Biz neden kilo aldık?

efsunnlu

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2007
716
47
44
merhaba herkese 2 senelik kk üyesiyim .kk doğum sonrası kilolarımı vermemde çok etkili oldu,buradaki samimi ortam ve zamn zaman girdiğim diyet grupları sayesinde 16 kilo vermiştim.kilo vermem aylarımı aldı,çok çabalamama rağmen ayda ortalama 2 en fazla 3 kilo verebiliyordum.nihayet 16 kilo verdim ve kızlık bedenime döndüm.92 kilodan 76 kiloya inmiştim.52 bedenden 44 bdene .daha vermem greken çok kilom vardı ama hep kilolu biri olduğum için bu bile yetişti bana. bu süreç çok zorlu ve yıpratıcıydı,sonra bıraktım diyeti kendime yeni giysiler aldım bollaşanları dağıttım daralttım,bu kilomu 6 ay kadar korudum,sonra farketmeden birer birer geldi kilolar.
ve şu an 87 kiloyum .aslında 88 dim pazartesi başladım tekrar ve gitti bir kilo.
benim gibi çok arkadaşım var,verdiklerini geri alan.şimdi isimlerini onların izni olmadan saymak istemiyorum.
gelelim kilo almanın nedenlerine .
benim alma nedenim verirken işi çok sıkı tutmamam. Gerekenleri özenle yapmadığım için aylar sürdü vermem.oysa sağlıklı bir biçimde 3-4 ayda da verebilirdim.16 kiloydu toplamda verdiğim
işte bu zorlu uzun süreç yıprattığı için devam edemedim
ekmek yemekle başladım işe.
yeşil çayı bıraktım.
doyana kadar yiyordum.
yürüyüşlerimi de bıraktım.

işte bu yüzden bu sefer hızlı vermek istiyorum.kendimi çok yıpratmadan gitsin ki koruma programında başarılı olabileyim
artık insanlara diyetteyim demekten bıktım,zaten bir süre sonra alaycıl bakışlar artıyor.

bunları yazmak geldi içimden bugün.oysa böyle uzun yazmazdım hiç.
benim gibi kilo alıp yenilediği gardrobunu giyemeyen arkadaşalar.haydi bu kez son vedamız olsun kilolarımıza

Guide
bende rejıme basladım ıns bende verırım bu kılolarımı
ve ınsallah sende verırsın:)

canım dikkat etmeyince geliyo malesef hemen kilolar
inşallah bir daha yaptıın yanlışları yapmadan kilo verirsin ve almazsın caım

bende varım cok yavas kılo verıyorum bi çozum bulup baslayalım.mesela son kez rejım yapanlar gurubu olsun adımız:)4.ay bıttı ve ben henuz sadece 8 kılo 100 gr bıttı ama cok daraldım kızlar benım anlayamadıgım ben sanıyodumkı yavas verırsek gerı gelmez ama sımdı sızı duyunca şok oldum bıseyler yapalım kızlar ve hazırana ıncecık gırelım gelın beraber yapalım bunu

kizlar bende varim 80-90 kilo arasindaki
guruba girdim ama onlar uyuyor hadi gelin beraber kilo vereelim

ben 1 haftadır çok dikkatliyim.4 gündür de akşam yemeklerini yemiyorum .daha önce de bu şekilde akşam yemeklerini terk ederek en iyi sonucu almıştım.
evedeki spor aletimi de tekrar kullanmaya başladım .sabah 20 dk çıktım.bende uzay yürüyüşü e walker var ben onu kullanıyorum .
beşi bir yerde çayına başladım.
2 litre su içmeye çalışıyorum.şişe alıyorum elime gün içinde onu bitirmeye çalışıyorum.
yoğurt suyu içiorum.bu da çok faydalı.
6 günde 1.5 kilo verdim.umarım yarın sabaha 2 kilo olur toplamda.
diyet günlüğü tutuyorum.çok faydalı öğrendiklerimi de ona yazmıştım eskiden şimdi onları tekrar okuyorum.

Akşam 7den sonra "yemek yememek".
bu ço0k yanlış bir bilgidir arkadaşlar.
kilo almanızın bir sebebi insülin salınımının artmasıdır. açlık durumunda insülün salınımı artar.
ve saat akşam 7 den sorna sabah 7 e kadar aç kaldığınızı düşündüğümüzde. sabah ki kahvaltı ne kadar hafif de olsa direk yağ olarak depo edilir. anında..
o yüzden akşam yatmanıza 1 saat kala. bir bardan süt yanında bir mandalina yemeniz bunu önleyecektir.

forumlarda gezerken yukarıdaki okudum ve alıntı yaptım bu da mantıklı geldi ne yapcaz şimdi kafam karıştıkafamçokkarıştı

sen bildiklerinden sasma arkadasimm
herkesin kendine göre bi yöntemi var
bence en dogru yöntem hic yememek :nazar:

Eee hanımlar kuralımmı bı gurup spor+su+aksam yemek yememek+abur cuburu kesmek=yaza harıka gırmek formulunu uygulayalımmı

herşeygüzelolacak ne güzel nick bu böyle .tamam varım ben.
bugün yediklerimi yazayım.sabah çeyrekten fazla tost 5 zeytin az krem peynir.
öğle boll yeşillik 1 dilim ekmek 1 çay bardağı yoğurt 2 kaşık et sote.
ara 1 elam.
akşama da ıspanak kavurmayı düşünüyorum.bu ara vücudum su topluyor.dün akşam 1 litre su içtim ama tuvalete gitmdedim bundan anladım.

herşeygüzelolacak ne güzel nick bu böyle .tamam varım ben.
Bugün yediklerimi yazayım.sabah çeyrekten fazla tost 5 zeytin az krem peynir.
öğle boll yeşillik 1 dilim ekmek 1 çay bardağı yoğurt 2 kaşık et sote.
Ara 1 elam.
Akşama da ıspanak kavurmayı düşünüyorum.bu ara vücudum su topluyor.dün akşam 1 litre su içtim ama tuvalete gitmdedim bundan anladım.
canım nıckımın anlamı kendıme bakıma aldım:) cok sorunlu 5 sene gecırdım sımdı cok mutluyum aşık oldum ve anladımkı zayıflayıp guzel olmalıyım.askım suan kızıyo bana yorma kendını sen boylede guzelsın dıye bılmıyokı askıma nısanda dogum gunu hedıyem olucak onunda hakkı yanında guzel bı kız gezdırmek:):):) şaka bıyana aslında guzel bı gelın olmak ıstıyorum ve cok bakımlı tum eksıklerımı yazdım ve buraya uye oldum hersey guzel olacak dedım inş olucak.neysem zaten guzel olunca hersey yıne buraya yazıcam hıc saklarmıyım dostlarımdan sımdı ben dun neler yaptım yazayım.buara 1.70 boyunda 77.600 gr. 22 yasındayım. Dun sabah ıse gelmeden nıvea bady sporumu yaptım 1 saat yuruyus bandıyla yurudum.sırkelı ballı lahana suyumu ıctım.işe geldım kalvaltımı yaptıum 3 zeytın 1domates 1salatalık peynır 1 dılım kepeklı ekmek elma cayı ıctım.ara ogunde neskafe ıctım.bılıyorum selulıt yapıyo ama napalım yaaa 1 adet yesıl elma yedım oglene kadar 2.5 lt su ıctım oglen 1 kupa tavuksuyu corba ıctım yarım bıtter cıkolata yedım aksamda 1 elma 2 lt su ıctım 4 adet layt bıskuvılerden yedım cay ıctım oglende bıtkı cayımı ıctım aksam yemekten once lahanalı sırkelı suyumu ıctım 40 dakka kadarda plates topuyla calıstım dun.busabah spor yapamadım kahvaltımda dunkunun aynı

herşeygüzel olacak maşallah diyim önce de nazar değmesin.çok güzel spora vakit ayırmışsın suyunu içmişsin ,yalnız canım o kadar suyu bir anda içme güne yay ooldu mu.
ben bugün il dışına çıktım sabah 3-4 bisküvi öğle sebze yemeği 2 kaşık makarna 1portakal yedim akşama da şehriye çorb ve börülce pişiyor ocakta.
evdeki internet bağlantımız gidebilir.bundan sonra işyerinden yazmaya çalışırım.bu durumdan da haberdar etmiş olayım dedim

gunaydın canım dun oglende sebze corbası ıctım aksam yemegı ıcınde 5 gıbı kepeklı bulgur haslaması yaptım lapa gıbı ama ıcıne knor et suyu atım super oldu tuz bıle ıstemedı tabıykı yanındada yogurt dun toplam 3 lt su ıctım ama ne yazıkkı aksam spor yapamadım bıde oturmaya gıttık ordada patlamıs mısır kucuk dılım kek yemek zorunda kaldım.cunku rejımde oldugumu kımse anlasın ıstemıyorum:) sabah yıne lahana suyumu ıctım kahvaltıda yumurtalı ıspanak yaptım cok lezzetlıydı bıde 1 dılım kepek ekmegı bıraz oncede 1 bardak sut ıctım.oglene kadar 1 elma yıycem oglende yıne corbamı ıcıcem aksama karar veremedım henuz ama ıns bu gece sıkı bı spor yapıcam buarada kılom 77.400

X