Saç Kesim Şekilleri Biyoform yaptıran var mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Escircassian

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
850
202
133
40
Ya saçımda değişiklik istiyorum aklıma Biyorform yaptırmak geldi...sizce tavsiye edermisiniz yaptırıpta memnun kalan varmı???

annem yaptırdı bioform.annemin saçları omuz hizasındaydı,yaptırdı geldi kulak memesinden hafif geçmiş uzunluktaydı.kıvırcık olmuştu resmen,kuaförü yapamadı mı bilmem ama dalga dalga değildi,doğrusu dalga dalga olanmış ama anneminki kıvırcık olmuştu.her banyodan sonra saç kurutma makinesi aparatıyla kıvırcıklaştırmak zorundaydı ve 6 ayda anca geçti,anca düzeldi saçları.benim hoşuma gitmedi bilemiyorum.

Ya saçımda değişiklik istiyorum aklıma Biyorform yaptırmak geldi...sizce tavsiye edermisiniz yaptırıpta memnun kalan varmı???

canım saçlarını eğer jöle ile şekillendirerek dalga verebiliyorsan saç kurutma makinesinin vigosuyla yaptırma derim ben.2 gün önce yaptırdım ben de kalın kalın buklelerim olacak sandım, ama jüleleyip vigoladığımdan bi farkı olmadı.tutmadı yani.ve saç rengim de açıldı o ilaçla.bi de doğal rengiydi yani.yaptırma bence.kıvırcık saç seviyosan ve ille de bi değişiklik olsun diyosan, kalemle ve çorapla sarma yöntemlerini tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…