Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Tazecik Gelin Adayları.
Bu topikte, aldığımız çeyizlerimizi, merak ettiğimiz soruları, sevinçlerimizi, heyecanımızı paylaşıp keyifli vakit geçirmemizi diliyorum :) ..
topik hayırlı olsun canım burası daha güzel :))
Teşekkür ederim balım kesinlikle burası daha güzel o uğursuz konuda güzel şeyler konuşmaya gönlüm el vermedi :))
valla çok haklısın canım güzel güzel konuşurken biri gene başka tarafa çekicekti konuyu bizim sinirler gene gerilicekti :))
Hasetlik mi yoksa gerçekten mi kafaları başka türlü işliyor çözemedim :)
Neyse artıkın yavrucum.
amaan boşverelim canım ya bu arada sen gelinliğini beğendin mi :))
Beğenmem mi hiç fındığım beğendim tabi aylarca o gelinliğin resmini saklıyorum valla :))
Ama telden resim atamıyorum biteli bu şekilde çok sıkıcı tatlım ya.
Yazı karakterimi vs hiç birşey değişmiyor anlayamadım ben :/
Kizlaarr kusura bakmayin ozelden yazamadim 5dk bekleyin diyo.. geldim sonundaa :)) hayirli olsun simdiden kuzummm
Kizlaarr kusura bakmayin ozelden yazamadim 5dk bekleyin diyo.. geldim sonundaa :)) hayirli olsun simdiden kuzummm
Insallah burayida bombardimana tutmazlar ne desek olay oluyor da :))
Bu seferde evleniyorlar bize hava atıyorlar diyip arıza çıkarırlar
telden sıkıntılı oluyor canım biliyorum. benimde kafamda modeli var ama inşallah bulurum, arkadaşlar kolay bulunmuyor gelinlik için çok gezmek gerekiyor diyorlar ama bakalım gezicez artık
Hoşgeldin Tatlımmm :)
Size gelinliğimi yollayacağım sma resim atamıyorum Pazartesi beğenilerinize sunacağım efenim :))
valla beklerim ben :))
Bebeğim nişan elbisesi içinde aynı şeyi dediler, ben girdiğim 2. Mağazada vuuu bu benim olmalı dedim ve alıp çıktık :))
Çok çok beğenerek aldım hemde, umarım seninde şansın dönerse bulursun istediğin içine Sinen bi gelinlik tatlım
hoşbulduk canım.. telefon deli etti en sonunda pc açtımhoşgeldin canım :))
hoşbulduk canım.. telefon deli etti en sonunda pc açtım