• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz uygulasak mı bilemedim, kardeş psikolojisi :)))

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
173
Ablam anlatınca çok güldüm arkadaşlar, sizlerle de paylaşayım dedim. kaydirigubbakcemile3 Ablam bir hafta önce doğum yaptı. 5 yaşında da bir oğlu var. Hani hastaneden çıkarken kardeşini kıskanmasın, sevsin diye, kardeşin sana hediye almış diyerek çok sevdiği bişey çocuğa verilir ya. bizimkilerde öle yapmışlar.yeğenimin çok istediği bi araba varmış, almışlar.. "Bak kardeşin sana ne almış. Ece seni çok sevdiği için, abisinin çok istediği arabayı almış, sana hediye ediyo" diyerek vermişler çocuğa. Çocuk önce arabaya bakmış uzun uzun, sonra eniştemle ablama dönmüş, ağlamaklı bi sesle bombayı patlatmış" Bu araba çok pahalı diye almıyodunuz. Daha ilk günden hanginiz verdiniz o bebeğe bu kadar çok parayı" diyerek bizimkileri şoka uğratmış.. ne yapacaklarını bilememişler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allah yardımcıları olsun. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ablam anlatınca çok güldüm arkadaşlar, sizlerle de paylaşayım dedim. kaydirigubbakcemile3 Ablam bir hafta önce doğum yaptı. 5 yaşında da bir oğlu var. Hani hastaneden çıkarken kardeşini kıskanmasın, sevsin diye, kardeşin sana hediye almış diyerek çok sevdiği bişey çocuğa verilir ya. bizimkilerde öle yapmışlar.yeğenimin çok istediği bi araba varmış, almışlar.. "Bak kardeşin sana ne almış. Ece seni çok sevdiği için, abisinin çok istediği arabayı almış, sana hediye ediyo" diyerek vermişler çocuğa. Çocuk önce arabaya bakmış uzun uzun, sonra eniştemle ablama dönmüş, ağlamaklı bi sesle bombayı patlatmış" Bu araba çok pahalı diye almıyodunuz. Daha ilk günden hanginiz verdiniz o bebeğe bu kadar çok parayı" diyerek bizimkileri şoka uğratmış.. ne yapacaklarını bilememişler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allah yardımcıları olsun. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
korkulur bu çocuklardan yaw... aferin ona haklı ama...

kaydirigubbakcemile3 süper ya...kaş yapalım derken göz çıkarmışlar....

zamane çocukları işte kaydirigubbakcemile3 şimdi evde neler çekiyomuş ablamgil.. çok kıskanıyomuş bebeği.. annesiyle asla baş başa bırakmıyomuş akannehir

Allah nazardan saklasın onu..bayıldım...hayran kaldım.ben yakınlarımdan hep büyük çocuklarıma hediye getirmelerini istedim doğumda..çok mutlu oldular ve değerli olduklarını hissettiler..bebeğe dokunup,bol bol öpmelerine de izin verdim...ablalık psikolojisi hoşlarına gitti...beraberce altını değiştirip,bebeğin kıyafetine karar veriyoruz vs...ölçülü bir şekilde sorumluluk yüklemek işe yarıyor..

zeynepbeyza bebeği ne kadar esirgersen o kadar uzaklaşıp sevmiyolar çocuklar.. mümkün olduğunca yaklaşmalarına, dokunmalarına izin vermek gerek dediğin gibi :)

Ayy koptum..delikafaduldendelikafadulden

Kaş yapayım derken göz çıkarmak diye buna derim ben ..delikafaduldendelikafadulden

Amma hazır cevapmış çocuk da ha...vay canına...hahahaadelikafadulden

Ne kadar akıllı bu çocuklar ya :)
Ellerinden kurtulmak zor :)

Yeni doğum yapmış, iki çocuklu annelere anlatıyorum ben bunu.. öle yapmadan önce bi daha düşünün diyorum kaydirigubbakcemile3

Back