yok unutmayız canım benim :)))
bende 8de işteyim hemen buraya geliyorum ama bazen yazmaya fırsat bulamıyorum tabi o ayrı =))
emantin bizim emanetimiz canım sen merak etme
evlenicekler burayı unutmayın daha beni evlendiriceksiniz heee ona göree
hehhhh tmm şimdi oldu canım unutmayın kidaha benim sözümü nişamı dügünümü yapıcaksınız =))) fıstıklarım
ayy inşallah canım ya haber edersin bize :))
Evet tatlım nişanlanıp evlenip hamile kalıp bebişlerimiz olsa bile biz hep güzel gelinler olarak kalacağız o yüzden hep burada kalacğız
Hem eski konuşmaları okuyup anı tazeleriz
canım bakıyorum ama bazen frsatım olmuyo yazmaya beni unutmayın ama gelemesem bile kalbi aklım burda kuzum hazırlık yok bende hiç çünkü hiçbişey belli degilki hazırlık yapayım =))
ayy hakkaten canım ya içim tuhaf oldu uyansın sorucam tekrardan
Ahahah
Kız şaka yapıyorum kaplıcaya götürecek kadarda odun değildir
Ama bende merak ettim bir sor bakalım.
Kesin oda Bodrum'a götürecek
İçime öyle doğdu.
inşalllahhhh canımmm tabiki haber edicem ilk gelippaylaşacagım kşiler siz degerli arkadaşlarım olucak canım benim =))
aynen öyle canım nişanlancz evlenicez hamiş olucaz herşeyimizi gelip burdda paylaşıcaz hep birbirimize danışıcaz =))
Bi ara faceden bi bayana birşeyler yaptırmıştın kuzucum.
Ne zaman belli olur peki enişte Bey'de herhangi bi evlilik belirtisi yokmu?
Ay evet ya tek hayalim anne olmak.
Rabbim hepimize sağlılıklı dünyalar tatlısı bebişler nasip eder inşallah.
günaydın kuzular
Dualarımızın kabul olması dileğiyle Hayırlı kandiller
he evettt yaptırmıştım canım anı defteri,takı kurdelası,tepsi bardak altlıkları,önlük vs ama artık yaptırmak istemiyorum hiçbişey veya almak canım çünkü alınca hevesleniyorum bişey olmayınca da hevesim kırılıyo kuzum vallla 1 sene daha okulu var sonra askerlik ama sanırım okul bitmeden belli olur yok canım o istiyo hemen şimdi olsun dye ama nasıl olsun hemen şimdi =))
inşalllahhhh canımmm tabiki haber edicem ilk gelippaylaşacagım kşiler siz degerli arkadaşlarım olucak canım benim =))
Ahahah
Kız şaka yapıyorum kaplıcaya götürecek kadarda odun değildir
Ama bende merak ettim bir sor bakalım.
Kesin oda Bodrum'a götürecek
İçime öyle doğdu.
Bodrumda akrabalar var canım ya oraya gitmek istemez uyansın bakalım beyefendi :)))))
günaydın kuzular
Dualarımızın kabul olması dileğiyle Hayırlı kandiller
aynen benimde öyle canım yaa dışardaki bebklei görüyorum o kadar heves ediyorum ki anlatamam amin inşallahhh cümlemizee
günaydı n canımm saol cümlemize hayırlı kandilller
aminnnn inşalllahhh bu gece boll bolldua edelimbirbirimize kuzucuklarım
aynen benimde öyle canım yaa dışardaki bebklei görüyorum o kadar heves ediyorum ki anlatamam amin inşallahhh cümlemizee
günaydı n canımm saol cümlemize hayırlı kandilller
aminnnn inşalllahhh bu gece boll bolldua edelimbirbirimize kuzucuklarım
Yani gelsin ilk önce bi iş bulsun askerliği falan yapsında sonra olur ..
Ya o bardak altlıkları ne kadar pahalı kurdelalı olanlar 6 adet 60 tl yuh dedim yani.
Bu arada baharatlıkalrımı yaptırdım tatlım gördün mü sen?
aynen öle iş yok okul ve askerlik var ondan erken olmasın diye düşünüyorum çünkü benim ailem nişanlı kız fazla saklanmaz konumundalar canım
evetttt çok pahalı canım ben fiyatı duyunca şok oldum ama içimde kalıcana yaptırıcam dedim =)))
yoooo görmedim kuzummm nerde =)) ben buraya yükleyemedim hepinizin facesi olsada ordan göstersem =))
Günaydın canım tatlım kuzucummm
Hayırlı kandiller yavrucum.
İsimleri bile hazır teyzesi.
Efuli Teyzesi bilir aklıma geldikçe ay bebeğimin ismi şu olsun bu olsun diye ona anlatıyorum hahah
Bodrumda akrabalar var canım ya oraya gitmek istemez uyansın bakalım beyefendi :)))))
akraba varsa orası olmazz canımm uyannnn enişte beyyyy =)))
Aynen benim herşeyim hazırda bi denize gidemiyorum bu yıl
Bu arada bizde balayını bodrum istiyoruz canım.
Git gelde otel ve bodrum hakkında fikirlerini alırız
ben 2 sene önceden bodrumdaysım seviyorum orayı gidip geleyim canım oteli begenirsem sanada tavsiye ederim
O zaman antalyadır.
Başka seçenek kalmıyor
Bide yurtdışı oluyormuş vuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?