Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gecen hafta bi kac atis yaptirdim ama cildim cok hassas oldugu icin sivilce sonrasi leke kalir ya aynen ona benzer lekeler goruyorum biyik bolgemde sizde boyle oldu mu ???ben bıyığım için iğneliye gidiyorum lakin burun altı bölgesi çok çok inceldi ama çok hassas bi tenim var artık o bölgeyi yaptırmayım çıkanları iple falan alsam eskisi gibi çoğalırmı bu şekilde yapan var mı?
açıkçası çok leke falan yok şuan ama burun altındaki bölgeye pek yaptırmak istemiyorumBende gecen hafta bi kac atis yaptirdim ama cildim cok hassas oldugu icin sivilce sonrasi leke kalir ya aynen ona benzer lekeler goruyorum biyik bolgemde sizde boyle oldu mu ???
Cok leke yok derken belli belirsiz var mi yani ? Iz kalir diye mi istemiyorsunuz?açıkçası çok leke falan yok şuan ama burun altındaki bölgeye pek yaptırmak istemiyorum
bana kalsa sanki iğne delikleri var gibi duruyor ama çevremdeki insanlara göre bişey yok sen takmışsın diyorlarCok leke yok derken belli belirsiz var mi yani ? Iz kalir diye mi istemiyorsunuz?
Evet devam ediyorum ama biyik icin sadece gecen hafta bi kac atis yapildi o kadar bu hafta degilde bi daha ki hafta randevum var bakalim yine yaparmiyiz bilmiyorum. Sizdede mi leke oldu biyik bolgesinde yanlis anlamadiysam? Boyle koyu lekeler dimiaynen benimde beyaz tenliyim ve kılcal damar falan olacak diye korkuyorum
iplle alsam acaba çoğalırmı?
siz devam ediyormusunuz seanslara
benim cildim zaten biraz sorunlu öyle çok koyu lekeler yok .Evet devam ediyorum ama biyik icin sadece gecen hafta bi kac atis yapildi o kadar bu hafta degilde bi daha ki hafta randevum var bakalim yine yaparmiyiz bilmiyorum. Sizdede mi leke oldu biyik bolgesinde yanlis anlamadiysam? Boyle koyu lekeler dimi
Sozdede oldumu o turden lekeler? Umarim. Yok estetisyen ozel yeri var bi daireyi calisma alani yapmiszamanla azalır merak etmeyin evet ben 2 yıldır falan iğneliye gidiyorum ama çok düzenli değil arada
Cok olmadi derken az da olsa oldu mu ?çok olmadı