Biz 1 bebek için canımızı veririz ama hadi destek verin 3 çocuk yapalım...

bu kısmı ben mi yanlış anladım ? Biri bana anladığını ifade edebilir mi ?

ben bu cümleyi ne anlamak ne anlatmak istemiyorum kötü bir şaka olmalı bu herşey açık ve ortada iken başka anlamlar yüklenmesi kabul edilebilir gibi değil.

2 tup bebek denememız oldu ılkı düşükle sonuçlandı 2. negatif her ıkısınde rapor hakkımı kullandım 3. de ılaç ve tup bebek masraflarını kendımız karsılamk zorundayız. Rapor hakkımız bitti fakat tedavı ve ilaçların çok masraflı olmasından dolayı ne zaman cesaret edip başlayabileceğiz bilmiyorum çocukları çok seviyorum üç beş değil bir tanesine dahı kavuşamayan bizler için bir çözumunuz yok mu sayın başbakanım?

ben bu cümleyi ne anlamak ne anlatmak istemiyorum kötü bir şaka olmalı bu herşey açık ve ortada iken başka anlamlar yüklenmesi kabul edilebilir gibi değil.

tek bi açıklaması var aslında ''çıkar dünyası''

böyle bir şey çıkarlarına ters adamın napsınnn bizde çomak sokuyozz tekerineee şimdiiii olcak şey miiii aaaaaa ...............

bu kısmı ben mi yanlış anladım ? Biri bana anladığını ifade edebilir mi ?

hipokrat yemini etmiş bu şahıs diyor ki; kadınlar kulübü olarak oturun oturduğunuz yerde,adım falan atmaya kalkmayın..bizim çıkarlarımızı zedelemeyin,önümüzü kesmeyin,girişimlerde bulunmayın..biz yaptık olmadı siz hiç yapamazsınız..

kazen bey demek ki bu doktorun çıkarlarına ters düşüyor bu yapacağımız şey çünkü doktor olarak değil başka bir şey gibi konuşmuş bu insan..bunun tek anlamı budur.

Hatayla yanlış kelimeler seçtiğini düşünüyorum veya anlamadığını.

yurdumdan doktor manzaraları.... Doktora şiddeti kınayan dillerime yazık

büyük ihtimalle tüp bebek merkezlerinin daha sıkı kontrolü canını da sıkmış olabilir.

yok yazmak istemiyorum yoksa sonu kötü olacak...

takılmayın böyle ucuz konulara biz işimize bakalım,

hipokrat yemini etmiş bu şahıs diyor ki; kadınlar kulübü olarak oturun oturduğunuz yerde,adım falan atmaya kalkmayın..bizim çıkarlarımızı zedelemeyin,önümüzü kesmeyin,girişimlerde bulunmayın..biz yaptık olmadı siz hiç yapamazsınız..

kazen bey demek ki bu doktorun çıkarlarına ters düşüyor bu yapacağımız şey çünkü doktor olarak değil başka bir şey gibi konuşmuş bu insan..bunun tek anlamı budur.

evet yapmış işte olmamış bu adamın hazırladığı yasa bu kadar olur. Her tarafı eksik, hatalarla dolu

neyse yazmak istemiyorum

işlerine gelmiyor çünkü.....yoksa nasıl altlarına bilmem kaç mılyarlık arabalar,yatlar,katlar alacaklar.........umarım devlet bır adım atar da bu konu da bunlar da avuçlarını yalarlar.....

şimdi bu adam bizim önümüzü kesmeye kalkmasın sakın? sağı solu aramıştır çoktan hazırlıklı olun yada engelleyin tarzııı :KK47::KK47::KK47:

arkadaşlar ben maili aldığımdan beri barut gibi dolaşıyorum etrafta, çok kızdım ama çok. Anlamamış olma ihtimali yok çünkü bu adam profesör, yani zekasını kullanmayı fazlasıyla öğrenmiş biri. Ben yine uygun bi dille yanlış anladığını yazabilirim, yada hiç gerek yok yazmam. neyse. Ben sadece bi tavsiye gibi bi yönlendirme gibi bişey beklemiştim, yada hiç kaale almamasını... haddimi bildirmeye çalışması çok ilginç.
NEYSE Artık buna takılmayalım. Bu gibi şeyler olacaktır. Demekki çıkarına dokunacak kişilere yazmamak lazım. Kendimce, en iyisi, taslak metin tamamlanınca köşe yazarı-milletvekili gibi kişilere yazarız ses getirmesi bakımından, sanırım ucu onlara dokunmayacaktır. Bu arada RUHSAR DEMİREL adlı bir milletvekili infertil hastalarla (tüp bebek) ilgili soru önergesi vermiş mart ayında. (google'da aratınca çıkıyor) Belki ilgisini çekebilir, Kazen bu hazırlanan metin nereye ya da nerelere gönderilecek tam olarak? kendi başıma iş yapmış olmayayım :) bi fırça yiyeceksem tek başıma yemeyeyim :)

arkadaşlar, hani daha önce fikrinizi sormuştum, bu sektörle ilgili önemli kişilerden yada gazetecilerden falan destek isteyelim diye. Mesajı beğendiğinizi görünce onayladığınızı düşünerek bu sektörde dernek başkanlığı yapan önemli 5 profesöre mail attım. Metinler hep aynı idi, hitaplar dışında. Kutay ömer biberoğlu bugün cvp yazmış, yalnız bnm canım sıkıldı bu cevaba. Buyrun bnm attığım mail ve gelen cvp. Lütfen fikrinizi yazın. Henüz yeni cvp yazmadım.

Sayın kutay ömer bey,
tüp bebek tedavisinde ailelerin yaşadığı maddi ve manevi zorluklar hakkında bilginiz vardır. Bir sosyal paylaşım sitesi olan kadınlar kulübü internet sitesinde bu sıkıntılar ve devletten destek vermesi istenen hususlar dile getirilmekte olup, taslak metin tamamlandığında başbakanlığa gönderilmesi planlanmaktadır.

Söz konusu metinde yer alan ana başlıklar aşağıdaki gibidir:

1)özel ve devlet tüp bebek merkezleri arasındaki fiyat farkları gözden geçirilsin istiyoruz..
2)tüp bebek rapor alım hakları gözden geçirilsin..(prim sayısı,yaş,aşılama sartları,ilk evlilikten cocuk olmayacak gibi)
3)merkezlerde il dışından gelecekler için konaklama gibi yerler düşünülsün..(bazı merkezler de yapılıyor)
4)merkezlerde psikolojik danısmanlar bulundurulsun..(bazı merkezlerde yapılıyor)
5)raporla yapılan denemelerin sayısı 2 den daha fazla olsun..
6)tüp denemeden önce histereskopi,kanama pıhtılaşma faktörleri gibi testleryapılsın
7)rapor devlette oldugu gibi özel tüp bebekmerkezlerindede cıkartılabilsin
8)tüp bebek merkezlerinin sık sık denetlenmesi
9)sebepsiz infertilitede teşhis koyulması için yapılan tetkik ve tedaviledeki fiyatlargözden geçirilsin..(histereskopi,rahim filmi v.b.)
10) kök hücre labratuarları için düzenlemeleryapılsın(kanser hastalarının yumurta ve spremi saklanabilmesi gibi)
11)embriyo dondurması işlemleri arasındaki fiyat farkları gözden geçirilsin
(ohssye bağlı gelişen transfer erteleme durumlarında)
12)pgtile ilgili yapılan tetkiklerin bi kısmı belli durumlarda tamamı sgk tarafındankarsılanabilsin..
13)ivf tedavsinde kullanılan ilaçların fiyatları çoğu yerde ucurum farkları oluşturuluyorbuna göre düzenleme yapılıp belirli bir fiyat oluşturulsun..
14)embriyo sınırlandırılması kaldırılsın(kişiye kaç embriyo transfer edileceğini dr larbelirlesin..)
15)cıkartılan raporlar tüm merkezlerde geçerli olsun(özel ve devlet)
16)özel merkezlerin sgk ile anlaşması olsun (anlaşma olmayan yer kalmasın enazından bi kısmını devlet karsılasın)

değerli hocam, bu konuda bize sizin gibi bu sektör hakkında teferruatlı bilgiye sahip birinin fikir vermesi, yol göstermesi, destek vermesi çok önemli bir adım olur. Bu konu ve yukarıda sıraladığım maddeler ile ilgili bir tavsiyeniz veya fikriniz olduğu takdirde ...................... Adresine mail atabilirseniz minnettar olurum.

Ilgili internet sitesinde ki paylaşımlarımızı görmek isterseniz linki aşağıdaki gibidir:

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...eririz-hadi-destek-verin-3-cocuk-yapalim.html

ad soyad telf.
En derin saygılarımla...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
gelen cvp:
Hangi özel tüp bebek merkezi veya merkezleriyle çalışıyorsunuz? Aksi taktirde bu sizin işiniz değil ki..ben yıllarca bakanlığın tüp bebek üst bilim kurulunda çalıştım. Hiç bir bilimsel itiraz bile bir işe yaramazken sizin başka bir amacınız olsa gerektir. Dr. Kutay biberoğlu
diyecek bir şey yok malesef:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

arkadaşlar ben maili aldığımdan beri barut gibi dolaşıyorum etrafta, çok kızdım ama çok. Anlamamış olma ihtimali yok çünkü bu adam profesör, yani zekasını kullanmayı fazlasıyla öğrenmiş biri. Ben yine uygun bi dille yanlış anladığını yazabilirim, yada hiç gerek yok yazmam. neyse. Ben sadece bi tavsiye gibi bi yönlendirme gibi bişey beklemiştim, yada hiç kaale almamasını... haddimi bildirmeye çalışması çok ilginç.
NEYSE Artık buna takılmayalım. Bu gibi şeyler olacaktır. Demekki çıkarına dokunacak kişilere yazmamak lazım. Kendimce, en iyisi, taslak metin tamamlanınca köşe yazarı-milletvekili gibi kişilere yazarız ses getirmesi bakımından, sanırım ucu onlara dokunmayacaktır. Bu arada RUHSAR DEMİREL adlı bir milletvekili infertil hastalarla (tüp bebek) ilgili soru önergesi vermiş mart ayında. (google'da aratınca çıkıyor) Belki ilgisini çekebilir, Kazen bu hazırlanan metin nereye ya da nerelere gönderilecek tam olarak? kendi başıma iş yapmış olmayayım :) bi fırça yiyeceksem tek başıma yemeyeyim :)

arkadaşım sen yazacağını yazmışsın lütfedip bir zahmet sağlıklı bir şekilde yazdığını okusaydı,anlasaydı yeterdi ama...
belki de verdiği cevabı kendi de anlamadı:KK19:

şimdi bizim sütten ağzımız yandı yoğurdu üfleyerek yeme vaktimiz geldi..

daha tedbirli ilerleyeceğiz..sağlam basacağız ki yere bizi hedefimizden caydırmasınlar..ilerlememizi durduramasınlar.

buz dağının görünen kısmındayken daha bu tür cevaplar alıyorsak..karşımızda duranların az çok neler..kimler olduğunun farkında olmamızı sağladı..

adamın msjını okuyorum sürekli ve aklımda kırk tilki dolaşıyor her seferinde..

adamın deyişine göre devlet bile kendi içinde sektörlermiş ozaman.. herkesin bir hissesi var ozaman bu paydan..

her neysee bu adam bizim için alternatifti sadece.. ancak uyuyan devi uyandırmış olabiliriz..burayıda okuduysa paçaları tutuşmuştur kesin..

amaaannn bundan sonra neden niçinnnler değilll..vahvahlanmak hiç değil... sonucuna odaklanmalıyız...

daha ne kaynak bulabiliriz demeliyiz... ya da kaynaklar toplandıysa mümkünse garanti olacak şekilde isteklerimizi ulaştırmak bize düşen.

şimdi bizim sütten ağzımız yandı yoğurdu üfleyerek yeme vaktimiz geldi..

daha tedbirli ilerleyeceğiz..sağlam basacağız ki yere bizi hedefimizden caydırmasınlar..ilerlememizi durduramasınlar.

buz dağının görünen kısmındayken daha bu tür cevaplar alıyorsak..karşımızda duranların az çok neler..kimler olduğunun farkında olmamızı sağladı..

adamın msjını okuyorum sürekli ve aklımda kırk tilki dolaşıyor her seferinde..

adamın deyişine göre devlet bile kendi içinde sektörlermiş ozaman.. herkesin bir hissesi var ozaman bu paydan..

her neysee bu adam bizim için alternatifti sadece.. ancak uyuyan devi uyandırmış olabiliriz..burayıda okuduysa paçaları tutuşmuştur kesin..

amaaannn bundan sonra neden niçinnnler değilll..vahvahlanmak hiç değil... sonucuna odaklanmalıyız...

daha ne kaynak bulabiliriz demeliyiz... ya da kaynaklar toplandıysa mümkünse garanti olacak şekilde isteklerimizi ulaştırmak bize düşen.

Garanti yerlere ulaşacak isteklerimiz canım endişen olmasın.
Basit bir dilekçe hazırlayıp öylesine bir başvuru şeklinde kalmayacak.
Ben inanıyorum duyarlı yetkili kişiler vardır birileri sesimizi duyacak.
Bu iş ciddi bir sektöre dönüştü artık müşteri olarak görülüyoruz.
Buna bir yerde son verilmeli...

Son düzenleme:
Garanti yerlere ulaşacak isteklerimiz canım endişen olmasın.
Basit bir dilekçe hazırlayıp öylesine bir başvuru şeklinde kalmayacak.
Ben inanıyorum duyarlı yetkili kişiler vardır birileri sesimizi duyacak.
Bu iş ciddi bir sektöre dönüştü artık müşteri olarak görülüyoruz.
Buna bir yerde son verilmeli...

EVET SEKTÖRE DÖNÜŞTÜ NE KADAR PARAN VAR O KADAR TEDAVİ HİZMETİ ALIYORSUN (bu konuda çok kızğınım bu yasayı hazrlayanlara konuşmasam iyi olacak):KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47: BEN İNANIYORUM Kİ İYİ ŞEYLER OLACAK BU MAİLER İLGİLİ İNSANLARIN ELİNE ULAŞACAK (bundan hiç şüpem yok)MUTLAKA BU KONUYA DUYARLI BİRİLERİ ÇIKACAK İLGİLENECEK :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: VEEEEEEEEEEEEE KAZEN DE KK DEN BİR KİŞİNİN TÜP BEBEK MASRAFLARINI KARŞILAYACAK :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
arkadaşlar, hani daha önce fikrinizi sormuştum, bu sektörle ilgili önemli kişilerden yada gazetecilerden falan destek isteyelim diye. mesajı beğendiğinizi görünce onayladığınızı düşünerek bu sektörde dernek başkanlığı yapan önemli 5 profesöre mail attım. metinler hep aynı idi, hitaplar dışında. kutay ömer biberoğlu bugün cvp yazmış, yalnız bnm canım sıkıldı bu cevaba. Buyrun bnm attığım mail ve gelen cvp. lütfen fikrinizi yazın. henüz yeni cvp yazmadım.

Sayın Kutay Ömer Bey,
Tüp bebek tedavisinde ailelerin yaşadığı maddi ve manevi zorluklar hakkında bilginiz vardır. Bir sosyal paylaşım sitesi olan Kadınlar Kulübü internet sitesinde bu sıkıntılar ve Devletten destek vermesi istenen hususlar dile getirilmekte olup, taslak metin tamamlandığında Başbakanlığa gönderilmesi planlanmaktadır.

Söz konusu metinde yer alan ana başlıklar aşağıdaki gibidir:

1)özel ve devlet tüp bebek merkezleri arasındaki fiyat farkları gözden geçirilsin istiyoruz..
2)tüp bebek rapor alım hakları gözden geçirilsin..(prim sayısı,yaş,aşılama sartları,ilk evlilikten cocuk olmayacak gibi)
3)merkezlerde il dışından gelecekler için konaklama gibi yerler düşünülsün..(bazı merkezler de yapılıyor)
4)merkezlerde psikolojik danısmanlar bulundurulsun..(bazı merkezlerde yapılıyor)
5)raporla yapılan denemelerin sayısı 2 den daha fazla olsun..
6)tüp denemeden önce histereskopi,kanama pıhtılaşma faktörleri gibi testleryapılsın
7)rapor devlette oldugu gibi özel tüp bebekmerkezlerindede cıkartılabilsin
8)tüp bebek merkezlerinin sık sık denetlenmesi
9)sebepsiz infertilitede teşhis koyulması için yapılan tetkik ve tedaviledeki fiyatlargözden geçirilsin..(histereskopi,rahim filmi v.b.)
10) kök hücre labratuarları için düzenlemeleryapılsın(kanser hastalarının yumurta ve spremi saklanabilmesi gibi)
11)embriyo dondurması işlemleri arasındaki fiyat farkları gözden geçirilsin
(ohssye bağlı gelişen transfer erteleme durumlarında)
12)pgtile ilgili yapılan tetkiklerin bi kısmı belli durumlarda tamamı sgk tarafındankarsılanabilsin..
13)ivf tedavsinde kullanılan ilaçların fiyatları çoğu yerde ucurum farkları oluşturuluyorbuna göre düzenleme yapılıp belirli bir fiyat oluşturulsun..
14)embriyo sınırlandırılması kaldırılsın(kişiye kaç embriyo transfer edileceğini dr larbelirlesin..)
15)cıkartılan raporlar tüm merkezlerde geçerli olsun(özel ve devlet)
16)özel merkezlerin sgk ile anlaşması olsun (anlaşma olmayan yer kalmasın enazından bi kısmını devlet karsılasın)

Değerli hocam, bu konuda bize sizin gibi bu sektör hakkında teferruatlı bilgiye sahip birinin fikir vermesi, yol göstermesi, destek vermesi çok önemli bir adım olur. Bu konu ve yukarıda sıraladığım maddeler ile ilgili bir tavsiyeniz veya fikriniz olduğu takdirde ...................... adresine mail atabilirseniz minnettar olurum.

İlgili internet sitesinde ki paylaşımlarımızı görmek isterseniz linki aşağıdaki gibidir:

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...eririz-hadi-destek-verin-3-cocuk-yapalim.html

ad soyad telf.
En derin saygılarımla...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
gelen cvp:
Hangi özel tüp bebek merkezi veya merkezleriyle çalışıyorsunuz? Aksi taktirde bu sizin işiniz değil ki..Ben yıllarca bakanlığın tüp bebek üst bilim kurulunda çalıştım. Hiç bir bilimsel itiraz bile bir işe yaramazken sizin başka bir amacınız olsa gerektir. Dr. Kutay Biberoğlu

bu kadar masumane ,bu kadar açık ve net maddelerle sıralanmış onca insanın acısı,eksiği olan bir evlat sahibi olmak için atılmış bu adımın altında başka bir amaç aramak ne kadar fesatça bir düşünce...kişi herkesi kendi gibi bilirmiş............

şimdi bu adam bizim önümüzü kesmeye kalkmasın sakın? sağı solu aramıştır çoktan hazırlıklı olun yada engelleyin tarzııı :KK47::KK47::KK47:
canım hiç bişi yapmaz korkma :)
bu olay hem sağlık hem de sosyal mesele,
3 çocuk devletin de işine geliyor,

bu kadar mağdur olduğumuz maddi manevi yıprandığımız bir konuda profesör deyip muhatap alıp mail atılan şahsın cevabı gerçekten içler acısı yazık:KK19::KK19::KK19:...gerçekten bize sadece banknot gözüyle bakan doktorların varlığı da buradan kamuoyuna duyurulmuş oluyor...artık bu platformda kimler kendisine saygı duyup hastası (müşteri mi demeliyim acaba) olmak ister bir durup düşünsün bu saatten sonraa...
Ama yılmak yok sesimizi duyuracağız mutlaka vicdan sahibi insanlar da var bu camiada :KK16::KK16::KK16::KK16:

EVET SEKTÖRE DÖNÜŞTÜ NE KADAR PARAN VAR O KADAR TEDAVİ HİZMETİ ALIYORSUN (bu konuda çok kızğınım bu yasayı hazrlayanlara konuşmasam iyi olacak):KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47: BEN İNANIYORUM Kİ İYİ ŞEYLER OLACAK BU MAİLER İLGİLİ İNSANLARIN ELİNE ULAŞACAK (bundan hiç şüpem yok)MUTLAKA BU KONUYA DUYARLI BİRİLERİ ÇIKACAK İLGİLENECEK :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: VEEEEEEEEEEEEE KAZEN DE KK DEN BİR KİŞİNİN TÜP BEBEK MASRAFLARINI KARŞILAYACAK :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

..................................ASLINDA YAZMAYACAKTIM AMA DAYANAMADIM İŞTE YİNE :KK45::KK45::KK45:TIP SEKTÖRÜNE BAKIN:26::26::26: BENİM EŞİMİN 2011 YILINDA BEYNİNDE 5 CM BİR KİTLE FARK EDİLDİ:KK53::KK53: YER OLARAK HASAS BİR NOKTADA OLDUĞU VE ACİLEN ALINMASI GEREKTİĞİ SÖYLENDİ :KK14::KK14:İLÇEDE YAŞIYORUZ:KK50: BURADAKİ BEYİN CERAHİ DR BİZİ AŞAR BU DURUM ARAŞTIMA HAS GİDİN DEDİLER :44::44::44:ÇUKUROVA ÜNVRT BALACALI HAS BEYN CERAHİ BÖLÜMÜNÜ ARADIM:nazar::nazar::nazar: GÜN 12 SUBAT BANA AĞUSTOS AYINA RADEVU VERDİLER:KK53::KK53::KK53::KK53: DURMU ANLATTIM EŞİMİN ACİLEN AMELİYAT OLMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİM :nazar::nazar::nazar:RANDEVUALRIMIZ DOLU :KK50:AYRICA SERVİSTE HASTA YATIRACAK YERİMİZ YOK :KK50:aMELİYAT LİSTEMİZDE DOLU DENDİ:KK50: EĞER HASTANIZ FELÇ GEÇİRİRSE (ben bizim buradki dr felç geçirebilir dedikelrini söyleyince)acilden alırlar merak etmeyin deni :KK53::KK53::KK53: BANA TELEFONU KAPATIM:KK14::KK14::KK14: HEMEN ÜNVRT POF TELEONU ARADIM (tabi araştırdım dalında en iyisi olduğunu öğrendim vs )HEMEN AYNI GÜNE RANDEVU VERİLDİ:44::44: BANA EŞİMLE GİTTİK:26: DR 350 TL ÜCRET ÖDEDİK :KK53:İÇERİYE GİRDİK BİZİMLE İLİGİLENDİ:nazar: DR KONUŞTU DURUMU ANLATTI :nazar:HEMEN AMLİYAT OLMASSA FELÇ OLABİLİR DEDİİ ÖLEBİLİR DEDİ :KK43::KK43::KK43: AMLİYAT OLURSADA FELÇ OLABİLİR ÖLEBİLİR AMA KURTULADA BİLİR :KK14::KK14::KK14:DEDİ YANİ HERŞEYİ TEK TEK AYRINTILI OLARAK ANLATTI :44::44::44:BENDE DR BEY ÜNVSRT HAS SERVİSTE YER YOKMUŞ RADEVU ALAMADIM O SEBEBPLE BURAYA GELİK DEDİM :44::44:SEN ONA TAKILMA BİZ HALEDERİZ DEDİ :KK53::KK53::KK53: AMELİYATA BENİM GİREMEMİ İSTERSEN EĞER 10.000 TL ÖDEME YAPMANIZ LAZIM DEDİ ŞOK OLDUM :KK30::KK30::KK30::KK30:(ama sırayı bekleriz derseniz o zaman asistanlar yapar bu ameliyatı dedi sonuçlarıda ne olur ben bilemem dedi )SONRA BİR dr ADI VERDİ :26:ADANA ACI BADEM HAS ÇALIŞAN İSTRESEN OARAYLADA KONUŞ AMA ONLARDA FİYAT ÇOK DAHA YÜKSEK OLUR DEDİ:44: ORAYI ARADIM 52.000 TL DEDİLER HEMEN BİZİ MUYENE EDEN DR ARADIK :44:TAMAM BİZ SİZNLE BU YOLA ÇIKACAĞIZ DEDİK:nazar: EVİMİZE DÖNDÜK SABAH SEKRETErİ ARADI BİZİM DR UN :44:YATIŞINI İÇİN EVRAKLAR HAZILANDI HAS SİZİ BEKLİYORLAR DEDİ :KK53::KK53:GİTTİK EŞİMİN HEMEN YATIRDILAR:26: BİZE RADEVU VERMEYEN BAYANA HANİ SERVİSTE YER YOKTU AMELİYAT GÜNÜ YOKTU DEDİM :KK47::KK47::KK47::KK47:HOCALAR İÇİN BİR KAÇ YATAK AYRILIR AMELİYATHANEDE UYGUN HALE GETİRİLİR DEDİ :KK30::KK30::KK30::KK30: YANİ DR BEN 7 500 TL ÖDEDİM :44::44::44:KK43:dr bey bize indirim yaptı)EŞİMİN YATŞI TÜM TEKİKLERİ 1 HAFTADA YAPILDI :26::26::26:AMELİYATI OLDU:KK45::KK45:işte ne kadar para o kadar hizemet :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

X