• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biyoloji öğretmen ataması için beklemeliyim

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
merhabalar .. o kadar kararsızım ki .. bu kadar atamanın olmadığı bir ülkede .. yıllarca biyoloji ataması bekleyen öğretmenler vardır eminim .. oturup kasıp 90 üzeri not almaya karar verirsem eğer halen mümkün olur mu değer mi ki çabaya ... ya da bir dershaneye girip ya da özel okul .. yola bu şekilde mi devam etmek .. beynime ağrılar giriyor..

oturup bu doksan puan almak için uğraşmalımıyım
dershanede çalışıp tecrübelenip özel okula geçebilmek mi
yoksa yüksek lisans mı

çok zor geliyor .. özel yerde iş hayatı çok zor .. bir ay içinde entrikalar içinde kaldım gitti :((

Son düzenleme:
yüksek lisansını atandıktan sonra da yaparsın ki yapman akıllıca olur.90 üstü niye alamayasın ki,insan kendini az çok bilir.Alırım ,yaparım,çalışırım diyorsan neden olmasın ki.Özelin bir garantisi yok maalesef.1 yıl çok iyi çalışmak sonrasında devlette öğretmenlik yapmak,elbet değer.

fizik ve biyoloji için açık yok maalesef yıllardır. 1-2 kişilik açık ya oluyor ya olmuyor. ailemde var fizikçi ve biyoloji mezunu, biri artık 40 küsür yaşında, diğeri 40a doğru ilerliyor ve 20li yaşlarda mezun oldu bu insanlar. kadrodan ziyade özel okullara, dershanelere yönelmelisiniz :50:

Kesinlikle devlete geçmeni öneririm tatlım. Ben de kimya öğretmeniyim. 2010 da mezun oldum. 2012 de atandım 90,88 ile. Asla olmaz kazanamam diye düşünme. O puanı alan insanlar da bir zamanlar senin gibiydi..

ben de 2009 da mezun oldum. maalesef daha atanamadım. o puanı alabılmek benım için bir hayal oldu artık. bu sure içinde alakasız bolumlerde ucretlı ogretmenlık yaptım kpss ye rahat hazırlanıyım dıe. bıyoloji bılgımı de kaybettım dersane veya ozel okul için. şimdi esımın işi için almanya dayım. dıl ogrenıyorum. donuste tek umudum ılaç fırmaları. kpss yı bıraktım yani. umudum kalmadı artık. ozel sektorde hiç tecrubem yok işe alınırmıyım bılmıorum ama denemek ıstıyorum. basaramazsam baska bır yol bulurum heralde. ve bu arada yasım da ılerledi tabı 29 yasındayım. ama umudu kaymemek gerekır heralde.

Back