Bıyıklarımı ilk kez alıcam.Ne önerirsiniz?

OVERnight

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
585
6
318
yıllar sonra sonunda bıyıklarımı almaya karar verdim(yaş 20kaydirigubbakcemile) ve ilk defa olacagı için önce sizlere danışmak istedim..konuştugum kişiler kesinlikle cımbız deydirme diyor mesela çok sert çıkarmış sizin bi öneriniz varmı?
ben devamlı olarak sir yaptırmayı planlıyorum ve ilk alındıgında KARINCA yumurtası yağı kullanayım mı kullanmayım mı kararsızım..
Yardm edin lütfenkaydirigubbakcemile2

bi kere tüylerin durumu ne alemde
yani siyah ve sık değilse hiç bıyık olayına girme derim

bence sir ağda dene cımbız tarzı şeylerr zamanlaa sertleştiriyo karıncayumurtası yağınıda eğer orjinaliyse kullan

ben ip kullanmayı bilsem kendim iple yapacağım çünkü sir ağda bantıyla alıyorum ama tam beceremedim korktum acır diye en son, yarısını aldı kötü oldu. bence en güzeli iple kendi kendine almak ama öğreten olsa onu yapmasını, deniyorum ipi bağlıyorum falan olmuyor...başkasına iple aldırırsan müthiş acıyor ben dayanamadım açıkçası o acıya. bir de burda da yazıyordu herşey 1 milyoncularda bıyık alma aleti varmış iki ucu plastik kordon şeklinde bir tel, bana çok pratik ve faydalı bir alet gibi geldi onu bulursam alıp denemeyi düşünüyorum o da aynı ip gibi alıyormuş

ben lapiden in sir ağda bantlarını tavsiye ediyorum.
başladığımdan beri onunla alıyorum.
çok memnunum canım.kararma filan yapmıyor,firesiz alıyor.

Son düzenleme:
bende 2 yıldır agad bandıyla kendim alıyorum.ama en son aldıgımda derimi de soydum biraz.kabuk bagladı gecti falan simdi koyu yenk kaldı orası...napcam bilmiyom

Sir ağdayla aldır,sonrasında da bioder ya da karınca yumurtası yağı gibi tüyleri zayıflatan birşey kullan

ben yıllardır kuaforume sirle aldırıyorum.bi ara iple aldırıyordum cok canım acıyordu.
bence en iyisi sir agdahihoyyyt

Canım ben iple alıyorum biraz acıyo ama napıyım dayanıyorum.:jeyyar:

arkadaşım sir ağdanin leke bırakma ihtimali var benim başıma geldi ondan biliyorum cildin hassassa kesinlikle sir kullanma derim evet daha kolay ve daha az acıyo ama tahriş ettiğide bir gerçek, istersen kuaförlere ve makyözlerede sorabilirsin kesinlikle iple almayı tavsiye ediyorlar

O ALETTEN ANNEMDE ALDI ÇİNLİLER Mİ JAPONLAR MI NEY PAZARLARDA SATIYO YA ONLARDA ALMIŞTI AMA İNAN HİÇ Bİ İŞE YARAMIYO Bİ KIL KOPARIYOO SANKİ CANIN ÇIKIYO O DERECE ACI CEKİYOSUN BEN Bİ ELİME ALIYM DEDİM ÇIĞLIK ATTIM ALDIĞMZ GÜN Bİ DENEDK PİŞMAN OLDUK ÖYLE DURUYO AYALRDIR Bİ KÖŞEDE BERBAT DİYEBİLİRM :1no2:

iple bazen aldırrıyorum anneme oda acıtıyoo..

ama sir ağda en iyisi git kaföre güzelce 2. dk da tertemiz yapsınlar yerimseniben

annem kendiinkinide iple alıyoo ipi takıyoo musluga aynanın karşısında yapıyoo hemde süper bana öğretmeye calıstıda bende yapamadım :roflol:

canım iple al bence haftada bilkez yeterr.. gerçi ben almıyorum yok çünkümm:)ama başkalarınınkini alıyorum:)

ben kıl tüy konusunda ihtisas yapmış biri olarak (mütevazi olamam ) her yöntemi kullandığımı ve kesinlikle bir kuaförde SİR ile aldırmanı öneririm.
kendin evde de sirle yapabilirsin, minik kazan şeklinde şeylerde ya da alüminyumlarda satılan sirlerle.

ama kuaförü öneririm çünkü onların sirleriyle 1 dk sürmüyor ve daha güzel.

karınca yumurtasının evet sahteleri var, bildiğin emin olduğun bir yerden alırsan çok iyi olur zaten ilk almansa çok işe yarar.
sirden başka bişey sakın kullanma cımbız, ip... ip çok acıtır, ilk seferde nefret edersin. ve daha sert çıkarıyo da olabilir ben henüz karar vermedim bi çok deney yaptım ama kesin emin değilim sert çıkardığına; sen yine de dikkat et :) işini sağlama al sir yaptır umarım yardımcı olmuşumdur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…