- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
- 178
Hadi ya o zaman ben akrabalarıma şükredeyim
yani bencede şükretmelisin, bügün kadir gecesi, öğlen herkesi arayayım bu arada tekrardan herkesin kadir gecesi mübarek olsun :))
şort falan etek aldım ama gece dışarı çıkmak için elbiseyide bu hafta bakıcam :))
bir elbise aldım çok hoşuma gitti hatta istanbulda bile giymek istıyorum ramazandan sonra giyecem :))
benım de baya noksanım var almam lazım daha
yani bencede şükretmelisin, bügün kadir gecesi, öğlen herkesi arayayım bu arada tekrardan herkesin kadir gecesi mübarek olsun :))
sağol canım seninde kadir gecen mübarek olsun
bir elbise aldım çok hoşuma gitti hatta istanbulda bile giymek istıyorum ramazandan sonra giyecem :))
hayırlı olsun canım güle güle giy :)) noksanlar bitmiyor ki bide çok güzel şeyler var ya insan hepsini almak istiyor :))
sağol canım seninde kadir gecen mübarek olsun
sağol canım benimm
ay kocişkolar daha ilk dakikadan gol yicekler
hayırlı olsun canım güle güle giy :)) noksanlar bitmiyor ki bide çok güzel şeyler var ya insan hepsini almak istiyor :))
tşk ederim canım balayı bavulu nasıl hazırlanır ki :) daha şimdiden hevesi sardı beni
tşk ederim canım balayı bavulu nasıl hazırlanır ki :) daha şimdiden hevesi sardı beni
valla canım ben ne bulursam doldurucam heralde :)) parfümü,maşası, ojesi,geceliği, iç çamaşırı, günlük bide gece giymek için şık kıyafet falan,daha vardır heralde aklıma gelmiyor :))))
Oy canlarımız onlar bizim yaa
Aşkımıda çok özledim cumartesinden beri görüşemiyoruz bu hafta full görüşemeyeceğiz de
kıyamam canım ya bayramda görüşürsünüz inşallahh :))
saolll canımm seninde kadir gecen mübarek olsun =)))
gülegüle giy canım benimmm =)))
balayı evlilik nişanlılık vs için canım nettten bakın bi site var çok güzel şeyler paylaşılıyo gelinolmak.com sitenin ismi =))
Teşekkür ederiz bebeğim.
Daha balayı için bizim çok var.
Şuan evi nasıl tadilat ettireceğiz onun telaşı içindeyiz.
Çok masraf olacak maalesef
Allah razı olsn bebeğim hayırlı kandiller hepimize
saolll canımm seninde kadir gecen mübarek olsun =)))
sağol canım benim
Çok güzel elbiselerim var benimde kuzum ama nişanlım hiç birine izin vermiyor artık onlar tatilde giyilecek mecbur
Halledersin vakit var canım fırsat buldukça çıkarsın bakmaya
Kuzucum bayramda da 1 gün izini var sadece uleyn gittim gittim nereden polis buldum ben ya
Allah razı olsn bebeğim hayırlı kandiller hepimize
Amin canım benimm Allah dualarımızı kabul etsin hepimizin inş
valla ya gerçekten o konuda çok şansısız,ne bayramı ve ne doğru düzgün tatilleri
Amin canım benimm Allah dualarımızı kabul etsin hepimizin inş
İnşallah tatlım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?