Biyologlar

aramızda hiç biyolog, biyoloji mezunu var mıyerimseniben

ben de biyoloğum ama olmaz olaydım dicem nerdeyse ... keşke eğitim fakültesinde okusaydım .. lise mezunları laboratuvar işini götürüyolar eğiitimciler öğretmenliği biz resmen açıktayız... :1closedeyes:

bende biyoloji mezunuyum ama stajım dısında hiç meslegimi yapmadım. öğretmenlik yaptım..

bende biyologum kendi meslek alanımın dışında bi çok yerde çalıştım.Satış-pazar sektörü en başında olmak üzere ameliyathane teknisyeni..
malesef zor bi eğitimden geçmemize nazaran iş imkanları çok kısıtlı
2 yıllık laboratuvar mezunu olanlara öncelik tanınırken bizler saf dışı bırakılıyoruz artık çoğu yerde sağlık bakanlığı onaylamadığı için biyolog yerine laborant çalıştırıyor

maalesef bende biyologum...2yıl önce okulu fakülte birincisi olarak bitirdim ama maalesef bir iş bulamadım..keşke biyoloji yerine tıbbi lab okusaydım hem daha rahat iş bulurdum hemde 2senemi boşuna harcamazdım.kpssden 82 aldım ama yinede atanamadım ((

bende biyoloji mezunuyum...sınıf öğretmenliği sertifikası aldım okurken..mezuniyetten sonra 2 yıl hastanede çalıştım...sonrada sınıf öğretmnei olarak atandım...7 yıllık öğretmenim...2 yıldır müdür yardımcısıyım...aynı zamanda eğitim yönetimi üzerine yüksek lisans yapıyorum...bende keşke biyoloji okumasaydım diyenlerdenim.....

Merhaba;kaydirigubbakcemile5

Bende biyoloğum.ıst.Üni.Fen Fak. Biyoloji lisans 1984 mezunuyum.

Pedagoji formasyonum var ama hiç öğretmenlik yapmadım.

4 yıl özel hastanelerde laborant olarak çalıştım.Sonra özel bir bankanın sağlık merkezinde

laborant ve ve bankanın diğer merkezlerinin lab. nın teknik yöneticiliğini yapmaya başladım.(17 yıl)

2 yıl önce emekli oldum.Aynı şartlarla aynı iş yerimde çalışmaya devam ediyorum.

Eczacı,diş hekimi veya öğretmen olmadığım için dönem dönem pişmanlıklar duyarım ama

artık pişmanlıklar için çok geç ;hele benim için....:roflol::roflol:

Son düzenleme:
eet bende bir biyolog adayı değil biyolog um malesef (
şöle desem daha yeri olur sanırım diplomalı formasyonlu ama mesleğini yapamayan biyolog :S

merhaba bende ege biyoloji mezunuyum.
mezun olur olmaz iş buldum o yüzden çok pişman değilim
ancak hep eczacı olmak istemiştim o gönlümde kaldı(

bende biyoloğum mesleğini yapıyormuş gibi görünen aslında mesleğini yapamayan olarak görüyorum kendimi..
lab.da çalışıyorum ve kimya teknisyeniyle aynı işi yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…