ordanda kayınvalideme gittik kahvaltı yaptıkcokacimcoook
saat 2,30 da evden çıktık (sabah yaptıgımız işlmeleri tersten başalayarak yapıyoruz bu sefer ) önce verem savaşa gittik sonuçlara aldık ordan devlet hastanesine danışmaya gittik ordan kan sonuçlarımızı aldık ordanda sağlık ocağına gittik doktor sonuçlara baktı raporumuzu imzaladı ordanda nikah dairesine gittik:asigim: nikahımız hafta içi kıydırmayı düşünüyorduk hep ogün kararımızı değiştirip memuru düğün mekanına çağırdıkkaydirigubbakcemile2 10 temmuz 2010 saat 20:00 da nikahımız kıylıcak düğünümüz olucak :asigim:

hayırlı olsun canım bız de gecen hafta hallttık gün alma işini kaydirigubbakcemile2
bızımkıde 6 Haziranda olacak İnşallah :Saruboceq:

Hayırlı uğurlu olsun canım... Allah utandırmasın... :asigim:

Ben de Sarıyerliyim ve nikahım orada oldu, çok güzel bi nikahtı. Gerçi salonu küçüktür oranın :)
Hayırlı olsun arkadaşım.. :)

Hayırlı uğurlu olsun canım... Allah utandırmasın... :asigim:

Ben de Sarıyerliyim ve nikahım orada oldu, çok güzel bi nikahtı. Gerçi salonu küçüktür oranın :)
Hayırlı olsun arkadaşım.. :)

hayırlı olsunn cnmmmmmmmmmmmmmm:)

teşekkür ederim kızlar merak ediyodum bende sarıyer nikah salonunu ama nikahım düğünümde kıyılacagı için gene göremiycem

bişey sorucm benimde 6 haziranda olucak kısmetse...ama daha başvurmadık.. çokmu geç kaldık bende salonda istiyorum ama acaba ücret olarak nekadara çıkıyor bilgisi olan varmı???

tatlım hayırlı olsun aldın sonunda...
mutluluklar şimdiden..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…