- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
- 178
fiyatıı çok uygun istanbulda degilsin galliba istanbulda fiyatlar 1,500 başlıyor çok fazla gezmedim ben bi kaç gelinlikci gezdim 2000 kiraladım
istanbuldayım canım nişanlımda istanbulda il değil sadece ilçe değiştiriyorum pendikten üsküdara gelin gidecem nasip olursa
sen neredesin
aynen canım çok iyi denk geldi, bir de benim gelinliğimi ilk ben giyicem :) bursadan aldım canım benim çok gezdik. saçma sapan gelinliğe 2000 bile dediler kiralık. ki benim gelinliğim fotoda nasıl çıkar bilmiyorum ama güzel yani iyi denk geldi, gerçi benim mağazada güzeldi gelinlikler, basit değildi yani :)
pendikliyim canım bende pendik te aydın taner kuaför vardır çok bilindik onun gelinlık dükkanı var gelinliğimi orda kiraladım saç ve makyajda aydın tanerle anlaştık
tahminen eş durumundan 2-3 ay falan sürer heralde. yok o gelicek nasipse ben gitmeyeyim ya :))
Sen zevklisin tatlım kötü birşey almazsın yani.
Hemencik giyde göreyim yaa
canım burdada o civarlar, ama benim gittiğim yer iyi denk geldi valla, bursadan kiraladım :))
Bencede sen gitme düğünüme geleceksiniz daha enişte ile
Oh harika biliyorum aydın taneri canım.
Bende pendikten alacağım, orada gelinlik 21 diye bi gelinlikçi var son zamanlarda herkesin favorisi valla.
çok iyi yapmışşın canım sadece ben o kadar çok paraya acıyorum tabıkı gelinik bu içine sinen olacak ama çok parayada yazık günah
canım yalovadayım bursaya gidicem bu hafta giyicem son haliyle hemen foto çekilicem, gerçi birazcık amele yanığı var onu dedğin gibi fondotenle hallederim heralde :))
Ben Kartallıyım kuzum, yakınmışız
Bu arada Üsküdar doğumluyum
Bende şehir değiştirmeyeceğim canım nişanlım burada görev yapıyor.
ilk oraya gittım ilgilenen insanlar çok kötu kapora bile vermiştim vazgeçtim bıraktım parayıda gelinliğide
işyerim kartalda :) komşuyuz yani
Ayy valla öyleymiş çok sevindim.
Aslen nerelisin canım.
Aaa neden kuzum ne anlamda kötüler? :26:
kesinlikle haklısın canım. biliyorlar mecbur alıcaksın çok fazla para istiyorlar, gerçi önemli olan içe sinmesi :))
arnavut aslen canım ama doğma büyüme dedeler filan hep istanbulda doğmuslar
ben nişanlım kuzenım annem hiç memlun kalmadlılar ama genede sen bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?