ben en sonunda iple almayı kendi çabamla öğrendim...biraz uğraştım doğru yapabilmek için, ama müthiş kolaylık!!! haftada 1 almak yetiyor, üstelik ne öyle dayanılmayacak gibi acıyor ne de iz kalıyor kendim yapınca hihoyyyt süper birşey ya niye daha önceden uğraşmamışım öğrenmek için...hiç öyle sir bantlarıyla kuaförle uğraşmayın boşuna para vermeyin gerçekten değmez... ayrıca ben kuaförde iple aldırdığımda hayatımda hiç canımın o kadar acıdığını hatırlamıyorum abartmıyorum acıdan gözlerim şarıl şarıl akmıştı :1no2: nasıl aldığımı şöyle anlatmaya çalışayım aslında birisi gösterse daha iyi anlarsınız çok karışık öğrenilmeyecek bir olay değil : yaklaşık 1 karıştan birazcık daha uzun dikiş ipini alıp 2 ucunu bağlıyorum birkaç kez düğümlüyorum. sonra iki elimin işaret ve baş parmaklarını ipin 2 ucuna geçirip ipin ortasını kıvırıyorum birkaç kez... sonra sağ taraf için sol elinizin işaret ve baş parmağını birbirine kapatırken diğer elinizi açıyorsunuz böylece ipin burulmuş olduğu yer hareket ederken bıyıklarınızı da alıyor...umarım anlatabilmişimdir, diğer taraf için de olayın simetriğini yapıyorsunuz. şiddetle tavsiye ederim öğrenin öğretin şakkıdı