Tekrar tekrar hayırlı ugurlu olsun canım..
bebegin cok sevimli ufacık mis gibi bebek kokuyodur şimdi oo Şeniz
benim için bol bol kokla dünyanın en güzel kokusunu...
Maşallah saçlı da dogmuş minik prenses
Birlikte huzurlu mutlu saglıklı keyifli günler dilerim...:teselli:
çok hayırlı olsun canım.cok mutlu oldum kolay gectigine.inşallah tüm müslüman aleminin de kolay olur dogumları.ama ben bebişinin resmini göremedim.çok merak ettim
canım allahım analı babalı büyütsün bebişini.. bilirim sancılarıı... ama allahım yardıme dio iştee ama bak şimdii şirinen yanında ve hiç bişiyi hatırlamassın pek.. artık darısı bizlere:) inşallah..
canım ben izmir de yeşilyurt devlet hastanesinde yaptım açıkcası memnun kaldım ama bazı şeyleri hariç dogumda dr lardan dolayı bir sorun yaşamadım ama bazı şeyler hoşuma gitmedi açıkcası .....tabikide sorabilirsin ayrıca her soruyuallahım tamamına erdirsin inşaallah amin
gözün aydın canım sonunda kavuştun meleğine rabbim uzun ve sağlıklı ömürler versin amiin canım bebeğim olmuyor dediğin günlerden ecrinli günlere rabbime şükür ne kadar yüce rabbim ol deyince oluyor darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma hayırlısıyla
allah analı babalı büyütsün canım amin
canım arkadaşım hoşgeldin çok merak ettim seni doğumundan bi süre öncesinden girmiyodum kk ya bende son zamanlarda giremediğimden görüşemedik canım çok şükür allah analı babalı büyütsün yavrunu sana bağışlasın