Öncelikle Allah'ım sağlığını yerine getirsin en kısa zamanda İnşallah. Gerçekten ne denebilir ki aynıyız.Zaman geçmiyor gibi herşey hep aynı gibi. Yani millet uzaya geziye gidiyor,Dünya yer yerinden oynuyor.Bilmem kaçıncı seçimler geldi falan ama bi biz ilerleyemiyoruz gibi geliyor. ŞU belirsizlik mahvedecek insanı.
Facebook' tan bakıyorum resmen sırayla, her gün biri daha sözlenmiş, nişanlanmış dünya evine girmeye ilk adımı atmış. Evlenen, hele çocuğu olanları saymıyorum bile..
Biz kısa dönem askerlik yüzünden sözlenemedik benim babam flörte acayip karşı, erken evliliğe karşı, aşk evliliği out, mantık evliliği in.. Böyle bir adamdı. Kendisi de 32 yaşında evlenmiş, evlilik 30 yaşında derdi.
Biz umutsuz vakaydık yanii. :44:
Annem geçen sene rahmetli oldu benim, babam kaldı başımızda flörte karşı ya e bizim de 7 yıl boru değil, söyleyelim dedik bilsin, bir yerde görmesi, ya da birinden duyması daha kötü. Teyzemler girdi devreye tam 3 ay söyledik, söyleyeceğiz. Sonra bir anda pat diye söylediler, tanışmak istiyorlar söz istiyorlar dediler. Baştan bişey demedi, ama tanışma günü yaklaştıkça bana kök söktürdü resmen, istemesinler vermem falan, sonra askere gitsin gelsin dedi. Askerlik süresi uzayınca da hala beklemedeyiz. Artık bildiğinden her haftasonu diken üstünde, arayınca ayşelerdeyim, fatmalardayım. Şimdi bir de uzun dönem muhabbeti çıktı, 5 ay sonra söz hayalleri kuruyorken 12 ay çıkarsa sağlam bodozlayacağız..
Ama nasip kısmet vardır bir hayır. Hep ne zaman hayırlıysa o zaman olsun, hayırlı değilse geri dursun derim..