- 28 Temmuz 2017
- 2.702
- 6.745
- 158
- 27
Merhaba herkese yine bir derdim var . Ben bu yıl lisans hemşirelikten mezun oldum daha önce de bahsetmiştim burada . Kpss bugün açıklandı pek fazla çalışamamıştım zaten 67.7 almışım. 70 i bile geçememişim yani . Yaşlı annemle birlikte yaşıyorum, ben nereyi kazanırsam çok doğuda bir yer olmamak şartıyla oraya benimle geleceğini söyledi. Doğuyu küçümsediğimden değil yanlış anlaşılmasın iç anadoluda yaşadığımız için zor olur belki diye. Sizce bu puanla atanma şansım var mı? Daha önce hiç girmediğimden nasıl tercih yapılır hiç bilmiyorum. Tercih zamanı yardımcı olur musunuz? İlk atamada zaten olmayacağını ben de biliyorum az çok. Son atamalarda da gidemezsem tekrar hazırlanırım mecburen. Dershaneye gitmelimiyim yoksa evde kendim çalışıp sadece denemelere mi katılmalıyım? Kafam o kadar karışık ki hiç tecrübem yok bu konuda. Yoksa 2022 ye kadar özel bir hastaneye mi başvuru yapmalıyım. Bu arada çalışamamamın nedeni hem okul dersleriyle birlikte yürütemedim hem de ev ortamında olmadı, annem yaşlı olduğundan komşularının gelip gitmesini istedi hep. Her gün gece gündüz bizde misafir oluyordu. Öğrenci olduğumu bile doğru düzgün anlayamadım. Üzüldüm ama tekrar aynı yanlışları yapmak istemiyorum.