- 25 Şubat 2007
- 716
- 47
- 44
merhaba herkese 2 senelik kk üyesiyim .kk doğum sonrası kilolarımı vermemde çok etkili oldu,buradaki samimi ortam ve zamn zaman girdiğim diyet grupları sayesinde 16 kilo vermiştim.kilo vermem aylarımı aldı,çok çabalamama rağmen ayda ortalama 2 en fazla 3 kilo verebiliyordum.nihayet 16 kilo verdim ve kızlık bedenime döndüm.92 kilodan 76 kiloya inmiştim.52 bedenden 44 bdene .daha vermem greken çok kilom vardı ama hep kilolu biri olduğum için bu bile yetişti bana. bu süreç çok zorlu ve yıpratıcıydı,sonra bıraktım diyeti kendime yeni giysiler aldım bollaşanları dağıttım daralttım,bu kilomu 6 ay kadar korudum,sonra farketmeden birer birer geldi kilolar.
ve şu an 87 kiloyum .aslında 88 dim pazartesi başladım tekrar ve gitti bir kilo.
benim gibi çok arkadaşım var,verdiklerini geri alan.şimdi isimlerini onların izni olmadan saymak istemiyorum.
gelelim kilo almanın nedenlerine .
benim alma nedenim verirken işi çok sıkı tutmamam. Gerekenleri özenle yapmadığım için aylar sürdü vermem.oysa sağlıklı bir biçimde 3-4 ayda da verebilirdim.16 kiloydu toplamda verdiğim
işte bu zorlu uzun süreç yıprattığı için devam edemedim
ekmek yemekle başladım işe.
yeşil çayı bıraktım.
doyana kadar yiyordum.
yürüyüşlerimi de bıraktım.
işte bu yüzden bu sefer hızlı vermek istiyorum.kendimi çok yıpratmadan gitsin ki koruma programında başarılı olabileyim
artık insanlara diyetteyim demekten bıktım,zaten bir süre sonra alaycıl bakışlar artıyor.
bunları yazmak geldi içimden bugün.oysa böyle uzun yazmazdım hiç.
benim gibi kilo alıp yenilediği gardrobunu giyemeyen arkadaşalar.haydi bu kez son vedamız olsun kilolarımıza
ve şu an 87 kiloyum .aslında 88 dim pazartesi başladım tekrar ve gitti bir kilo.
benim gibi çok arkadaşım var,verdiklerini geri alan.şimdi isimlerini onların izni olmadan saymak istemiyorum.
gelelim kilo almanın nedenlerine .
benim alma nedenim verirken işi çok sıkı tutmamam. Gerekenleri özenle yapmadığım için aylar sürdü vermem.oysa sağlıklı bir biçimde 3-4 ayda da verebilirdim.16 kiloydu toplamda verdiğim
işte bu zorlu uzun süreç yıprattığı için devam edemedim
ekmek yemekle başladım işe.
yeşil çayı bıraktım.
doyana kadar yiyordum.
yürüyüşlerimi de bıraktım.
işte bu yüzden bu sefer hızlı vermek istiyorum.kendimi çok yıpratmadan gitsin ki koruma programında başarılı olabileyim
artık insanlara diyetteyim demekten bıktım,zaten bir süre sonra alaycıl bakışlar artıyor.
bunları yazmak geldi içimden bugün.oysa böyle uzun yazmazdım hiç.
benim gibi kilo alıp yenilediği gardrobunu giyemeyen arkadaşalar.haydi bu kez son vedamız olsun kilolarımıza