• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıyıklarımı ilk kez alıcam.Ne önerirsiniz?

ben ilk kez tüy dökücü kremle almıstım hem acımaz diye..
ama nasıl sisti dudağımın üstü nasıl allerji yaptı anlatamam..
sakın tüy dökücü krem kullanma hassas bölge nihayetinde allerji olabiliyor

canım sakın ip ,cımbız olayına girme derim ben kuaforde sir ağda yaptır sonrada bioder var hassas tüyler için ondan alıp surmenı tavsıye ederım gercekten etkılı olduğunu duymuştum....

Fazla gür değiller, ama dudaklarıma ruj sürdüğümde sanki o kılların altını çizmiş gibi oluyorum. Gür olsaydı hiç tereddütüm olmadan alırdım, ama şimdi iki ara bi deredeyim ne yazıkki.

iple aldırıp sonra karınca yağı sürmeyi düşünüyorum. sizce?

Ben cımbızla alırdım hep. 5 gün önce ilk defa sir ağdayla aldım.Sivilce yaptı,kurudu,kızardı.Daha bugün geçti bepanten süre süre.:Saruboceq:Ama azalırsa bidaha alabilirim :jeyyar: belki ilk defa diye öyle olmuştur:uhm:

ben en sonunda iple almayı kendi çabamla öğrendim...biraz uğraştım doğru yapabilmek için, ama müthiş kolaylık!!! haftada 1 almak yetiyor, üstelik ne öyle dayanılmayacak gibi acıyor ne de iz kalıyor kendim yapınca hihoyyyt süper birşey ya niye daha önceden uğraşmamışım öğrenmek için...hiç öyle sir bantlarıyla kuaförle uğraşmayın boşuna para vermeyin gerçekten değmez... ayrıca ben kuaförde iple aldırdığımda hayatımda hiç canımın o kadar acıdığını hatırlamıyorum abartmıyorum acıdan gözlerim şarıl şarıl akmıştı :1no2: nasıl aldığımı şöyle anlatmaya çalışayım aslında birisi gösterse daha iyi anlarsınız çok karışık öğrenilmeyecek bir olay değil : yaklaşık 1 karıştan birazcık daha uzun dikiş ipini alıp 2 ucunu bağlıyorum birkaç kez düğümlüyorum. sonra iki elimin işaret ve baş parmaklarını ipin 2 ucuna geçirip ipin ortasını kıvırıyorum birkaç kez... sonra sağ taraf için sol elinizin işaret ve baş parmağını birbirine kapatırken diğer elinizi açıyorsunuz böylece ipin burulmuş olduğu yer hareket ederken bıyıklarınızı da alıyor...umarım anlatabilmişimdir, diğer taraf için de olayın simetriğini yapıyorsunuz. şiddetle tavsiye ederim öğrenin öğretin şakkıdı

yıllar sonra sonunda bıyıklarımı almaya karar verdim(yaş 20kaydirigubbakcemile) ve ilk defa olacagı için önce sizlere danışmak istedim..konuştugum kişiler kesinlikle cımbız deydirme diyor mesela çok sert çıkarmış sizin bi öneriniz varmı?
ben devamlı olarak sir yaptırmayı planlıyorum ve ilk alındıgında KARINCA yumurtası yağı kullanayım mı kullanmayım mı kararsızım..
Yardm edin lütfenkaydirigubbakcemile2

Benim tavsiyem sir ağdayla başlaman yönünde canım. Şu veetin soğuk ağda bantları varya onlarla başla derim. Ben o kutu bitene kadar kullandım sonra ipe döndüm çünkü çok azaldı. Şimdi kendim alıyorum haftada bir ya da iki:)))

bende bıyıklarımı şimdiye dek hiç almadım çok ince o yüzden belli belirsiz alıpta sıklaştırmaktan korktum şimdi bu konunu görünce bende bir şey danışmak istedim tüy sarartıcı kremler varmış eczanelerde bıyıklarıma o kremden sürsem zaten sarı ama iyice sararsa nasıl olur almayı düşünmüyorum çünkü 25 yaşındayım bu zamana dek kimse bıyıklarımı almadığımı fark etmedi demekki çok belli olmuyor sizce bu tüy sarartıcı krem bıyıklara sürülürmü

Son düzenleme:
ben başta sararttım yaşım küçükken çünki esmerim ve siyah bıyıklarım vardı :90: sonra bir sene boyunca soğuk ağda bantlarıyla aldım ama her defasında dudağımın kenarları yolunda ve yanık gibi izler olurdu çikolata yemişsinde kalmış gibi. artık iple alıyorum kendim aynanın karşısında,ipin bi ucunu gardrobumun kulpuna bağlıyorum diğer ucunuda elime doluyorum işte kuaförlerin yaptığı gibi 5 dakikada biter haftada bir yaparım, kaşlarımın üstünüde iple alırım alnımı çok kolay pratik oluyo:66:

Back