Biyolojik baglar

Okudum okudum okudum en sonunda ailenizden ayrılacağınız için sevindim vallahi.
İnşallah eşinle musmutlu olursun.
Teyzeniz de kocaman yürekli bir kadınmız bol bol öpün sarılın.
Bu arada çoookkk uzakta olacağınız için aç doyurun,çıplak giydirinibağış felan yapın.

Görüşme onlarla. Çoluğunu çocuğunu dövmeye kalkar bu terbiyesizler. Evini yerini bile bilmesinler. Londra'da yaşayacağız de gerekirse. biyolojik bağınız olduğundan emin misiniz, okurken bana geldiler ne sabırlı insansınız

Canınızı sıkmayın her şeyde bir hayır varmış diyin belki siz kına yapsaydınız o evden gelin çıksaydınız daha kötü şeyler olacaktı sürekli sorunlu bir ailen var .İçinizde kalmasın teyzeniz destek çıkmış size kınayı ordaya yapabilirsiniz ya da ben öyle yaptım düğün kına bir yapılıyor öyle de yapabilirsiniz.Bu saatten sonra mutlu olmaya bakın canınızı sıkacak kimselerden uzak durun.Gerçekten bu yaşınıza ragmen çok güçlüsünüz bu yaşadıklarınız sizi siz yapmış sonuçta.Mutlu olun.

Sen çoktaaann rest çekip çokmalıydın o evden
İşin varmış bi oda bi yer olsa yeterdi sana huzurun olurdu
Hiç üzülme yanlızım diye
Varlıkları daha büyük zarar
Ben senin yerinde olsam kınaya düğüne almam bile
Kimin ne diyeceğinide önemsemem

Böyle insanlar çocuk falan haketmiyor abi! Rabbimin vardır bir bildiği diyorum ve susuyorum. Bu saatten sonra umarım ONLAR OLMADAN huzurlu bir yaşam sürersin. Yolun açık olsun inşAllah..

Dugunum londrada olacak teyzemin maddi durumu da pek iyi degil o yuzden gelin olarak cikip gidemiyorum ama olsun..

Zaten orada yasayacagiz evimiz yerimiz orada.

Halamlara benzemesem evlatliktan suphelenirdim ama maalesef eminim..

Cok üzüldüm vallaha gözümden yas akti, kendimi gördüm sizde, benimde ailem pesime dedektiv gibi takilir nereye gidiyom kimle görüsüyorum diye.. Ben yokken odam kontrol edilir.. Allah sabir versin insallah hakkinizda en hayirlisi olur cok huzurlu mutlu bir evliliginiz olur insallah.
Bu anne babalar kendilerini ne saniyorlar anlamiyorum biyolojik bag var diye cocuklarinin hayatlarini neden böyle zindana ceviriyolar bilmiyorum eger ilerde cocuklarim olursa ailemin bana yaptiklarinin hic birini onlara yapmiycam..
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN INSALLAH.. ESINIZLE COK COK MUTLU OLURSUNUZ INSALLAH..

Gercek mi bunlar ya Turk dizilerindeki kotu karakter gibi baglantini kes kina yapma sade bir dugunle evlen hatta kimsesiz gibi evlen de o adama muhtac kalma cok mutlu ol esinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…