biyolojik anne, büyüten anne, anne bir ve baba bir kardeşler

Janita

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
2.898
5.627
selam kızlar
24 yaşımda nişanlı bir kızım. biyolojik annemle, babam ben henüz bebekken ayrılmışlar. daha doğrusu amerikalı olan biyolojik annem, ülke şartlarına uyum sağlayamamış, bir not bırakarak beni ve babamı terk etmiş.
15 yaşıma kadar kendisiyle hiç görüşmedim, görüşmek için bir talebi de olmadı. 15 yaşımda babama bir şekilde ulaşıp, kızımı görmek, tanımak istiyorum demiş. babam kararı tamamen bana bırakmıştı. en başta istemedim, ama sonra merak ettim ve yüz yüze görüştüm. kendisine karşı ufacık bir duygum olmadı. buna kızgınlık, kırgınlık da dahil. sonra internet üzerinden ara sıra yazıştık. bana fotoğraf gönderdi, şimdiki eşinden doğan kızlarının fotoğraflarını gönderdi.

bu sene de alanya'dan ev almışlar ve gelmişler. özellikle kızları beni görmeyi çok istiyorlarmış. bende de merak söz konusu. bu konu babamla evde konuşuldu. o gidip iznini orda geçirebilirsin diyor. büyüten annem, melek annem hiç yorum yapmıyor. ama bu konu açıldığından beri çok mahzunlaştı. sorduğumda gelin olacaksın ya o yüzden kızım diyor ama, ben hissediyorum.

bir de baba bir kız kardeşim var. canımın içi öyle çok seviyorum. o kıskanıyor, bana sürekli ters davranıyor. ama sebebini hiç söylemiyor. annem gibi gelin olacaksın ondan falan demiyor yani. sarılacak olsam beni itiyor. azarlıyor vs. konuşmaya çalıştım, kapa çeneni deyip evden çıkıp gitti. babamı da dinlemiyor, bana çok düşkün. beni kaybettiğini, kaybedeceğini falan düşünüyor galiba. baş ucumda ikimizin fotoğrafının olduğu çerçeve vardı, boşaltmış öyle yerine koymuş

bu ziyarete gidip gitmeme konusunda çok tereddütlüyüm. bir yanım kardeşime ve büyüten canım anneme ihanet etme diyor, diğer yanım özellikle diğer anne bir kız kardeşleri görmek istiyor. hele birine çok kanım ısındı. fizik olarak, göz rengi vs fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla bana çok benziyor belki o yüzden

ne yapmam gerek, kardeşimi, annemi incitmeden bu isteğimi nasıl gerçekleştireceğim? bana fikir verirseniz çok sevinirim.

not: editörler diğer başlıktaki içeriği aynı konumu kapatabilirler mi?

Son düzenleme:
kendimi sizin yerinize koydum da bir de yanınızdaki kardeşiniz ve biyolojik olmayan annenizin yerine
ben olsam gidip görmezdim..
bana üvey aneelik yapmayıp bağrına basan annemi üzmektense
onlarla yaşamıma devam etmeyi düşünürdüm..

merak uğruna kimseyi üzmeyin ne kardeşinizi ne annenizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…