• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biz erkekler yinede sevimliyiz :))))

Tatlışım harikasın ya çok tatılar eline emeğine sağlık Şeniz

hobigif_ROSEROSE.GIF

sonucda bunlarda erkek deyilmi sekerimkaydirigubbakcemile5kücük prens bunlar:jeyyar:

tatlım bunlarda erkek ama diğer erkeklerle aralarında dağlar kadar fark varkaydirigubbakcemile3

ama allah bizleri ikisinden de mahrum etmesinyerimseniben
onlarsızda olmuyor değilmi....

erkekler ve tatli olmak birbirine coooooook uzak iki kelime Çok üzgünüm çoook
ama bebislerin hepsi ayri bir lokum ayri :emir_bebek:Şeniz

tatlım bunlarda erkek ama diğer erkeklerle aralarında dağlar kadar fark varkaydirigubbakcemile3

ama allah bizleri ikisinden de mahrum etmesinyerimseniben
onlarsızda olmuyor değilmi....

dogru canimcigim fark konusunda cok hakklisin:jeyyar:
ama yine dogru ne onlarla ne onlarsizda olamayizkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

ay çok tatlılar yaa,en çok yeni doğan daha yüzü kanlı olanın bakışları beni etkiledi.Resmen oğlumun o ilk bakışlarını gördüm sanki.çooook teşekkür ederim canım beni taaaaaa 5sene önceye götürdün.insan hiç unutmıyor o ilk heyecanı...

ay çok tatlılar yaa,en çok yeni doğan daha yüzü kanlı olanın bakışları beni etkiledi.Resmen oğlumun o ilk bakışlarını gördüm sanki.çooook teşekkür ederim canım beni taaaaaa 5sene önceye götürdün.insan hiç unutmıyor o ilk heyecanı...

kessinlikle canim o an insanin beyninde kaliyo ne demek tatlim begendiysen ne mutlu banaa.s.

Back