Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

İyiyim bende tatlım tam gaz çeyiz bakmaya devam
Aşırı sıcak burası bayılacağım sandım biran ya
Orada havalar nasıl balım

aynen kuzumm yaaa burasıda varyaa nasıl sıcak klima başımı ağrıtıyor artık sabahtan akşama kadar pöff

Sende ufaktan bakmaya başla valla bebeğim.
Zman su gibi akıp geçiyor
Bende birşey yapmıyorum tatlım sıcaktan mayışmış bir şekilde pcye bakıp duruyorum

Sende ufaktan bakmaya başla valla bebeğim.
Zman su gibi akıp geçiyor
Bende birşey yapmıyorum tatlım sıcaktan mayışmış bir şekilde pcye bakıp duruyorum
Usenmektenn zaman bulamiyorum ki :)))) sicakta yapilacak baska bir sey yok maalesef ( kizz biz herseyi yazin bitirirsek onumuzdeki aylarda ne almaya gidecegiz :)) gerci boyle diyorumda o kadar cok ayrintili seyler var kii :))

Usenmektenn zaman bulamiyorum ki :)))) sicakta yapilacak baska bir sey yok maalesef ( kizz biz herseyi yazin bitirirsek onumuzdeki aylarda ne almaya gidecegiz :)) gerci boyle diyorumda o kadar cok ayrintili seyler var kii :))

Ah kuzum neler neler var bi bilsen.
Tamamladıkça eksikler çıkıyor

Ah kuzum neler neler var bi bilsen.
Tamamladıkça eksikler çıkıyor

Birde evi gormeden de hani bazi ufak detaylarida almak istemiyorum sonra kullanamazsam icimde kalir gerci canim biz cok sanssiziz cunku ikidebir tayin gorecegimiz icin istedigimiz gibi evi doseyemeyiz hani kendi evimiz olsa deriz banyoyu begenmedim kirdiralim diye.. ama kirada olunca kotu olacak .. kendimize ev alsakta oturamayiz anca tayin gurbette olacagiz :'( eniste kac yil daha bati da ?

Son düzenleme:

10 yıl kadar bu şehirdeyiz tatlım o yüzden evimizi aldık, içini istediğim gibi döşeyebileceğim. Bu konuda şanslıyım.
Polislerin tayini askerler kadar çok çıkmıyor bebeğim.
Asker en fazla bi yerde 7-8 yıl kalıyor diye biliyorum

Ayy ne kadarr guzelll cok sanslisinn evet askerlerin o sekilde offf yaa birde esyalar berbat olur tasimaktan.. bende batiya gidince evimi dosemeyi dusunuyorum yoksa dogudayken guzelim esyalari kullanamam zaten doguda hayirlisiyla lojmanda yasayacagiz en iyisi batiya gidince guzel bir ev tutmak orada sifirdan dizmek en rahati o olur

Özenle hazırlanan çeyizlerimiz mahfolacak.
Asker- Polis eşinin kaderi bu kuzum

Özenle hazırlanan çeyizlerimiz mahfolacak.
Asker- Polis eşinin kaderi bu kuzum

canım senin atanman daha mantıklı bence inş bu yıl kazanırsın olmazsa seneye atanmak için çalısırsın.
ben atansam bile gidemem artık o özeller çok çalıstırıp az para veriyor ben en iyisi kreşi açıyım. başka çarem yok.
canı senin branın ne peki benimki biyoloji öğretmenliği

Evet kuzum ozelde surunmekten iyidir bencede sen kres ac kendi isinin patronu ol ozeller dedigin gibi cok fazla calistirip cok az para veriyorlar.. senin bolumun puani da epey yuksek :/ ne kotu mezun oluyoruz meslegimizi yapamiyoruz

Evet kuzum ozelde surunmekten iyidir bencede sen kres ac kendi isinin patronu ol ozeller dedigin gibi cok fazla calistirip cok az para veriyorlar.. senin bolumun puani da epey yuksek :/ ne kotu mezun oluyoruz meslegimizi yapamiyoruz

haklısın canım o kadar çlıştım kpssye 2-3 puanla kaybettim 2 yıl girdim ama bu yıl girmedim ne çalıştım ne de sınav ücreti ödedim daha mutluyum ağlanacak halime gülüyorum

kızlarrrrr ben geldimmm =)

özgee_34 kuzum dün bahsettigim takımın yerini buldum ben çok araştırmacıyımdır seviyorum bu huyumu canım ismi denizin el işi dünyası

nasılsın kızlllarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…