Vajinal muayene Alttan muayene sakıncalı mı?

nejlasonmez

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
149
10
24
Muayene etti herhangi bir sıkıntı yok dedi ama yinede yinede tedirginim
Doktorda iyi bir doktor randevuları hepsi dolu ve sürekli yoğun herkes onun yanına gidiyor bazıları randevu bile bulamuyor ona güvendim ve yaptım ama tedirginlik oldu içimde

Rahim ağzı sıkı kaslardan oluşur ve açılması için spekulum gerekli. Vajinal ultrason cihazı rahim ağzından giremez bile.. Boşuna okuyup mu doktor oluyor bu insanlar ?

Hanımefendi iyi misiniz ne alaka??
Alttan muayene olmayın diyenler hamileyken olmayın diyorlar siz üstelik hamile bile değilmişsiniz.
Altı yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum 600 kere belki alttan muayene oldum hamileyken veya değilken..
olsa bize bir şey olurdu herhalde

Muayene etti herhangi bir sıkıntı yok dedi ama yinede yinede tedirginim
Doktorda iyi bir doktor randevuları hepsi dolu ve sürekli yoğun herkes onun yanına gidiyor bazıları randevu bile bulamuyor ona güvendim ve yaptım ama tedirginlik oldu içimde
Neyin tedirginligi ? Ne için gittin doktora ? Zaten çoğu muayene vajinal olmuyor mu ?

Annem söylemişti sakın yapma diye
Annenizin uzmanlığı nedir diyeyim o halde. Bu insanlar 6 sene tıp üstüne 4-5 sene uzmanlık okuyorlar ya, annenizin 10 senelik jinekoloji bilgisi yoktur diye düşünüyorum. Doktor size zararı olan bi şey yapmaz. Uzmanına güveneceksiniz annenize değil

X