Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

fiyatıı çok uygun istanbulda degilsin galliba istanbulda fiyatlar 1,500 başlıyor çok fazla gezmedim ben bi kaç gelinlikci gezdim 2000 kiraladım

canım burdada o civarlar, ama benim gittiğim yer iyi denk geldi valla, bursadan kiraladım :))

istanbuldayım canım nişanlımda istanbulda il değil sadece ilçe değiştiriyorum pendikten üsküdara gelin gidecem nasip olursa
sen neredesin

Ben Kartallıyım kuzum, yakınmışız
Bu arada Üsküdar doğumluyum
Bende şehir değiştirmeyeceğim canım nişanlım burada görev yapıyor.

Sen zevklisin tatlım kötü birşey almazsın yani.
Hemencik giyde göreyim yaa

pendikliyim canım bende pendik te aydın taner kuaför vardır çok bilindik onun gelinlık dükkanı var gelinliğimi orda kiraladım saç ve makyajda aydın tanerle anlaştık

Oh harika biliyorum aydın taneri canım.
Bende pendikten alacağım, orada gelinlik 21 diye bi gelinlikçi var son zamanlarda herkesin favorisi valla.

Sen zevklisin tatlım kötü birşey almazsın yani.
Hemencik giyde göreyim yaa

canım yalovadayım bursaya gidicem bu hafta giyicem son haliyle hemen foto çekilicem, gerçi birazcık amele yanığı var onu dedğin gibi fondotenle hallederim heralde :))

Oh harika biliyorum aydın taneri canım.
Bende pendikten alacağım, orada gelinlik 21 diye bi gelinlikçi var son zamanlarda herkesin favorisi valla.

ilk oraya gittım ilgilenen insanlar çok kötu kapora bile vermiştim vazgeçtim bıraktım parayıda gelinliğide

çok iyi yapmışşın canım sadece ben o kadar çok paraya acıyorum tabıkı gelinik bu içine sinen olacak ama çok parayada yazık günah

kesinlikle haklısın canım. biliyorlar mecbur alıcaksın çok fazla para istiyorlar, gerçi önemli olan içe sinmesi :))

canım yalovadayım bursaya gidicem bu hafta giyicem son haliyle hemen foto çekilicem, gerçi birazcık amele yanığı var onu dedğin gibi fondotenle hallederim heralde :))

Kuzu çok fazla kısa giyme az bi oranla kapansın o renk farklılığı.
Sorasını kuaföre bırak fondatenle halleder ama inşallah gelinliğine bulaşmaz ya fondatan :S
Yada düğüne kadar solaryuma git.
3 Gidişte renk kapanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…