bizde dişlendik amaaaa

nisan annesi

bebegım
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2008
757
5
621
İzmir
malesef ateşide beraberinde getirdi.dişinin geldiğine sevineyimmi :sm_cool:üzüleyimmi senağlamabilemedim.dişinin geldiğini bardakla su içirirken öğrendim tık sesi gelmese bu çocuk niye ateşlendi diye düşünürdüm heral.çok küçük bi diş ama ağrısı sancısı çok bebişimi bitkin düşürdü.okuyorumda bazılarının ateşsiz sorunsuz geliyor ne güzel.umarım diğer dişlerini kolay çıkarırız.darısı sorunsuz diğer bebişlerin başına.ha bu arada diş göllesi yapma zamanımızda gelmiş durumda:)))))

bizimde yeni cıktı ikincide patladı dün
diş bugdayı yaptım ben
bu arada benim kızım da ateş huysuzluk iştahsızlık hepsini gördük:)
bunun yanında gece 10 dakkada bir uyanıp memeye yapışır

bı ben oglumun dışını anlamamışım sanırım ne agrı ne sancı ates ıshal hıç bırı olmadı gecen gunde azı dışını çıkarmış hıç anlamıyoz ancak bakarsan yada buyuyunce göruyoruz

aman maşallah diyelim arkadasım dilini ısır nazar değmesin ne güzel umarım benim kızımda öyle sorunsuz cıkartır. henüz çıkmadı dişimiz:)süprizzzzz

bizde 4. dişi patlatıyoruz çok şükür bizimde sorunsuz geçiyo ama bizimkilerin hepsi alt diş ben önce iki alttan sonra üstten çıkar diye biliyodum ama bizim alt dişler çıkıyo

canımumarım bundan sonrakiler sorunsuz çıkar
bizde henüz tık yok bakalım bizim inciler ne zaman gelicek
işallah bütün bebişler kolay çıkartırlar incilerini

maşallah herkesin dişi çıktı bizde tık yok valla bende hergün ne hevesle bakıyorum ama hüsrana uğruyorum meğer ne kadar güzel bişeymiş her anı bu bebeklerin herşeyini iple çekiyorum bekliyorum ya diş gelmiyo beklemesem tıkır tıkır patlardı galiba

Benim oğlumun 2 alt dişi çıktı şimdi üst 2 si patlıyormuş. Diş buğdayı yapacağım artık ama bütün arkadaşlarım işte ( hafta sonları da insanlar çocuklarını dersaneye oraya buraya yetiştirmekle meşgul ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…