• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Biz ne zaman evleneceğiz? Bıktım artık!

Gerçekten evlenir miyiz 1 aya?
Doğru mu bu söyledikleriniz?

İnşallah ya inşallah içime daral basıyor daral.
hiçkimse de yazmıyor ki evlenmenin kötülüğünü,insanın biraz içi soğusa..
Ah ya herkeste aynı dert. Rabbimmmmmmmmmm evleneceklere ev kuracaklara yardım eeeeeeeettttttttttt!!!!!!

(ayrıca okurken korktum ve annemi duydum gibi oldu.. :) )

maddi manevi hazır olduktan sonra 15 günde bile evlenilir. pek çok örnek var etrafımda.

evlilik uğruna ölünülecek bir şey değil emin ol :24:

evlilikten soğumak istiyorsan http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi-f860/ burayaa bak

Mezun olunan bölümün uzun ya da kısa dönem olmasında etkisi çok fazla diyorlar bu doğru mu erkek arkadaşınızın mesleği etkiledi mi 12 ay olmasını yoksa tamamen şans işi mi ?

İnan ki bilmiyorum ama sevgilimin sınıf arkadaşlarından başka uzun dönem çıkan pek olmadı, sanırım daha çok kısmet yaa

İzin kullanmama işini bizde düşünüyoruz daha çabuk bitmesi için ama ama ama......:20:
Aslında şehir de dediğin gibi çok önemli. oooooooooooooof of! şöyle yakın civarlara falan çıksa bari.
Birde askerde kavga ediliyor mu çok? Biz birbirimizi görmeyince ediyoruz sıkıntıdan,görünce akşamdan çamaşır suyuna bastırılmış gibi oluruz. Ama o kadaar ay görüşemezsek düşünemiyorum ben ilişkimizi.

Şehir çok önemli canım eğer yakın ve güvenli bir şehirde olsa ben bir fırsat bulup giderdim acemilikte Ispartadaydı rahatça gitmiştim mesela, ama bilinmedik yerler ve güven sorunu olan yerler olunca gidilmiyor, ben dedi askerim yani sen uçakla merkeze gelceksin ben diyelim çıkamadım askeriyeden kafayı mı yedirtceksin bana dedi

Askerde ne yalan söyleyim bizim ilişkimiz çok yıprandı, özledikçe deli kavga ettik biz, uzaklık özlem, içinde bulunduğun koşullar insanı çileden çıkarıyor, seni kandıracak değilim, ben 7-8 ay ne yaşadığımı ne aldığım nefesi biliyorum, kalbimde hep bir burukla hep bir boşlukla kavgalıyken de hep bir gözyaşıyla dolaştım gözümde ama geçti her türlü ve herkesin ki de bu kadar zor şartlarda olmuyor bazısı hiç de kavga etmiyor.. ha bunun yanında aramasını asla ihmal etmedi günde 3-4 kez konuştuk bz o yönden şanslıydık ve en güzeli de bu aslında deli gibi kavga etsek de beni aramayı asla bırakmadı ben de onu, bence askere gitmeden bazı konularda otrup düzgünce konuşun kararlar alın, çok sinirlenince mesaj atmayın konusun hatta gerekirse konusmayın bikaç saat emin ol işe yarıyor, biz bunları askerden sonra yeni yeni beceriyoruz....ama toparlandık çok şükür zor da olsa her şey geride kaldı ve ben göğsümü gere gere asker yolu bekledim o da ayrı bir duygu tabi

Ay milletin şu ne zaman evleniceksiniz sorusu yokmu ?!! Sanane kardeşim ya sen mi kıycan nikahı sa na ne !!

Ay milletin şu ne zaman evleniceksiniz sorusu yokmu ?!! Sanane kardeşim ya sen mi kıycan nikahı sa na ne !!

İşte ya işte ay canını sevdiğim arkadaşım sorma.
SAna ne ya sana ne dimi?
Bir rahatlama basıyor herhalde insanları. Bu da evlendi diye.
Ya da bence şöyle oluyor. Evlilik çokta iyi olan birşey değilmiş ya.işte koca,kaynana,elti,görümce,kayınpeder,kayın,meşe,palamut davalarından sürekli sıkıntı çıkıyor ya, Sevgiliykende herkes mutlu,huzurlu dert tasa yok ya. Millet mutluluğu çekemiyor bence.Hadi bu da evlensin de görsün dünyanın kaç bucak olduğunu şeklinde düşünüyorlar herhalde.
Çünkü İnsanların çoğunda ben mutsuzsam karşıdaki mutlu olamaz o da mutsuz olsun derdi var.
Kim arkadaşı yat,kat aldığında,tanıdıkları ne bileyim gezilere mezilere gittiğinde,yada en basitinden oğlu kızı güzel bir üniye gittiğinde yada iyi insnlarla evlendiğinde mutlu olup deli gibi seviniyor? HİÇKİMSE!

Şehir çok önemli canım eğer yakın ve güvenli bir şehirde olsa ben bir fırsat bulup giderdim acemilikte Ispartadaydı rahatça gitmiştim mesela, ama bilinmedik yerler ve güven sorunu olan yerler olunca gidilmiyor, ben dedi askerim yani sen uçakla merkeze gelceksin ben diyelim çıkamadım askeriyeden kafayı mı yedirtceksin bana dedi

Askerde ne yalan söyleyim bizim ilişkimiz çok yıprandı, özledikçe deli kavga ettik biz, uzaklık özlem, içinde bulunduğun koşullar insanı çileden çıkarıyor, seni kandıracak değilim, ben 7-8 ay ne yaşadığımı ne aldığım nefesi biliyorum, kalbimde hep bir burukla hep bir boşlukla kavgalıyken de hep bir gözyaşıyla dolaştım gözümde ama geçti her türlü ve herkesin ki de bu kadar zor şartlarda olmuyor bazısı hiç de kavga etmiyor.. ha bunun yanında aramasını asla ihmal etmedi günde 3-4 kez konuştuk bz o yönden şanslıydık ve en güzeli de bu aslında deli gibi kavga etsek de beni aramayı asla bırakmadı ben de onu, bence askere gitmeden bazı konularda otrup düzgünce konuşun kararlar alın, çok sinirlenince mesaj atmayın konusun hatta gerekirse konusmayın bikaç saat emin ol işe yarıyor, biz bunları askerden sonra yeni yeni beceriyoruz....ama toparlandık çok şükür zor da olsa her şey geride kaldı ve ben göğsümü gere gere asker yolu bekledim o da ayrı bir duygu tabi [/I][/QUOTE]

Öncelikle dobralığın için çok teşekkür ederim Isparta deyince içim bir hoş oldu. Bende Ispartalıyım erkek arkadaşım orada işte.Ben Antalya'dayım. ŞU kafayı mı yedirteceksin bana cümlesi baştan sora beni bitirdi. Çok haklı gerçekten. Ya çıkamazsa? off of! Bir de benim erkek arkadaşım çok hassas ve sinirlidir. Hassas olduğundan çabuk parlar öfkesi de sinir olarak ortaya çıkar. Sinir de onu bitirir. Bir de askeriye şartları altında bizi çok zor bir süreç bekliyor.Ayrıca bu arama işi nasıl oluyor? Kimisi şanslı olup arayabiliyormuş ama nasıl? Ankesörlüden mi? Yoksa birilerinden mi? Yoksa cep tele izin mi var? (konumuna göre),Yoksa ne? :)

Ayrıca gerçekten şu sinir işini ne yapacağız bilmiyorum.Obez olsa bu kadar üzülmem.Ama şu sinirli oluşu beni bitiriryor. İlerde zarar verir mi acaba bana?:44:

en güzeli şartların uygun olmasını beklemek ,

ben senin kadar uzun değildi flört dönemim bizde tek sıkıntı paraydı

paramızı biriktirdik biraz da kredi derken 3 ayda söz nişan düğünü hallettik

inan bazı şeyleri halletmeden evlenirsen sıkıntılarda evliliğin mutluluğunu da yaşayamazsın

yaşında büyük değil nasılsa , gerçekten en güzel zaman askerlik ve iş sonrası halledersiniz

hem illa kpss olması da şart mı yani, askerliği bitirsin en azından bir şirkete falan girerse o süreçte kpssye çalışmaya devam eder

hayırlısı olsun hayırlı zamanda az daha sabret

Öncelikle dobralığın için çok teşekkür ederim Isparta deyince içim bir hoş oldu. Bende Ispartalıyım erkek arkadaşım orada işte.Ben Antalya'dayım. ŞU kafayı mı yedirteceksin bana cümlesi baştan sora beni bitirdi. Çok haklı gerçekten. Ya çıkamazsa? off of! Bir de benim erkek arkadaşım çok hassas ve sinirlidir. Hassas olduğundan çabuk parlar öfkesi de sinir olarak ortaya çıkar. Sinir de onu bitirir. Bir de askeriye şartları altında bizi çok zor bir süreç bekliyor.Ayrıca bu arama işi nasıl oluyor? Kimisi şanslı olup arayabiliyormuş ama nasıl? Ankesörlüden mi? Yoksa birilerinden mi? Yoksa cep tele izin mi var? (konumuna göre),Yoksa ne? :)

Ayrıca gerçekten şu sinir işini ne yapacağız bilmiyorum.Obez olsa bu kadar üzülmem.Ama şu sinirli oluşu beni bitiriryor. İlerde zarar verir mi acaba bana?:44:

Benm sevgilimde antalyali ve ben de yedi sene kadar antalyada yasadim ispartayi da gayet iyi bilirim o yuzden kolay okdu.. ama sanslisiniz dedm ya ben simdi istanbuldayim ve aramizdaki mesafeye bak..aynen canm cidden seviyorsa bir erkek sevdigi kadina zarar gelmesin diye girmemeyi de her seyi de göze alabiliyor.. arama olayi soyle ki uzun donem cikarsa genelde cep serbest okuyor cunku subay oluyorlar daha rahat oluyorlar bizde serbestti..tabi acemilikte serbest degildi o zamn da her firsatta ankesorluden arardi.. er olarak kisa donem olanlar ya ankesorluden arar gunde bir kere falan ya da ortama gore kacak telefon sokar iceri onu bilemem yapan varmis sanırım. .

Benm erkek arkadasim da cok sinirliydi ama zamanla baya astik biz bunu baya ve bi bucuk sene gibi kisa bi zmaanda ama sizin yedi sene olms belki de yasi geregi asma donemi yeni geldi bilemeyiz sana zarar verecegini sanmam ama sinirli oldugunda alttan almaya bak sonra kızarsn ya da trip atarsn ama sinirliyken dokunma bence...

en güzeli şartların uygun olmasını beklemek ,

ben senin kadar uzun değildi flört dönemim bizde tek sıkıntı paraydı

paramızı biriktirdik biraz da kredi derken 3 ayda söz nişan düğünü hallettik

inan bazı şeyleri halletmeden evlenirsen sıkıntılarda evliliğin mutluluğunu da yaşayamazsın

yaşında büyük değil nasılsa , gerçekten en güzel zaman askerlik ve iş sonrası halledersiniz

hem illa kpss olması da şart mı yani, askerliği bitirsin en azından bir şirkete falan girerse o süreçte kpssye çalışmaya devam eder

hayırlısı olsun hayırlı zamanda az daha sabret

Allah mutluluğunuzun devamını getirsin inş.
Kpss takibi şart değil ama devlete girerse daha garanti ne bileyim işte klasik kafa mıdır nedir bilmiyorum ama bir de çalışma hayatındayken ders çalışması zaten olmuyor ki çalışma hayatındaki insan bilir az çok,nefes almaya mecal kalmıyor.

Allah mutluluğunuzun devamını getirsin inş.
Kpss takibi şart değil ama devlete girerse daha garanti ne bileyim işte klasik kafa mıdır nedir bilmiyorum ama bir de çalışma hayatındayken ders çalışması zaten olmuyor ki çalışma hayatındaki insan bilir az çok,nefes almaya mecal kalmıyor.

Amiin sizinde

tabiki İnşallah hemen kazanır kpss 'yi orası ayrı konu

ben üsrenin uzamaması açısından demiştim pek anlamam kpss den ama hani çalıştı kazantı atandı hemen olucak işler değil gibi

tabi olursa ne ala , hayırlısı

Canım benim önemli olan mutlu olmanız,huzurlu kalmanız evlilik dediğin parmakta bir yüzük gibidir :) O erkek seni sevdikten sonra seni sahiplenir sahiplenmek icin evlenmeye gerek yok yada sevmesi icin evlenmeye de zaten hepsi mevcut ama tabi ki insan sevdiği insanla evlenmek istiyor bende de var ondan ama sabır lazım yeter ki ağzınızın tadı bozulmasın :)

Öncelikle Allah'ım sağlığını yerine getirsin en kısa zamanda İnşallah. Gerçekten ne denebilir ki aynıyız.Zaman geçmiyor gibi herşey hep aynı gibi. Yani millet uzaya geziye gidiyor,Dünya yer yerinden oynuyor.Bilmem kaçıncı seçimler geldi falan ama bi biz ilerleyemiyoruz gibi geliyor. ŞU belirsizlik mahvedecek insanı.

Facebook' tan bakıyorum resmen sırayla, her gün biri daha sözlenmiş, nişanlanmış dünya evine girmeye ilk adımı atmış. Evlenen, hele çocuğu olanları saymıyorum bile.. :27:
Biz kısa dönem askerlik yüzünden sözlenemedik benim babam flörte acayip karşı, erken evliliğe karşı, aşk evliliği out, mantık evliliği in.. Böyle bir adamdı. Kendisi de 32 yaşında evlenmiş, evlilik 30 yaşında derdi. :ssz:

Biz umutsuz vakaydık yanii. :44:

Annem geçen sene rahmetli oldu benim, babam kaldı başımızda flörte karşı ya e bizim de 7 yıl boru değil, söyleyelim dedik bilsin, bir yerde görmesi, ya da birinden duyması daha kötü. Teyzemler girdi devreye tam 3 ay söyledik, söyleyeceğiz. Sonra bir anda pat diye söylediler, tanışmak istiyorlar söz istiyorlar dediler. Baştan bişey demedi, ama tanışma günü yaklaştıkça bana kök söktürdü resmen, istemesinler vermem falan, sonra askere gitsin gelsin dedi. Askerlik süresi uzayınca da hala beklemedeyiz. Artık bildiğinden her haftasonu diken üstünde, arayınca ayşelerdeyim, fatmalardayım. Şimdi bir de uzun dönem muhabbeti çıktı, 5 ay sonra söz hayalleri kuruyorken 12 ay çıkarsa sağlam bodozlayacağız.. :30:

Ama nasip kısmet vardır bir hayır. Hep ne zaman hayırlıysa o zaman olsun, hayırlı değilse geri dursun derim.. :34:

Son düzenleme:
seni çok mu çok iyi anlıyorum. bende 91 liyim. erkek arkadaşımla 2006 da tanıştık ve hala bizde de resmi bir ilerleme yok. güzel bir işi var çok şükür. ben de okuyorum. bu yıl üniversitede son senem. ama erkek arkadaşımın askerliği var. o şubatta askere gidecek inşallah. bizde dağıtım iznine gelince nişan yapmayı planlıyoruz. onun annesi ve benim annem tamam dedi ama babamın daha bir şeyden haberi yok o ne der bilmiyoruz. benimde arkadaşlarım nişanlanıyor evleniyor, onları gördükçe çok üzülüyorum. bunu söylemeye utanıyorum ama insanların mutluluklarını görmek beni üzer hale geldi. ama inşallah günün birinde bizde nişanlananlar evlenenler kervanına katılacağız.

Back