Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

Bu kadar korkacağım aklıma gelmedi ne yapayım 29 Ağustos a sanca beyazlığım gider diye düşündüm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anladım canım gider tabi ya az dişini sıkarsın artık bende öyle yapacağım :/

O zaman ne yapıyoruz solaryuma devam edıyoruz :) yarın ki randevu için hazırım 10 dk hemen geçer :)

Aklına gğzel şeyler getir sevdiceğini hayal et yavrum hemencik geçer :))

oo süpersin :) bende geçen gün baya bişey aldım balayı için:))) bu arada bende gidicem solaryuma ama geç kaldım galiba bilemedim

oo süpersin :) bende geçen gün baya bişey aldım balayı için:))) bu arada bende gidicem solaryuma ama geç kaldım galiba bilemedim

Bende gördükçe alıyorum bikini alacam koton dan çok uygun oluyor şort filan Bakacam bide....ten rengin çok mu açık

Yinede git tatlım 2-3 gün aralıklarla bi git bakalım elbet faydası olur.
Balayını nerede yapmaya karar verdiniz kuzu

Bende gördükçe alıyorum bikini alacam koton dan çok uygun oluyor şort filan Bakacam bide....ten rengin çok mu açık

Evet tatlım ben bikinimi Penti'den aldım. Üstü altı ve üzerime tül birşey aldım 110 tuttu bide indirimdeydi ee yuh yani dedim.
Çok pahalıya hiç gerek yok gerçekten.

Son düzenleyen: Moderatör:

canım benim şöyle bir sorunum oldu. boyun bölgem dekolteye doğru güneşten karardı biraz alta doğru beyaz :) omuz kısmım beyaz kollar güneşten karardı gene yani gelinlik askılı olunca amele yanığı gibi oluyor o yüzden eşitlemek için rengi solaryum düşündüm ama bilemedim :))

İşe geç kaldım ama Yoldayım lanet bir şoför yürüsem daha çabuk giderdim herhalde

İstemediğin zaman basarlar gaza istediğin zamanda at arabasından farkları kalmaz kuzu.
Bu gibi durumlarda herşey tersine işliyor
Şimdi mis gibi yataklarımızda uyumak vardı ya

Benimde normalde kollarım karardı ama aynı senın gibi amele yanığı durmasın diye gıdıyorum bakma korkuyorum fılan ama hoşuma gitti soluryum hemen fark ediyor çünkü

Nasılsın canım benim bayadır denk gelemedik

alllaha şükür iyiyim canım sen nasılsın evettt bayadır denk gelemedik geliyorum bakıyorum hemen bi iş çıkıyo ondan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…