• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biz mi gitmeliyiz

nomadd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
995
234
133
İstanbul
günaydın kızlar,
6 aylık evliyim. eşim abisiyle konuşmuyor.. daha doğrusu eşimin abisi aile bireylerinden hiç kimseyle konuşmuyor ne annesiyle ne de babasıyla. ben evlenmeden önce eşimle sevgili iken abisiyle ve yengesi ile tanışmıştım. 2 kez görüşmüştük. abisi ailesinden hiç hoş şeyler bahsetmemişti bana açık açık eğer evlenirsen çok içli dışlı olma demişti. ben normalde mesafeli olmayı seven biriyim. eşimin abisi o zamanlar ailesiyle ve eşimle konuşuyordu ta ki bizim sözümüze kadar. sözden sonra ne nişanımıza geldi ne de düğünümüze.. konuşmamalarının sebebi parasal konularmış.. ben eşime defalarca abinle konuş dedim düşmanın değil o senin. en azından dost var düşman var dedim. ama eşim her seferinde reddetti. düğüne gelmediği içinde çok kırıldı abisine ve yengesine.. bugün eşim aradı işteyken abimi aradım dedi, 3 gecedir çok kötü görüyodum dedi onu. bende iyi yapmışsın dedim aramakla konuş tabi ki.
abisi eşimi suçlamış bize gelmediniz düğünden sonra, beni düğüne çağırmadınız vs vs.. açıkçası ben hatalı kim, sorun ne bilmiyorum çok fazla..
eşim hafta sonu abimlere gideriz dedi. ben bişey diyemedim. sizce onların mı gelmesi lazım bize? yoksa biz küçük olarak onlara mı gitmeliyiz?
gitsem oraya ne yapıcam ne konuşucam hiç bilemiyorum. bir akıl verin kızlar nasıl davranmalıyım?

bilemedim ki
aslında düğününze gelmeyerek büyük kırgınlık koymuşlar
eşinin içine
ama eşin gidelim diyorsa git bence eşine koymuyosa bu durum

Abi çok takıntılı biri galiba? Eşin gitmek istiyosa gidin ama mesafenizi koruyun bu adam herşeye kulp takan suçluda olsa hep kendinş haklı gören birş çünkü baş etmek zor olabilir. Kardeşlerin arasında küslük olmasın ama samimide olunmaz onlarla gbi geldi.

bilemedim ki
aslında düğününze gelmeyerek büyük kırgınlık koymuşlar
eşinin içine
ama eşin gidelim diyorsa git bence eşine koymuyosa bu durum

aslında dediğiniz gibi bende eşim için giderim.
ama gittiğimde sanki basit olurum gibi de düşünmeden de edemiyorum.
teşekkürler cevabınız için.

Abi çok takıntılı biri galiba? Eşin gitmek istiyosa gidin ama mesafenizi koruyun bu adam herşeye kulp takan suçluda olsa hep kendinş haklı gören birş çünkü baş etmek zor olabilir. Kardeşlerin arasında küslük olmasın ama samimide olunmaz onlarla gbi geldi.

aslında abi takıntılı değilde, eşi biraz gaza getiriyor.. abi kırgın küs olabilir ama eşi arayı bulabilirdi.
şayet ben olsam düğüne gitmek için ısrar ederdim ama eşimin dediğine göre abisinin eşi hi. çabalamamış.
şimdi abisini geçtim, ben yengesiyle ne konuşucam gitsem :44:

aslında abi takıntılı değilde, eşi biraz gaza getiriyor.. abi kırgın küs olabilir ama eşi arayı bulabilirdi.
şayet ben olsam düğüne gitmek için ısrar ederdim ama eşimin dediğine göre abisinin eşi hi. çabalamamış.
şimdi abisini geçtim, ben yengesiyle ne konuşucam gitsem :44:

Çok muhabbet etmene gerek yok ki git çayını iç bişey dedikçe güleryüzle cevap verolsun bitsin. Öyle bayramdan bayrama görüşürsünüz meraba meraba o kadar .

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben olsam karışmam
Abi eşimin abisi değil mi ?
İster alınır ister barışırlar, beni ilgilendiren bi durum yok
Gidelim derse giderdim kardeşler neticede

Çok muhabbet etmene gerek yok ki git çayını iç bişey dedikçe güleryüzle cevap verolsun bitsin. Öyle bayramdan bayrama görüşürsünüz meraba meraba o kadar .

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haklısınız, daha doğru olur dediğiniz gibi.
çok teşekkürler.

Ben olsam karışmam
Abi eşimin abisi değil mi ?
İster alınır ister barışırlar, beni ilgilendiren bi durum yok
Gidelim derse giderdim kardeşler neticede

fikrim öyle zaten karışmıyorum da, hatta sevindim barışmalarına.
ama düğüne gelmeyen onlar, düğünden sonra da bizim onlara gitmemizi bekliyorlar.
hatta eşimin kuzenine gittiğimizi duymuş onlara gitmişiz diye de kızmış eşime..
ona gidiyosunuz bana gelmiyosunuz demiş.
bunu duyduktan sonra ben mi gitmeliyim, onlar mı gelmeli diye düşünüyorum.
ama dert değil, eşim mutlu olacaksa giderim

fikrim öyle zaten karışmıyorum da, hatta sevindim barışmalarına.
ama düğüne gelmeyen onlar, düğünden sonra da bizim onlara gitmemizi bekliyorlar.
hatta eşimin kuzenine gittiğimizi duymuş onlara gitmişiz diye de kızmış eşime..
ona gidiyosunuz bana gelmiyosunuz demiş.
bunu duyduktan sonra ben mi gitmeliyim, onlar mı gelmeli diye düşünüyorum.
ama dert değil, eşim mutlu olacaksa giderim

Bence de öyle önce düğüne gelibir, sonra siz gidersiniz ama
Kaynın da beni çağırmadınız demiş ?
Eşin konuşsun anlaşsınlar demek ki bi yanlış anlaşılma olmuş..

Sen git çayını iç kalk sadece

abinin kırgınlığı daha çok anne ve babasına aralarındaki sorunu bilmiyorum.
onlardan ötürü düğüne çağırmadınız demiş beni.
öyle yapıcam gider çayını içer gelirim zor bişey değil netice de.
teşekkürler

bi an kendim yazdım sandım :) aynı şeyler oldu nişan oldu aramadı hayırlı olsun bile demedi nikah oldu aynı düğün oldu yine gelmedi, biz memlekete gittik kv lerle alt üst oturuyolar hoşgeldin demedi eşim gitti yine abimdir diye öptü karışmadım, bana istersen sen de bi konuş dedi ne münasebet dedim ben bu eve misafir geldim evlendik düğünümüze gelmedi ne diye konuşucam. ertesi gün kv sağolsun bi paralamış bunları baktım elti geldi hoşgeldin dedi hoşbulduk dedim akşamına da abisi geldi hayırlı olsun dedi öpüştük bitti. uzun oldu biraz demem o ki sen sakın gitme sen misafirsin aileye yeni girmişsin adam sana hoşgeldin diyeceğine trip atıyor geliyosa o gelsin, eşin illa gidicem derse de yalnız gitsin sen gitme.

benimki de öyle dedi çekirge insanın kardeşini düğüne çağırdığı nerde görülmüş bence bunu demesi bile çok abes. eşim de abisine sen neyin kafasındasın insan abisini düğününe çağırır mı dedi.

günaydın kızlar,
6 aylık evliyim. eşim abisiyle konuşmuyor.. daha doğrusu eşimin abisi aile bireylerinden hiç kimseyle konuşmuyor ne annesiyle ne de babasıyla. ben evlenmeden önce eşimle sevgili iken abisiyle ve yengesi ile tanışmıştım. 2 kez görüşmüştük. abisi ailesinden hiç hoş şeyler bahsetmemişti bana açık açık eğer evlenirsen çok içli dışlı olma demişti. ben normalde mesafeli olmayı seven biriyim. eşimin abisi o zamanlar ailesiyle ve eşimle konuşuyordu ta ki bizim sözümüze kadar. sözden sonra ne nişanımıza geldi ne de düğünümüze.. konuşmamalarının sebebi parasal konularmış.. ben eşime defalarca abinle konuş dedim düşmanın değil o senin. en azından dost var düşman var dedim. ama eşim her seferinde reddetti. düğüne gelmediği içinde çok kırıldı abisine ve yengesine.. bugün eşim aradı işteyken abimi aradım dedi, 3 gecedir rüyamda çok kötü görüyodum dedi onu. bende iyi yapmışsın dedim aramakla konuş tabi ki.
abisi eşimi suçlamış bize gelmediniz düğünden sonra, beni düğüne çağırmadınız vs vs.. açıkçası ben hatalı kim, sorun ne bilmiyorum çok fazla..
eşim hafta sonu abimlere gideriz dedi. ben bişey diyemedim. sizce onların mı gelmesi lazım bize? yoksa biz çük olarak onlara mı gitmeliyiz?
gitsem oraya ne yapıcam ne konuşucam hiç bilemiyorum. bir akıl verin kızlar nasıl davranmalıyım?

kesinlikle gitmelisin diye dusunuyorum cunku esının abısı sen ne kadar ıyı ve anlayıslı olursan senın ıcın artı olur her zaman esın tarafından oyle onun aılesı ıcınde.

Abi kardeş olan onlar aralarına karışma bence...
Eşin gidelim diyorsa git eşinin yanında ol...

bi an kendim yazdım sandım :) aynı şeyler oldu nişan oldu aramadı hayırlı olsun bile demedi nikah oldu aynı düğün oldu yine gelmedi, biz memlekete gittik kv lerle alt üst oturuyolar hoşgeldin demedi eşim gitti yine abimdir diye öptü karışmadım, bana istersen sen de bi konuş dedi ne münasebet dedim ben bu eve misafir geldim evlendik düğünümüze gelmedi ne diye konuşucam. ertesi gün kv sağolsun bi paralamış bunları baktım elti geldi hoşgeldin dedi hoşbulduk dedim akşamına da abisi geldi hayırlı olsun dedi öpüştük bitti. uzun oldu biraz demem o ki sen sakın gitme sen misafirsin aileye yeni girmişsin adam sana hoşgeldin diyeceğine trip atıyor geliyosa o gelsin, eşin illa gidicem derse de yalnız gitsin sen gitme.

şöyle bi durum var. ben abisiyle tanışmıştım önceden.. yani bana karşı iyi insandı.
düğünde veya nişanda beni arayabilirdi benimle problemi yoktu sonuçta.
ama şimdi düşündüğümde gitsem basit mi olur diyorum

benimki de öyle dedi çekirge insanın kardeşini düğüne çağırdığı nerde görülmüş bence bunu demesi bile çok abes. eşim de abisine sen neyin kafasındasın insan abisini düğününe çağırır mı dedi.

ya evet bir de öyle durum var. insan abisini düğüne çağırır mı hakkaten

Back
X