Merhaba ben yorum yapayım bugün doktorumla konuştum adet olmadığımı söyleyince progestanı 30 günde bir 12 gün kullanacaksın dedi östrojen krem günde 3-4 pump kol veya bacak içlerine sürülecek ama bana inanılmaz yetersiz geliyor yanında kullandığım vitaminler var kalsiyum, magnezyum, d3k2, balık yağı hapı, melatonin ama dediğim gibi yetersiz geldiği için black cohosh diye menopoz semptomlarını hafifleten bir hap aldım 1-2 gün oldu kullanmaya başlayalı doktoruma da bilgi verdim %70 rahatlattı beni özellikle geceleri uyuyamıyordum resmen yaşam kalitem moralim yerlerdeydi uykusuzluktan dolayı çok kötü oldum şimdi daha iyiyim onun dışında bir fonksiyonel tip uzmanı doktorun verdiği reçete var bitkilerden oluşuyor ekliyorum isteyen faydalansın birde keten tohumunda ve adaçayında yüksek oranda fito östrojen var fito östrojen içeren gıdaları kullanmanı tavsiye ederim.
Senin durumuna gelince Banu Çiftçi yi duymuştum olmadı online bir görüşme talep edebilirsin asistanından bir de eczaneler kendi kafasına göre jel hazırlamıyor mutlaka bir doktor reçetesi istiyorlar Adana da fonksiyonel tip ile ilgilenen kadın hastalıkları doktoru mutlaka vardır