Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetliyken gitmen iyi olmuş bazı doktorlar ilk başta anlamıyor bana da ilk başta hiç bişey yok demişti başka doktora gittim sen pcossun dedi aklını karıştırmak değil amacım sadece ben de ilk başlarda çok savsakladım bişey yoktur dedim bişey olmaz dedim şuan 4. Yılımdayım keşke en başından kabul edip bişeylere başlasaydımPCOS VAR DEMEDİ CANIM AMA DOKTOR O ZAMAN ADETLİYKEN GİTTİM BEN
Naptiniz peki sonra nasil bir yol izleyeyim ki şuan işte bi daha gidicem 1 tane kistim vardi düzenli adet oluyorum ama benAdetliyken gitmen iyi olmuş bazı doktorlar ilk başta anlamıyor bana da ilk başta hiç bişey yok demişti başka doktora gittim sen pcossun dedi aklını karıştırmak değil amacım sadece ben de ilk başlarda çok savsakladım bişey yoktur dedim bişey olmaz dedim şuan 4. Yılımdayım keşke en başından kabul edip bişeylere başlasaydım
Yumurta geliştirici ilaç kullandım 2 kere negatif sonuç aldım son kez kullandığımda da gebelik oldu ama dış gebelik geçirdim şuan aşılama sürecindeyiz adet zamanımı bekliyoruz. Pcos sadece adet gecikmesiyle anlaşılan bişey değiş canım herkeste farklı farklı belirtiler veriyor kimi hiç belirti vermiyor gebelik uzun süre elde edilemeyince şüphelenip gidince ultrasonda belli oluyor yine diyorum seninki de kesin pcos demiyorum ama farklı uzmanlara da başvur ki için rahat etsin inşallah da yoktur pcos falanNaptiniz peki sonra nasil bir yol izleyeyim ki şuan işte bi daha gidicem 1 tane kistim vardi düzenli adet oluyorum ama ben
Rahim filmi çektirip mi kullandin yumurta geliştirici ilaçlari yoksa cektirmeden mi bende yumurta takibide istiyorum dedim de onda ilac verecek sanirim dimi ben 30 yaşindakim 1 buçuk senelik evliyim işte 9 aydir korunmuyoruzYumurta geliştirici ilaç kullandım 2 kere negatif sonuç aldım son kez kullandığımda da gebelik oldu ama dış gebelik geçirdim şuan aşılama sürecindeyiz adet zamanımı bekliyoruz. Pcos sadece adet gecikmesiyle anlaşılan bişey değiş canım herkeste farklı farklı belirtiler veriyor kimi hiç belirti vermiyor gebelik uzun süre elde edilemeyince şüphelenip gidince ultrasonda belli oluyor yine diyorum seninki de kesin pcos demiyorum ama farklı uzmanlara da başvur ki için rahat etsin inşallah da yoktur pcos falan
İlk iki kullanımım da rahim filmi çekilmemişti sonra rahim filmi çektirdim sağ tüp hafif tıkalıydı işlem esnasında açıldı üstünden bir yıl geçti hiç tedaviye gitmemiştim yine gebelik olmadı sonra tedaviye yine başladım oda dediğim gibi dış gebelik oldu rahim filmi bu konuda önemli ama en başında istemiyorlar aşılamaya geçileceği zaman isteniyor yada uzun süre ilaç tedavisi işe yaramazsaRahim filmi çektirip mi kullandin yumurta geliştirici ilaçlari yoksa cektirmeden mi bende yumurta takibide istiyorum dedim de onda ilac verecek sanirim dimi ben 30 yaşindakim 1 buçuk senelik evliyim işte 9 aydir korunmuyoruz
Evet femara yada klomen başlar size de büyük ihtimalİlk iki kullanımım da rahim filmi çekilmemişti sonra rahim filmi çektirdim sağ tüp hafif tıkalıydı işlem esnasında açıldı üstünden bir yıl geçti hiç tedaviye gitmemiştim yine gebelik olmadı sonra tedaviye yine başladım oda dediğim gibi dış gebelik oldu rahim filmi bu konuda önemli ama en başında istemiyorlar aşılamaya geçileceği zaman isteniyor yada uzun süre ilaç tedavisi işe yaramazsa
Bende acaba ilacla bi kere denesem mi diye düşündüm ama yilbasi gelmeden zamlamadan hersey yaptirayim dimi canim tamamlayici sağlık sigortam var ama karşilamiyormusİlk iki kullanımım da rahim filmi çekilmemişti sonra rahim filmi çektirdim sağ tüp hafif tıkalıydı işlem esnasında açıldı üstünden bir yıl geçti hiç tedaviye gitmemiştim yine gebelik olmadı sonra tedaviye yine başladım oda dediğim gibi dış gebelik oldu rahim filmi bu konuda önemli ama en başında istemiyorlar aşılamaya geçileceği zaman isteniyor yada uzun süre ilaç tedavisi işe yaramazsa
Insallah işe yarar Rabbim herkese kolay ve doğal yoldan sağlikli sihhatli eli ayağı düzgün aklı selim evlatlar nasip etsinEvet femara yada klomen başlar size de büyük ihtimal
Evet canım inşallah hiç birşeye gerek kalmadan gebe kalırsın ama olmazsa ilaçla başlamak istiyorum de hem yaşın da uygun özellikle de femara istediğini söyle doktorun kabul eder mi bilmiyorum ama sen yine de bu teklifle git istersenBende acaba ilacla bi kere denesem mi diye düşündüm ama yilbasi gelmeden zamlamadan hersey yaptirayim dimi canim tamamlayici sağlık sigortam var ama karşilamiyormus
inşallah sende kalırsın canım başını ağrıttım hakkını helal et Allah razı olsun canımEvet canım inşallah hiç birşeye gerek kalmadan gebe kalırsın ama olmazsa ilaçla başlamak istiyorum de hem yaşın da uygun özellikle de femara istediğini söyle doktorun kabul eder mi bilmiyorum ama sen yine de bu teklifle git istersen
Evet canım klomeni çok fazla kişi de sevmiyor ama femara gerçekten işe yarıyorfemara işe yarıyor yani sen tabiki araştırmışsındır baya
Estağfirullah canım bilgilendire bindiysem ne mutlu inşallah gebelik haberlerimizi de paylaşırızinşallah sende kalırsın canım başını ağrıttım hakkını helal et Allah razı olsun canım
Bakalim yarin doktorun dediğine göre bir yol izlicem Allahin izniyle ilaç adet bitince hemen mi başlaniyo kullanmayaEvet canım klomeni çok fazla kişi de sevmiyor ama femara gerçekten işe yarıyor
Amin inşallah canimEstağfirullah canım bilgilendire bindiysem ne mutlu inşallah gebelik haberlerimizi de paylaşırız
Amin insallahEstağfirullah canım bilgilendire bindiysem ne mutlu inşallah gebelik haberlerimizi de paylaşırız
Hayır ilaçlar adetim 3 günü başlanıyor bu ay geçti artık canım önümüzde ki aya. Ama bu ay da ilaçsız bi takip yapsın yumurtalar kendiliğinden büyüyor mu büyüyorsa çatlıyor mu ona göre bi yol izlesin eğer kendiliğinden oluyorsa ilaç kullanmaya gerek kalmazBakalim yarin doktorun dediğine göre bir yol izlicem Allahin izniyle ilaç adet bitince hemen mi başlaniyo kullanmaya
Anladim canim saol haberlesiriz insallahHayır ilaçlar adetim 3 günü başlanıyor bu ay geçti artık canım önümüzde ki aya. Ama bu ay da ilaçsız bi takip yapsın yumurtalar kendiliğinden büyüyor mu büyüyorsa çatlıyor mu ona göre bi yol izlesin eğer kendiliğinden oluyorsa ilaç kullanmaya gerek kalmaz