Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

ne güzelll hepimiz çok güzel geçirmişizzz hayırdır canım inşalllah önemli bişey yoktur

aminn kuzum amiinnn

Güzel şeyler evlilik teklifi aldım bide ilişkimi aileme yani abime söyledik Diğeride ablam beni abime söylemek için biraz oyaladı ama hallettik

aminn kuzum amiinnn

Güzel şeyler evlilik teklifi aldım bide ilişkimi aileme yani abime söyledik Diğeride ablam beni abime söylemek için biraz oyaladı ama hallettik

ooooo süpermiş kuzum benimkide bana 1 tatilde geliriz istemeye dedi ama henüz evlilik teklifi yokkk ortada bende hayırlısı artık dedim canım

aminn kuzum amiinnn

15 tatilde yazıcama 1 tatildeyazmışım tatlım kusura bakma

süperim kuzum benn muhteşem bir haftasonu geçirdi ufak aksilikle rhariç

ne güzelll hepimiz çok güzel geçirmişizzz hayırdır canım inşalllah önemli bişey yoktur

Hepimizin haftasonu harika geçmiş ne güzel

ooooo süpermiş kuzum benimkide bana 1 tatilde geliriz istemeye dedi ama henüz evlilik teklifi yokkk ortada bende hayırlısı artık dedim canım

Ben evlilik teklifi almadım.
Nişanlım tektaşımı bile almıştı, ısrarla kız kulesine götürmek istiyordu kabul etmiyordum uf boşver vs diye meğerse orada edecekmiş.
Sonra sözümüz olunca kaldı tabi

aynen öyle tatlım çok güzel geçti benimki haftasonu 15 tatilde istemeye geliriz dedi bende hayırlısı dedim kuzumm bende henüz almadım evlilik teklifi

Amin canım benim,bu arada sen nasılsın neler yaptın :)

İyi Tatlım bende ne yapayım herşey bildiğin gibi.
Dün nişanlım gece 2 çalışma sistemine döndü.
Normalde uyusam bile eve geldim diye mesaj atardı gece faceden arkadaşı ile konuşmuş bana bi eve geldim diye mesaj atamamış.
Uyansın ona yapacağımı biliyorum ben sinirim bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…