- 15 Mayıs 2012
- 3.095
- 2.708
- 83
- 34
Pelin, allah iyiligini versin
cocuklar ne alaka? biz her partinin karakter ve yetenekleri farklidir mi diyecegiz. ulkelerde yapilmasi ve onarilmasi gereken sorunlar vardir, yeteneksiz bu yapamaz, yetenegine gore birsey bulalim mi diyecegiz ? Elbette, her yeni hareketi eskisiyle kiyaslayacagiz.
burada sorun akparti cok uzun yillardir iktidarda oldugu icin, kiyasladigin donem cok eski donem oluyor.
yoksa mesela 2016 da CHP iktidar olursa, o yillari Akp iktidariyla kiyaslamak yanlis olmayacaktir.
yani benim demek istediğim bu değildi aslında ama neyse . Demek istediğim şuydu:
Her dönemin farklı dinamikleri vardır illa ki onlara göre değerlendirilmeli kıyas yapıyorsakda buna göre yapalım diyorum.
80'ler de pc yoktu, tablet yoktu ama şimdi var demek sence ne kadar mantıklı? o yıllarda hangi ülkede tablet vardı ki bizde olsun?
hadi diyelim 5 yıl sonra chp olsun iktidar da hastanelerin sayısı da kullanılan teknolojide bu günün çok çok daha iyisi olsun. o zaman vayyy akp'ye bak sen bunları niye yapmadı o zaman tü kaka mı diyecez?? yani bana hiç mi hiç mantıklı gelmiyor ama siz buyrun kıyaslayın bişey diyemem tabi ki.