Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin :) karsilastirmaya firsatiniz oldu mu acaba?aksam uzeri hormon degerlerinizi ideal kriterle karsilastircagm su an okulda oldgm icin ayrintili bakamadim.
Ama hormondan ziyade PKO gebelik onundeki bariyer yumurtlama gunlerinizi sıkıya takip etmeniz gerek ovilasyon testlerini uygularsanz durum kolaylasr diye dusunuyorm
ozaman kandaki adet yaşı ikili taramada kesin sonuç verir değilmisivinin aldigi zamandaki gebelik yasi anlamina geliyor, yanlis cevirmedysem
İdrar testi yaptım negatif cikti ama belirtilerim hala devam ediyor sizce sonuç yanlış olabilir mitabi haberdar edersenz cok memnun olrm. İnsallah hayrli haberler alrsnz
supheli cinsel iliskinin kacinci gununde idrar testi yaptnzİdrar testi yaptım negatif cikti ama belirtilerim hala devam ediyor sizce sonuç yanlış olabilir mi
ben de ayni durumdaydim bu ay ovulasyon testleryle takip ettm, regl baslangcnin 10.gunu yumurtlama oldu.yani bu 14hunler,28 gunler genel gecer rakamlar... Kural degil.erken yumurtlama olduysa adetnz de nispeten erken gelirGünaydın, İllaki yumurtlama ile adet başlangıcı arasında 14 gün mü vardır? Önceden oluşan yumurtalar bi hafta 10 gün sonra çatlayabilir mi? Adetim bittikten 2-3 gün sonra cok yogun akıntım oluyr. Eger ki o dönem hemen yumurtluyorsam bi sonraki adetim neredyse 20 gün sonra başlıyor. Bu 14 günlük süreç çatlamayla bat arasndaki mi acaba o zmn? Tesekkür ederim@michie
gunaydn evet karsilatirabldm, gordgm kadaryla degerlernz normal. Tiroid nispeten dusuk cikmis tehlikeli bir noktada degil amabelki doktorunuz bu konuyla ilgili ilac kullanmanizi veya ilave tetkik yapilmasini isteyeblr, su an sinrdaGunaydin :) karsilastirmaya firsatiniz oldu mu acaba?
yani çocukla ilgili herhangi bir sorunum yok mu? pko dışında tabi :)gunaydn evet karsilatirabldm, gordgm kadaryla degerlernz normal. Tiroid nispeten dusuk cikmis tehlikeli bir noktada degil amabelki doktorunuz bu konuyla ilgili ilac kullanmanizi veya ilave tetkik yapilmasini isteyeblr, su an sinrda
cok uzun sure kullandysanz bi sure hamile kalmak problem olablrdi ama siz az kullanmissnz. Hormonal degerlernz cabuk etkilenen biriyse vucudunz su an atlatmaya calisiyor olablr. Bu bir iki ay yumurtlama dengesizliklernden hamile kalmanz gucleseblr. Bu dengeszlgi ilacin gerceklestrdgini dusunuyorum eger ki normalde adetlernz duzenliyseBaska konuda yazdim size burda yazayim daha iyi karisiyor. 3 ay dogum kontrol hapi kullandim. Duzensiz kkullandim. Hapi biraktim. Gecmi adet olunuyor hapi birakinca bir ay oldu en son adet olali. Hamilelik oncesi 35 gjnde bir oluyordum . Simdi bilmiyorum nasil olacak. Kasik agrim var bir haftadir . Hapi birakmaklami alakali
burdan gorundgu kadaryla yok :) en onemli engel prolaktin o da normal ckms...hatta lh inz yukselms yavastan yumurtlama donemine giriyorsnz takip edin benceyani çocukla ilgili herhangi bir sorunum yok mu? pko dışında tabi :)
Yani adetim 5 gun gecikti öyle test yaptım ama ucuz olan testlerden acaba pahalı plan testlerden mi alsamsupheli cinsel iliskinin kacinci gununde idrar testi yaptnz
çok teşekkür ederim :) içerime su serptiniz valla. dün geceden beri yaklaşık 150 kez güncelledim sayfayı ama çok rahatladım. lh testi yaptım yanlız yükleyemiyorum görsel berabat çıkmış :) ama bir kaç gün daha kontrol edeyim bakalım.burdan gorundgu kadaryla yok :) en onemli engel prolaktin o da normal ckms...hatta lh inz yukselms yavastan yumurtlama donemine giriyorsnz takip edin bence
kusura bakmayin bu kadar merak ettgnzi bilsem daha erken bakmaya calsrdm.çok teşekkür ederim :) içerime su serptiniz valla. dün geceden beri yaklaşık 150 kez güncelledim sayfayı ama çok rahatladım. lh testi yaptım yanlız yükleyemiyorum görsel berabat çıkmış :) ama bir kaç gün daha kontrol edeyim bakalım.
bu biraz bosuna masraf olur, 5gun gecikmeye idrarda cikardi.Yani adetim 5 gun gecikti öyle test yaptım ama ucuz olan testlerden acaba pahalı plan testlerden mi alsam
Yaa doktoruma sordum şimdi bu sonuç doğru diyemem 4 gun sonra kan baktir dedi hala umut var dedi yani siz öyle düşünmüyor musunuzbu biraz bosuna masraf olur, 5gun gecikmeye idrarda cikardi.
İlla ki icm rahat etsn diyosan kan testine gt
siz bana bakmayın tahmin edersiniz konu bebek olunca insanlar sabırsız olabiliyor. birde doktordan ziyada bu şekide açıklamalı anlatmanız çok daha anlaşılır oluyor. o yüzden daha fazla merak etmiştim. zaten söylediklerinizde doktorumun söyledikleriyle eş değer şeylerdi ancak doktor dilinden anlamak biraz zor oluyor. meslektaş gibi hissedip fazla terim kullanınca yalan hı hıı evet hıı anladım oluor ama ilginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim :)kusura bakmayin bu kadar merak ettgnzi bilsem daha erken bakmaya calsrdm.