Biz Yine Buluştuk (KK Sakarya)

çok güzelsiniz kızlar..valla kıskanmadım dersem yalan olur...cano cum tekrar özür dilerim ..annem bende beyazı arayıp söyledim..soğuktan cesaret edemedik..annemede sen evde kal ben gideyim demek olmazdı...inan aklım sizdeydi...çok güzel bir gün geçirmişsiniz belli..hepinizi seviyorum....

gerçekten harika bi gündü hanımlar uzun zamandır birikmiş stres neyin kurt falan varsa döktüm lezzetli mamalar için öncelikle tekrar canoma ve sevgili roşuma tşk ederim damağımız şenlendi, ayrıca lezzetli kahveleri ve bizi umutlandıran sözleriyle nilimede çok tşk ederim:))
güzel muhabbeti için panterede tabiki, ehh sizde bana güzel kıvırttığım için edersiniz artık:))gelemeyenler gerçekten güzel bi eğlenceyi kaçıdınız neyse artık bidahaki sefere inş...

sakaryanın güllerii..süpersiniz:16:.güzel bi gün geçirdiğiniz belli.gelmeyi çok isterdim.ama önceden programlanmıştı.artık bidahaki sefere canommmmmm.gerçi selefim ordaa.o dimek ben dimek,ben dimek o dimekk.......:29:

aayyyy o açılıştaki görüntülere bittim roşum o pastanın tarifini çok merak ettim nefis görünüyor

sanki yüzlerde gülekten mutluluktan yorulmuş ifadeler var neşeniz daim olsun

ee fotdakiler kim canom roşum beyaz toprak haricindekileri tanımadım

Herzamanki gibi çok tatlısınız hepiniz,
bu soğuk kış gününde,sıcacık bir buluşma
harika olmuş yani...
ayrıca pastalar,salatalar da harika gözüküyor..
dostluğunuz daim olsun arkadaşlar...
sevgiyle kalın...

Cano,
Of ya sana gelmeyi çok istemiştim herşeyi de ayarlamıştım.
Ne güzel giyindim süslendim geliyorduuum ama yarı yoldan geri döndüm.
İstanbuldaki kuzenim eşi ile gelince olmadıııı
Her ne kadar sen git dediler ama ...:5:
Ne güzel eğlenmişsin mamaları da yemişsiniz oh sefanız olsun
Artık kısmetim yokmuş gelmeye bişeyi çok istersen olmazmış
:25: :25:

çok güzelsiniz kızlar..valla kıskanmadım dersem yalan olur...cano cum tekrar özür dilerim ..annem bende beyazı arayıp söyledim..soğuktan cesaret edemedik..annemede sen evde kal ben gideyim demek olmazdı...inan aklım sizdeydi...çok güzel bir gün geçirmişsiniz belli..hepinizi seviyorum....
bizde seni sevioruz ablaam,bi dahakine gelirsin inş.:16:
ne kdr güzel bir şey yaaaaaaaaaa:nazar:
iveeetbencede çok güzel:21:,saolasıın:16:
sakaryanın güllerii..süpersiniz:16:.güzel bi gün geçirdiğiniz belli.gelmeyi çok isterdim.ama önceden programlanmıştı.artık bidahaki sefere canommmmmm.gerçi selefim ordaa.o dimek ben dimek,ben dimek o dimekk.......:29:
aynen öle dimek eltim:29:görmeliyidin nilyycim tatlı hatun kırdı geçirdi gülmekten:60:
aayyyy o açılıştaki görüntülere bittim roşum o pastanın tarifini çok merak ettim nefis görünüyor

sanki yüzlerde gülekten mutluluktan yorulmuş ifadeler var neşeniz daim olsun

ee fotdakiler kim canom roşum beyaz toprak haricindekileri tanımadım
cnmcıım pasta çook pratik tarifini ne zaman istersen verrim,
ivet hakket nilyyciim yordu bizi:90:
fotodaki upuzuun siyah saçlı hatun panterciim,dier kısa saçlı hatunda nilyycim oluo:16:
Herzamanki gibi çok tatlısınız hepiniz,
bu soğuk kış gününde,sıcacık bir buluşma
harika olmuş yani...
ayrıca pastalar,salatalar da harika gözüküyor..
dostluğunuz daim olsun arkadaşlar...
sevgiyle kalın...
tşkler songülcüm,bizdende sana sevgiler:16:
fotolardada çok güzel çıkmışsınız bu yazan izmitli komşunuz
saolasın komşum:16:
Cano,
Of ya sana gelmeyi çok istemiştim herşeyi de ayarlamıştım.
Ne güzel giyindim süslendim geliyorduuum ama yarı yoldan geri döndüm.
İstanbuldaki kuzenim eşi ile gelince olmadıııı
Her ne kadar sen git dediler ama ...:5:
Ne güzel eğlenmişsin mamaları da yemişsiniz oh sefanız olsun
Artık kısmetim yokmuş gelmeye bişeyi çok istersen olmazmış
:25: :25:
eeh yani tesadüfe bak,kısmet deilmş cnmcım,bi dahaki sefere gelirsin inş.:16:

:))) oğluşunu nere bırakmış onuda göremedim

roşum ellerine sağlık pastana bakıp bakıp iç geçiriyorum bu hafta sonu yapayım bende ondan

niliymin oğlu bizle oturacak yaşı baya bi şekilde geçmiş durumda canım şöyle 15 16 yıl kadar o yüzden evde kalmış:)))

herkezlere çokk teşekkürler
mandalina roşumu myhobla karıştırdıı sanırsam
şengüll kısmet diilmiş demekki,nasipppp
kısmetsizz pisiii başka bi zaman yine grş nasipse şeker

:))) oğluşunu nere bırakmış onuda göremedim

roşum ellerine sağlık pastana bakıp bakıp iç geçiriyorum bu hafta sonu yapayım bende ondan
cnmcıım senin dediğin myhope,nillynin oğluşu bayanlar arasına girmek için baya serpik:27:
cok cici gözüküyorsunuz.önce pastalari görünce agzim sulandi ama olsun.bende yakin olsam bende gelirdim.
keşki olsa cnm,inş nasip olur :16:
arkadaşlığınız daim olsun kızlar:nazar:
saolasın:16:
canoom,mandalinacıım myhopela nilyyi karıştırdı,sende beni karıştırdın araya ii oldu böle:36:

niliymin oğlu bizle oturacak yaşı baya bi şekilde geçmiş durumda canım şöyle 15 16 yıl kadar o yüzden evde kalmış:)))

:))) ne yapayım buradan bakınca hatunun pek erişkin çocuğu varmıış gibi durmuyor ki kabullenmiyorum suç nilynin gencecik anne olmuş :))))

yok canom myhope ile nilyi karıştırdım :)) ama kapalıydı ne zaman açıldı diyorum hiç bozmuyorsunuz beni :))))

cnmcıım senin dediğin myhope,nillynin oğluşu bayanlar arasına girmek için baya serpik:27:

keşki olsa cnm,inş nasip olur :16:

saolasın:16:

canoom,mandalinacıım myhopela nilyyi karıştırdı,sende beni karıştırdın araya ii oldu böle:36:

:))) ama roşum ne zaman açıldı kapalıydı dediğimde hiç çaktırmadın ayy rezil oldum nasıl kıvırcağımı bilemedim şimdi hemen çamur yapıp çamura yatıp sıyrılmam lazım :)))))

Back