ben bıyığım için iğneliye gidiyorum lakin burun altı bölgesi çok çok inceldi ama çok hassas bi tenim var artık o bölgeyi yaptırmayım çıkanları iple falan alsam eskisi gibi çoğalırmı bu şekilde yapan var mı?
ben bıyığım için iğneliye gidiyorum lakin burun altı bölgesi çok çok inceldi ama çok hassas bi tenim var artık o bölgeyi yaptırmayım çıkanları iple falan alsam eskisi gibi çoğalırmı bu şekilde yapan var mı?
Bende gecen hafta bi kac atis yaptirdim ama cildim cok hassas oldugu icin sivilce sonrasi leke kalir ya aynen ona benzer lekeler goruyorum biyik bolgemde sizde boyle oldu mu ???
Bende gecen hafta bi kac atis yaptirdim ama cildim cok hassas oldugu icin sivilce sonrasi leke kalir ya aynen ona benzer lekeler goruyorum biyik bolgemde sizde boyle oldu mu ???
bana kalsa sanki iğne delikleri var gibi duruyor ama çevremdeki insanlara göre bişey yok sen takmışsın diyorlar
evet iz kalırdiye istemiyorum sonuçta tüylerden kurtulucaz derken daha beter bi durum olmasın istemem.
kılcal damar oldu daha beter oldu keşke kıllı kalsaydı diyenleri okudum burda.
bide burun altı bölge hem çok acıyor hem de çok hassas
siz ne durumdasınız?
Evet devam ediyorum ama biyik icin sadece gecen hafta bi kac atis yapildi o kadar bu hafta degilde bi daha ki hafta randevum var bakalim yine yaparmiyiz bilmiyorum. Sizdede mi leke oldu biyik bolgesinde yanlis anlamadiysam? Boyle koyu lekeler dimi
Evet devam ediyorum ama biyik icin sadece gecen hafta bi kac atis yapildi o kadar bu hafta degilde bi daha ki hafta randevum var bakalim yine yaparmiyiz bilmiyorum. Sizdede mi leke oldu biyik bolgesinde yanlis anlamadiysam? Boyle koyu lekeler dimi
benim cildim zaten biraz sorunlu öyle çok koyu lekeler yok .
yani aslında iple yada sirlede alsam leke olur en iyisi çok yavaş yaptırmak ve az az sanırım benim çok azaldı zaten
Oyle güneş lekesi gibi degil ama sivilce sonrasi olusan lekeler varya zamanla kayboluyoe onun gibi duruyor benimki. Siz biyik bolgenizi igneli ile mi azalttiniz?